Jump to content

Sizce Mazda3'ün Artı ve Eksileri Neler ?

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 5 hafta sonra ...
  • Yanıt 204
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• Selman

15

• Murat b

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

2 aylık Mazda 3 iprsv+otomatik kullanıcısıyım arabamdan şimdilik memnunum ama arabayı yıkatınca farların buğu yapması ve yıkayıcının abi bu arabanın tabanı çok yumuşak duruyor bastırınca döşeme oynuyor neden boyle demesi dışında!!! Bir boşluk esneme payı var (umarım ifade edebildim!)

Kalın el kıtabını ilk okuduğumda tüm bu özelikler var diye çok sevinmiştim ama sonra bazılarının avrupa modellerinde olduğunu gördüm ( direksiyon simidindeki ve sol yandaki eksik özellik düğmeleri gibi!!) Bunları takrırabiliyormuyuz istersek, mümkün mü?

Süspansiyonları  2011 focus ve cruze kasalarına göre yumuşak.. arkadaslarımın çogu dedıgım modellerde bundan şikayetçiler sert oldugunu ve ses geldiğini söylüyorlar!! ( Merak eden arkadaslara bilgi amaçlı yazdım)

Araç belli bir hızdan sonra turboya alınmış gibi ivmeleniyor ve benim çok hoşuma gidiyor...Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirir ise çok sevinirim.sevgiler....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farlar buğu yapması bence de normal değil. Turbo hissi veren motordaki variable valve timing sistemi, ama nasıl çalıştığını bilmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buğu olayını ( ön farlardan biri ) başka forumlardada duymustum cidden bu konuda beni bilgilendirseniz sevinirim..ona göre servisle konuşacağım. Diger arkadaslar servise ilettiklerinde bir yanıt alamamışlar ki formda danısıyorlardı !!! Teşekkürler ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...