Jump to content

Mazda Almasaydınız Ne Alırdınız ?

CaRaBeeN
 Paylaş

Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?  

55 oy

1. 1. Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?

• Toyota
      2
    • Honda
      16
    • Opel
      4
    • Volkswagen
      6
    • Ford
      4
    • Skoda
      24
    • Seat
      0
    • Subaru
      0
    • Mitsubishi
      0
    • Citroen
      0
    • Peugeot
      0
    • Renault
      0
    • Fiat
      0
    • Hyundai
      0
    • Alfa Romeo
      0
    • Ford
      0
    • Kia
      0
    • Nissan
      0
    • Suzuki
      0
    • Volvo
      0

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aynı arabayı ne yapacaksın tamam motor mükemmel ama model aynı model benim kişisel fikrim aynı marka ve farklı model ve tabiki rx-8... ;)

Kavga çıkarırım :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki arabanın hayalini kuruyorum birini geçen hafta aldım

Land rover freelander TD4 (tabii ki mazda 3 üm duruyor)(160-180 ytl yakıyor 1700 kg 4 çeker  O0)

İkinci hayalim rx-8 yada 9  8:)

Valla gücüm olursa onu aldığımda da mazda3 ü satmayacağım.

ya bişey sorcam 0km mi aldınız Freelander ı ??_eger öyle ise 112hp lik motorun performansı iyi mi acaba o agırlıkta çok merak ediyorum ???_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aldığım freelander 2006 model 12 bin km de dir.

Bildiğim kadarıyla motor 109 beygir ama dizel olmasından dolayı torku yüksek bir araç.Bunun sonucunda 160 km hıza çok kolay çıkabiliyor ondan sonra hızlanmıyor.(Araç tiptronic)

Dik yokuşlarda keçi gibi tırmanıyor.

Arabayı alır almaz Antalyaya gittim ertesi gün de döndüm. Çok rahat fakat biraz sert bir araç.

Genel olarak memnunum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest furkan5298

Ben arabayı gördüm gerçekten çok güzel ve temiz sağolsun Emre Abiciğim işyerime uğradı. :)Güle güle kullan abiciğim... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda MPS ve Rx8 bir evin anca ikinci arabası olur bence.Her yere onlarla gitmeye kalkarsanız çabuk elden çıkarmak zorunda kalırsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda MPS ve Rx8 bir evin anca ikinci arabası olur bence.Her yere onlarla gitmeye kalkarsanız çabuk elden çıkarmak zorunda kalırsınız.

Abi 5000'de bir yağı değişen Rx-8 için haklısın ancak MPS aile kullanımınada uygun bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi 5000'de bir yağı değişen Rx-8 için haklısın ancak MPS aile kullanımınada uygun bence.

Çok yakar bence bunlar.Gündelik kullanımlar için mutlaka başka bir araca daha ihtiyaç var

Not:Bu söylediğim İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar için geçerli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok yakar bence bunlar.Gündelik kullanımlar için mutlaka başka bir araca daha ihtiyaç var

Yakıt yönünden doğru ama kapımda MPS dursa, başka arabaya binemem herhalde. Ne büyük bir aşk benimki, aldatamıyorum bile MPS'imi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt yönünden doğru ama kapımda MPS dursa, başka arabaya binemem herhalde. Ne büyük bir aşk benimki, aldatamıyorum bile MPS'imi :D

Enes güzel olur tabiki.Fakat ben hergün istanbulda karşıya işe gidiyorum.O söylediğiniz iki araçtan birini kullansam maaşı benzine bırakırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enes güzel olur tabiki.Fakat ben hergün istanbulda karşıya işe gidiyorum.O söylediğiniz iki araçtan birini kullansam maaşı benzine bırakırım.

Yönetim duysun bu sesleri. Abi Mazdaclubtr sponsor olsun bize; biz de binelim öyle arabalara :tey:

(Sanki almaya param hazır da arabayı, konuşuyorum)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yönetim duysun bu sesleri. Abi Mazdaclubtr sponsor olsun bize; biz de binelim öyle arabalara :tey:

(Sanki almaya param hazır da arabayı, konuşuyorum)

Çok paramız olsun bir MPS bir de RX-8 (belki o zamana 9 çıkar) alip toplantılarda bir tur atmalarına izin vericez katılımcıların  :D

Enes sana MPS için 2 tur sözü veriyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bi audi m olsun istiyorum. A3,A4,A6 8:), A8 8) , TT  :fiuw: Bi Audi yaşamak istiyorum :)

Babam alırken RX-8 i çok beğenmişti ama, bakalım belki kandırırım  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok paramız olsun bir MPS bir de RX-8 (belki o zamana 9 çıkar) alip toplantılarda bir tur atmalarına izin vericez katılımcıların  :D

Enes sana MPS için 2 tur sözü veriyorum :D

Ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz siz kardeşim bu kardeşiniz sizin beğenmediğiniz Mz3 için can atıyor yok Rx 8 miş yok mps miş binin arabanıza bakın keyfinize :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...