Jump to content

ilk kaza :(

clomen
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçmiş olsun, adı üstünde tampon bu, zırt vırt değişirse manası kalmaz, güzelce tamir ederler merak etme, yalnız ızgara siparişini takip et, daha da gecikmesin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 52
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• berkobal

6

• clomen

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

arkadaşlar araç serviste kalınca kasko dan rentacar istedim . sağolsunlar verdiler.  ban naptım gittim onu da vurdum  :D  nazar arabalarda diil bence bizde yada bende :D  neyse adamlar polis tutanağı tutturun sorun diil dediler.

bu arada benim kazanın tramer sonucu da belli oldu kusurum yok  :D kaskoyu kurtardık.

tampon tamam ancak ızgara malumunuz hala gelmedi. 10. gün. dün arabayı aldım ama. çizik ızgara ve amblemsiz . boynu bükük  :(

ama özlemişim kuzuyu 10 gün bugün hasret gidercez  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi geçmiş olsun, ızgara gelincede eski yakışıklılığını kazanır, kaza için tekrar geçmiş olsun, her işte bir hayır vardır, sağlığınız yerinde olduktan sonra gerisi önemli değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

arkadaşlar araç serviste kalınca kasko dan rentacar istedim . sağolsunlar verdiler.  ban naptım gittim onu da vurdum  :D  nazar arabalarda diil bence bizde yada bende :D  neyse adamlar polis tutanağı tutturun sorun diil dediler.

bu arada benim kazanın tramer sonucu da belli oldu kusurum yok  :D kaskoyu kurtardık.

tampon tamam ancak ızgara malumunuz hala gelmedi. 10. gün. dün arabayı aldım ama. çizik ızgara ve amblemsiz . boynu bükük  :(

ama özlemişim kuzuyu 10 gün bugün hasret gidercez  :2funny:

Remzi bildiğim bi sürücü kursu var.özel derste veriyolar.lazımsa telefonunu veriyim :))))

şaka bi yana sen bi kan akıt :) artık angusmu olur horozmu olu yo0ksa hastaneden bi kadavramı araklarsın o sana kalmış :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler :)

geçen bırcının hamile olduğunu gördüm rüyamda onu kesiyodum  :2funny:

acaba kan akıtmış sayılır mıyım?  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

teşekkürler :)

geçen bırcının hamile olduğunu gördüm rüyamda onu kesiyodum  :2funny:

acaba kan akıtmış sayılır mıyım?  :D :D :D

:2funny:  :2funny: bak sayılmış olsa 2.yi yapmazdın.

demekki angus kategorisine henüz girmemişim  :2funny:  :2funny:

hamile mamile deme ayol şakası bile kötü  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Niye bak ne güzel Berkay ile güzel bir kardeşlik ilişkiniz var , Burcu'nun da kardeşi olsun istemez misin ? :D

Burcunun kardeşi var zaten Berkay :)Busenin kardeşi yok.

ya valla o ameliyat masasına 10 kere daha yatarım 10 hamilelik daha yaşayabilirim ama doğumdan sonraki 1 seneyi yaşamaya asla ve asla cesaretim yok :))

hele o ilk aylardakileri bırrr :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlayana sivri sinek saz :D Sen brikaç ayla kurtulabileceğini sanma sakın :D Bak 2 sene geçti olay daha yeni başlıyormuş meğerse :D

Son günlerin revaçta konusu, yastık :D Neymiş evdeki tüm yastıklar Mert İsmail'in olacakmış :D Tabii bunlardan biri de Selim'in olunca her akşam bir çıngar, bir hengame :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Anlayana sivri sinek saz :D Sen brikaç ayla kurtulabileceğini sanma sakın :D Bak 2 sene geçti olay daha yeni başlıyormuş meğerse :D

Son günlerin revaçta konusu, yastık :D Neymiş evdeki tüm yastıklar Mert İsmail'in olacakmış :D Tabii bunlardan biri de Selim'in olunca her akşam bir çıngar, bir hengame :D

üff sorma bizimkide yavaş yavaş ben 2 yaşına geliyorumun sinyallerini veriyor.makyaj malzemeleri bizde revaçta.benim bütün malzemeler onun.sürekli ruj sürecek hatun :)

göz kalemiyle bacaklarına bebek çizcez.parfüm sıkılacak boynunun altına:)

birde bir sinir bir sinir.kafasını yere vuruyo istediği olmazsa.eğer ayaktaysa koltukların kenarına hiçbişi bulaamzsa eliyle vuruyı kafasına.dahada hırsımızı alamazsak koltukların kollarının derilerini dişliyoruz.

bi de üstüne 2. olursa artık beni hangi ruhvesinir hastalıkları hastanesinden toplarlar bilinmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tekrar geçmiş olsun remzi abi napıyon sen ööle yaw :D senin plakayı fln öğrenelim de seni görünce buralarda kaçalım bari alışkanlık olmuştur artık :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tekrar geçmiş olsun remzi abi napıyon sen ööle yaw :D senin plakayı fln öğrenelim de seni görünce buralarda kaçalım bari alışkanlık olmuştur artık :D :D

plakaya gerek yok beyaz mazda HB gördün mü yol ver sen berkayım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...