Jump to content

Mazda Almasaydınız Ne Alırdınız ?

CaRaBeeN
 Paylaş

Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?  

55 oy

1. 1. Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?

• Toyota
      2
    • Honda
      16
    • Opel
      4
    • Volkswagen
      6
    • Ford
      4
    • Skoda
      24
    • Seat
      0
    • Subaru
      0
    • Mitsubishi
      0
    • Citroen
      0
    • Peugeot
      0
    • Renault
      0
    • Fiat
      0
    • Hyundai
      0
    • Alfa Romeo
      0
    • Ford
      0
    • Kia
      0
    • Nissan
      0
    • Suzuki
      0
    • Volvo
      0

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz siz kardeşim bu kardeşiniz sizin beğenmediğiniz Mz3 için can atıyor yok Rx 8 miş yok mps miş binin arabanıza bakın keyfinize :)

Allah herkese istediği aracı almayı nasip etsin diyelim o zaman abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz siz kardeşim bu kardeşiniz sizin beğenmediğiniz Mz3 için can atıyor yok Rx 8 miş yok mps miş binin arabanıza bakın keyfinize :)

İzzet Allah gönlünden geçenin en iyisini versin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaş 70 iş bitmiş olur o zaman. El titrer,ayak titrer.Millet şu moruğa bak der bu yaştan sonra azmış neyine güvenipte bu arabaya biniyor der :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi 70 olmasında 60 olsun ne olacakki 10 seneyimi başıma kalkıyorsun Aras :) Bu arada mesaj sayında çok güzel bir sayıda kalmış(1071) ;) İyi geceler cümleten :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest AkCaKoCaLı

ben mazda 3 umu sattım bıraz borc batagı var ama 2008  yılında nasıpse alıcam bı araba  napıcagımı sasırmıs durumdayım bmw  3.20ci ile rx8 arasında gıdıp gelmekteyım  ama mazda daha agır basıo 8 yıl mazda ıle yasayan bırıne baska araba nasıl gelır bılemıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben mazda 3 umu sattım bıraz borc batagı var ama 2008  yılında nasıpse alıcam bı araba  napıcagımı sasırmıs durumdayım bmw  3.20ci ile rx8 arasında gıdıp gelmekteyım   ama mazda daha agır basıo 8 yıl mazda ıle yasayan bırıne baska araba nasıl gelır bılemıyorum

320ci iyi gelir...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de artık arabayı değiştirme zamanım geliyor yavaş yavaş. Tam karar verememiş olmakla beraber artık en az D segment bi araba bakıyorum, minimum 2.0 mümkünse dizel, şu an favorilerim Mercedes C-klas, 520 BMW ve yeni mondeo.

Artık araba içinde gürültüye tahammül edemiyorum, test edilen hemen tüm arabalara baktım, iç gürültü oranı en az bu saydığım arabalarda. Passat larda da bu oran düşük ama verilen parayı haketmeyen bi araba olduğunu düşünüyorum. Arabamdan gürültü dışında bi şikayetim yok, sonradan yapılan yalıtım da randımanlı olmuyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sinan abi Mondeo diğer saydığın arabaların sınıfına girmiyo ama gerçekten dehşet bişey  O0

diğer saydığın arabaların arasına Chrysler 300C seçeneğini koymanı öneririm  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...