Jump to content

Alınık NA Mx5 <okkko>

okkko

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar sahibinden vs. sitelerinde dışında eşinizde, dostunuzda, komşunuzda, tanıdığınızda bulunan tercihen 1992-4 model NA kasa mx5 arıyorum. Kendim için istediğimden serviste toparlama şansım var. Araç oynanmamış, Hardtop u ve softtop u düzgün, motoru masraf açmasın, kasasını toplarız. renk tercim yok. Fiyat uyduktan sonra kısa zaman içinde almak istiyorum...

Aklınızda bulunsun.

Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bende arıyorum tam 1 senedir. Uygun bulamadım. Piyasadaki araçların bir çoğu 92 altı. Krankı sorunlu olanlar. Yine bir kısmı çok hırpalanmış. 2-3 kere boyanmışlar var. Temiz olanlarada 25000 istiyorlar. Kısaca bulamadım. :) Kolay gelsin hehe :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bende arıyorum tam 1 senedir. Uygun bulamadım. Piyasadaki araçların bir çoğu 92 altı. Krankı sorunlu olanlar. Yine bir kısmı çok hırpalanmış. 2-3 kere boyanmışlar var. Temiz olanlarada 25000 istiyorlar. Kısaca bulamadım. :) Kolay gelsin hehe :)

ben de 1 senedir arıyorum... :D almak istesen bulamazsın, satmak istesen satamazsın, ne biçim araç bu ya....

bakacaz artık. 92 lerde sorun yok diye biliyorum. o sebeple 92-94 arası arıyorum. 89-91lerde var krank problemi diye biliyorum. yanlışım varsa düzelt lütfen... yanlış arabayı bulup almayalım sonra .. hehe...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Krankın triger kasnağının takıldığı çıkıntısı çatlıyor. Ama bu olasılık çok az. Senelerce kullanıpta hiçbirşey olmayan var. Ard arda 2 kerede kıran var. 91.5 modelden sonra krankı ve yağ pompasını değiştirdiler. Bu sorun çözüldü. Krank kırıldığında yağ pompası ve krankı değiştirerek onarım yapılıyor. Ya da yapıştırma yöntemiyle de onaranlar var.

Tr de 91 ler hatta 92 lerde hatta 93 lerdede sıkıntılı eskı tip kranklı olanlar var. Araç geç satıldığı için 92 lerde hatta 93 lerdede var. Alırken kontrol etmek gerekir.

Benim az rastladığım 1.8 na kasa olanlar. Aslında en iyi na kasalar 1.8 olanı. Frenleri ve difransiyeli daha büyük. Ayrıca na 1.8 lerin bir çoğunda airbag klima abs de var. 1.6 larda daha rastlamadım.

1.8 na bir tane yeşil içi bej vardı İstanbulda. Sahibi çok fiyat istedi ve aracın biraz kaporta işi vardı. Öyle kaldı alamadık. Neyse Okan abi Nb ya da Na arıyorum ben de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beyler bu na-nb ne anlama geliyo :D

miata na yuvarlak açılıp kapanan farklı olanlar, nb de Hakan Abi'nin aracı diye hatırlıyorum

aynen doğru.

NC ise mevcut yeni kasa mx5 araçlar oluyor...

başka bir deyişle şase numaraları ise;

jmzNA...

jmzNB...

jmzNC...

diye gidiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sefer kesin alıyorum. diktim kuyruğu havaya. haftaya resimleri koyarım...

Sahibinden'e yeni ilan düştüydü beyaz, görmüşsündür diye koymadım, buldun mu peki araba Okan Abi :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o beyazla görüştüm. daha önce başkası vermişti ilan aynı arabaya. geçmişine baktım içimi açmadı. başka bir araç buldum. internette yok. o araçla ilgileniyorum...

amam toparlamam gerekecek aracı biraz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o beyazla görüştüm. daha önce başkası vermişti ilan aynı arabaya. geçmişine baktım içimi açmadı. başka bir araç buldum. internette yok. o araçla ilgileniyorum...

amam toparlamam gerekecek aracı biraz...

Geç olsun güç olmasın, sicili temizse adam olur zaten :)

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...