Jump to content

Mazda Almasaydınız Ne Alırdınız ?

CaRaBeeN
 Paylaş

Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?  

55 oy

1. 1. Eğer bir gün farklı bir marka arabaya binmeye karar verirseniz hangisini alırsız?

• Toyota
      2
    • Honda
      16
    • Opel
      4
    • Volkswagen
      6
    • Ford
      4
    • Skoda
      24
    • Seat
      0
    • Subaru
      0
    • Mitsubishi
      0
    • Citroen
      0
    • Peugeot
      0
    • Renault
      0
    • Fiat
      0
    • Hyundai
      0
    • Alfa Romeo
      0
    • Ford
      0
    • Kia
      0
    • Nissan
      0
    • Suzuki
      0
    • Volvo
      0

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben henüz MAzda3 almadım. Alteratiflerim arasında Citroen C4 Dizelmatik ( 6 ileri tiptironik, direksiyondan vites, 100 KM de 3.8 lt yakıt tüketimi ; Ben hesapladım 100 km de 5 litre yaksa 70 ytl ye kayseriye gidebiliyorum), Dodge Caliber, Crosspolo, RX8 , Mazda 6 var  :tey:

citroen-c4-1.jpg

[img width=200 height=133]http://www.caradisiac.com/media/images/le_mag/mag264/geneve-dodge-caliber-2b.jpg

[img width=200 height=150]http://auto-aukcije.hr/Mazda-RX-8.jpg

[img width=200 height=113]http://a137.g.akamai.net/n/137/3538/20030519215322/www.cars.com/features/mvp/mazda/mazda6/images/main_mazda6.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygar seçenekler içinde adam akıllı olan Mazda 6 ve RX-8 var,öbürlerine yorum dahi yapmıyorum  ;D

Arkadaşım Citroen C4 ünü 8000 km de satmak zorunda kaldı,çünkü değişmedik yeri kalmadı arabanın,Dodge Caliber i bizzat inceledim adamlar oyuncak plastiğiyle yapmış gibi iç mekanını,o kadar dandik yani  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya infiniti var zaten :D ama bi g35 yakışır tabi ama onu babam almaz çok pahalı, RX-8 e gelince yakıtından ve yağından tırsıyorum. Öğrenciyiz nihayetinde. infiniti kadar yakıyor nerdeyse. O kadar para verdkten sonra bi 2.el Grand Cherokee de gider :tey:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya infiniti var zaten :D ama bi g35 yakışır tabi ama onu babam almaz çok pahalı, RX-8 e gelince yakıtından ve yağından tırsıyorum. Öğrenciyiz nihayetinde. infiniti kadar yakıyor nerdeyse. O kadar para verdkten sonra bi 2.el Grand Cherokee de gider :tey:

O az yakar sanki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sinan abi Mondeo diğer saydığın arabaların sınıfına girmiyo ama gerçekten dehşet bişey  O0

diğer saydığın arabaların arasına Chrysler 300C seçeneğini koymanı öneririm  O0

Volkan'cım aslında bahsettiğin araba da gerçekten seçenekler arasında ama, X5 gibi kötü bir şöhreti var herkes mafya arabası diyor, görüntü güzel de bazen de kamyon gibi görünüyor...

Yeni mondeo yu bekleyeceğim, bakalım nasıl çıkacak. C-klas ta kasa yenilemiş, mevcut kasa temiz bi tane bulursam en mantıklısı gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi burda galeride 65000 euro ya beyaz bi Chrysler 300C var dizel,olmaz böyle bir araba,bir renk bir arabaya ancak bu kadar gidebilir,muhteşem  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kafam karıştı demek istediğim sınıf atlaması.Yani m3'den sonra bu tarz arabaların telaffuz edilmesi.. ;D

Selmanın dediği gibi yeni toyota güzel ve bence civici tasarım ve donanım olarak ikiye katlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Corolla'yı dün çıplak gözle gördüm, hiç beğenmedim, Civic taklidi bir şey olmuş... Ama Avensis başka tabii, her bakımdan bir üst sınıf, Mazda6'dan bile fazla özellikleri var ancak eski deyimle manda kasa olduğu için göze hoş gelmeyebilir, o bakımdan şeettiydim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taklit gibi görünüyor ama kasa tasarım olarak civicten daha derli toplu.Aslında Civic tam bir manda kasa olmuş.Önü kısa,araç geniş jantlar düdük gibi. vs.ön hafif yuvarlak hatlı arka fazla köşeli yani tamamlayan hat yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...