Jump to content

Sizce Mazda3'ün Artı ve Eksileri Neler ?

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sevgili isa kardeşim,

karizmatik;

Türk Dil Kurumu Sözlüğü : Etkileyici

Uludağ Sözlük : Duruşu, bakışıyla herkezden farklı olan.

Bu durumda senin anladığın karizma değil başka bir şey olsa gerek. 

foto shoplanmış görüntülerle kendine savunma mekanizması oluşturman ilginç doğrusu.

uçak konusuna gelince bu bir espiriydi ayrıca 2600 saat jet uçuşu olan biri olarak bazı benzetmelerim haksız değil.

Ben zaten espri yollu takıldım ki, :)

İnsanların neyi karizma gördüklerine göre değişir bence,sizin arabanız size göre karizmadır,ondaki sakal bana göre karizmadır,bakışlar bir başkasına göre karizma olabilir,herkese herseye göre karizma farklıdır..Ama ben onu bunu bilmemde en karizma olan şey bence Mistubishi Carizma.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 204
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

13

• Selman

15

• Murat b

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

sevgili isa kardeşim,

karizmatik;

Türk Dil Kurumu Sözlüğü : Etkileyici

Uludağ Sözlük : Duruşu, bakışıyla herkezden farklı olan.

Bu durumda senin anladığın karizma değil başka bir şey olsa gerek. 

foto shoplanmış görüntülerle kendine savunma mekanizması oluşturman ilginç doğrusu.

uçak konusuna gelince bu bir espiriydi ayrıca 2600 saat jet uçuşu olan biri olarak bazı benzetmelerim haksız değil.

maşallah iyi uçmuşsunuz  :fiuw: birde flycat var aramızda, havacı galiba o da  :) ben karacıyım  :P
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

az bas gaza :) otm vites 9.1 yaktırmışım daha da düşer. hep şehir içi o da. uzun yolda daha az yakar.

12 yakmak için baya bi uğraşmak lazım genç arkadaşım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bitek bnmkindemi war ama araba çok yakıyor 12 lt/100 km

istanbulun en yogun oldugu trafiklerde gününüz geçiyor galiba..birde sürüş tekniğiniz  nasıl..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt olayına takılmayın arkadaşlar,yakıt tüketimi mazda 3 için eksi bir özellik değil.Mazda 3 diğer 1,6 otomatik araçlar ne yakıyorsa aynısını yakıyor,hatta bazılarından az yakıyor.

Daha öncede yazdım (nerde yazdığımı hatırlamıyorum :) bir daha yazayım.Kimse  de kusura bakmasın lütfen.

Benim arabam az yaksın diyen arkadaşlar benzinli otomatik araç almasınlar.Türkiye'de benzin pahalı.Az yakan benzinli otomatik bir araç yok.Benim bildiğim otomatik honda jazz var en az yakan (şehiriçi 6,5 lt).O da bir alt segment,1.4 motor ve 1.080 kg.tabi daha küçük araçlar da vardır.1.0 - 1.2 motor falan.

C segmentinde,1.6 motor olacak,1.200 kg olacak,benzinli,otomatik olacak bir de şehiriçi 6-7 lt yakacak araba varsa bana da söyleyiverin bir zahmet.

Dolayısıyla Mazda 3 ün ya da yukarıda bahsedilen detaylarda herhangi bir arabanın çok yakıyor sınıfına girmesi için 12-13 lt yakması lazım ki o araç için bu kıstas eksi bir özellik olsun.

Selamlar

not:yukarıdaki değerlendirmem normal kullanım içindir :) basınca en az bu yakıyor dedğin araba da yakar  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
Guest Murat KIRBOĞA

Abi bu sayfada 1-2 yaş yaşlandın sen ;D

3000 devirden sonra içeriye baya motor sesi geliyor.içeride müzik dinlersen anlamıyorsun.

Motor sesinden neden rahatsız olunur ki? Millet sırf motor sesi için F1 seyrediyor. Varsın gürlesin samurayım.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Murat KIRBOĞA

ortalama tüketim yeni değerim 6.8. ortalama hız 40km/h.saygılar....

ort tük:7.3

ort hız:33 km/saat.

taktikler nelerdir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gaza fazla yüklenmemek olabildiğince cruise controlu kullanmak ani kalkışlardan kaçınmak diye özetleyebilirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ortalama tüketim yeni değerim 6.8. ortalama hız 40km/h.saygılar....

ohoo trafiğe hiç girmemişsin :)

istanbul' da 44 km yi yakalamak zor anca 20-25 arası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

trafik derdimiz yok çok şükür.ama kısa mesafede biniyoruz.inanmayanlara video ekleyecem:))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

trafige sadece antalyaqda giriyorum onun haricinde bekleme derdimiz yok.....küçük yerde yaşamanın avantajı....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

kullanmadım ama çok araştırdım arkadaşlar mazda 3 ve diğer bütün araçları. bakınız şimdi burası mazda formu ve herkez doğal olarak mazdayı övecektir. ama ben objektif bir yorum yapmak istiyorum. internette bütün araçların diğer kullanıcılar tarafından yorumları var. bu araçlar en çok beğenilen, ford focus, honda cıvıc, mıtsu lancer, wolswagen passat golf, toyota corolla ve mazda 3. bu araçların hepsinin karşılaştırmalarını okudum. W grubundan şikayetçi olan çok oudum. ama diğer japonlardan şikayetçi olan hiç duymadım. bunlarla3 ün kıyasında ise mazda3ün açık ara önce olduğunu gördüm. ve bu yorumu yapanlar mazda kullanıcısı değiller. hatta toyota kullanan bile mazdayı övmüş. mazdanın eksi aldığı tek konu n biliyormusun 2. elin olmaması ki oda bizlerden kaynaklanıyor ön yargılardan. birde servis ağı fazla yok bende servise gitmem zaten alırsam. 2. elinin zayıf olması ise bir avantaj oluyor bi zman sonra ben şimdi mazda 3 alcam ve o donanımdaki bir aracı ucuz fiyata alcam inşallah. sende googla mazda 3 mi fokusmu yada mazda 3 mü xxxxxxx diye yazıp okursan ordakiler daha aydınaltcaktır seni. tartışmalar genel araç bölümünde yapılıyor çünkü. belli bir marka altında değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kullanmadım ama çok araştırdım arkadaşlar mazda 3 ve diğer bütün araçları. bakınız şimdi burası mazda formu ve herkez doğal olarak mazdayı övecektir. ama ben objektif bir yorum yapmak istiyorum. internette bütün araçların diğer kullanıcılar tarafından yorumları var. bu araçlar en çok beğenilen, ford focus, honda cıvıc, mıtsu lancer, wolswagen passat golf, toyota corolla ve mazda 3. bu araçların hepsinin karşılaştırmalarını okudum. W grubundan şikayetçi olan çok oudum. ama diğer japonlardan şikayetçi olan hiç duymadım. bunlarla3 ün kıyasında ise mazda3ün açık ara önce olduğunu gördüm. ve bu yorumu yapanlar mazda kullanıcısı değiller. hatta toyota kullanan bile mazdayı övmüş. mazdanın eksi aldığı tek konu n biliyormusun 2. elin olmaması ki oda bizlerden kaynaklanıyor ön yargılardan. birde servis ağı fazla yok bende servise gitmem zaten alırsam. 2. elinin zayıf olması ise bir avantaj oluyor bi zman sonra ben şimdi mazda 3 alcam ve o donanımdaki bir aracı ucuz fiyata alcam inşallah. sende googla mazda 3 mi fokusmu yada mazda 3 mü xxxxxxx diye yazıp okursan ordakiler daha aydınaltcaktır seni. tartışmalar genel araç bölümünde yapılıyor çünkü. belli bir marka altında değil.

japonlar diperlerine göre biraz daha üstün. mazda yı burada zaten herkes sağlamlık bakımından övüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Altinizdakileri araba saniyorsunuz... mustafa abinin yesil ordege bir bininde gorun... tam bir zirai ilaclama ucagi  :tey::666::2funny:

Kadir bunu yazdınya bu sefer kesin boğar bilader seni :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani arkadaş derseki burda tabi mazda övecekler diye  diğer yerleride gösterdim. honda tamam güzel toyota güzel araba. ancak aynı donanımda ki bir araca honda çok daha fazla fiyat istiyor ve hiç bir üstünlüğü yok sadece marka yapmış. ve mazda 3 kadar karizmasıda yok. ve artık yollarda zibil gibi honda var mazda daha farklı gösteriri seni. 2 eli düşünerek araç alınmaz. 3 ihlas bi fatiha okursun Allah büyük dersin koltğu yaslarsın arkaya ohh der bindiğin süre içindeki keyfe bakarsın bence. satcan zamanda yine 3 ihlas bi fatiha okur satarsın Allah büyük. (yalnız bu 3 ihlas bi fatiha kısmı önemli onu unutma:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...