Jump to content

Mazda3 mü, Volvo S40 mı, yoksa Yeni Jetta Dizel mi? Yoksa Yeni Astra mı?

alibaba

Tavsiye Edilen Mesajlar

öncelikle Allah hayırlısını nasip etsin.birkaç yıl bekleme imkanınız olsa.mazda dizel alın derdim.çünkü,birkaç yıla kadar mazda kendi sky denilen dizel ve benzinli motoru kullanacak.yanılmıyorsam bu motorlarda i-stop denilen yakıt tasarrufu sağlayan teknoloji kullanılacak....şimdiden hayırlı olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

yok o kadar bekleyemem ya 3 yıl az mı :) ama bır ıkı ay bekleyebılırım yanı cook acele edıp sora pısman olmak ıstemıyorum renault un yenı bı arabası cıkacakmıs subat aynda netten baktım araba cok şık gorunuyo d segment bı araba uretmıs nıssan la ortak renault latitude adında bı araba ama fıyatı ne olur onun hakkında bısey bulamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bu gıdısle alamııcam ya ben araba felan arkadaslar gercekten buyuk cıkmazdayım ne alıcam şaşırdım kaldım gecen mazda3 ımpresıv navıgasyonlu 43 lıra fıyat aldım en son ama ıste benzınlı oldugu ıcın ıcıme sınmedı, dızelınde de eksık donanım var yanı ımpresıv gıbı degıl şaşmıs kalmıs durumdayım kımsede yardımcı olmuyo :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya sonucta burda amac bıldıklerımızı deneyımlerımızı paylasmak ılk defa araba alıcam onun ıcın her yonden ıyı olmasını ıstıyorum volvo s40 ın gorunusu gercekten harıka ama ıcı cook sıradan gelıyo ne vardı bıraz guzel yapmıs olsalardı ıcını ne yaapacam şaşırdım bu paraya ne alayım gamandım galdım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız buradaki insanların çoğu Mazda kullanıcısı (aramızda bazı Kıliocular ve Protoncular da yok değil :D ) buradan çok objektif bir yorum çıkmasını beklemek doğru olmaz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aksama kadar delı gıbı araba sıtelerınde dolanıyorum hem ıcı hem dısı guzel olan skoda superb yı farkettım ama onun da 54 lıralık olanı bombos sadece goruntu var baska bısı yok esp sı bıle yok sonucta aldıgın araba guvensızmı olsun 54 lıra verecen esp olmııcak bu nasıl iş ayrıca bıraz uzunda geldı acıkcası, yenı jettanın da ıcı gercekten cok duz basıt sıradan ve kalıtesız geldı ona da baktım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu gıdısle alamııcam ya ben araba felan arkadaslar gercekten buyuk cıkmazdayım ne alıcam şaşırdım kaldım gecen mazda3 ımpresıv navıgasyonlu 43 lıra fıyat aldım en son ama ıste benzınlı oldugu ıcın ıcıme sınmedı, dızelınde de eksık donanım var yanı ımpresıv gıbı degıl şaşmıs kalmıs durumdayım kımsede yardımcı olmuyo :(

Para sorun değilse yeni jettaya bakın diyecem ama oda benzinli, bu durumda size en uygun araç sanırım dizel reno fluence olacaktır. İçine tüm donanımları katarsanız dizeli 50000 lira civarına geliyor ve şehir içi sadece 5 litre mazot yakıyor 100 km de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

volvo nun yas ıle ne alakası varkı anlamadım ? yanı yasım volvo ıcın kucukmu :D bu arada yarın volvo bayıye gıtcem bı goreyım arabayı oturayım ıcıne demı:) ya renoyu da sevmıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

al bir benzinli mazda 3 sedan impressive. hem sen hem de trafikteki herkes arabandan gözünü alamasın. tecrübeyle sabit :D bu fiyata böyle donanımlı araç başka yok. ben çok araştırdım ve çok memnunum. darısı başına..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

al bir benzinli mazda 3 sedan impressive. hem sen hem de trafikteki herkes arabandan gözünü alamasın. tecrübeyle sabit :D bu fiyata böyle donanımlı araç başka yok. ben çok araştırdım ve çok memnunum. darısı başına..

daha başka bir şey yazmaya gerek yok kelimesi kelimesine katılıyorum, ben de kendi yaşadıklarım ve düşüncelerimle alakalı bir şeyler yazmaya kalksam üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yazardım!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha başka bir şey yazmaya gerek yok kelimesi kelimesine katılıyorum, ben de kendi yaşadıklarım ve düşüncelerimle alakalı bir şeyler yazmaya kalksam üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yazardım!

eyvallah  :tey: selamlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Al birtane Proton Gen2, alırken Orjinal Lpg'li geliyor zaten. Sorunsuz paşa paşa bin, diğerlerinin yarı fiyatına zaten  :tey: :tey:

Beğenmedin mi o zaman tabiki Opel, uzunnnn yıllar sorunsuz binebileceğin bir araç  :2funny:

Murat arkadaşımız dizel başka bir marka için konu açıp fikirlerimizi sormuştu.Şuan keyifle Benzinli Yeni Mazda 3'e biniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volvo veya Jetta derim. Volvo'nun prestiji yeter. Yeni Jetta dizeli de 1000km kadar kullandım. Gayet kaliteli, güvenilir ve yakışıklı bir araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dun volvo ya bakmaya gıttım arabalar gercekten cok guzel cok ta begenıyorum yanı ıcıne oturamadım maalesef kapalıydı ama showroom un onunde duran aracların arasında gezındım dıs gorunum olarak gercekten ck guzel ama iç goruntu olarak S40 cok sıradan geldı S60 ların ıcıne bayıldım yanı S40 alırsam ıc mekan olarak özellıkle sürücu kısmı göğsu fılan cook yalın degılmı sızce de aah keske s60 ın ıcı gıbı olsaydı:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...