Jump to content

2011 Dizel Mazda3'ümü aldım

mozhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız binin, siyah çok güzel gözüküyor ama çok da zormuş benim ilk siyahım, isyan geliyor artık, yıkattıktan sonra biraz temiz temiz binemiyorum hemen kirleniyor...

olsun ya. siyahın güzelliği bir başka :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 96
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Gökhan

7

• mozhan79

29

• esesmaniac

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi hatchback gelmeyecekmiş doğrumu ? benmkini takasa verecektim ilk önce gelcek dediler bekledim şimdi gelmeyecek dediler.haziranda sky motorlar gelcek dedi bana pek inandırıcı gelmedi ama görecez bakalım.geçen şehirlerarası yolda ısp-antalya gidiş dönüş toplamda 272 kmde 46 tl yaktı.giderken çok sakin gittim ama dönerken sert kullandım

bilgim yok hatcback olayından ama rakamlar güzel. dizel araç güzel yakıyor ya, rahat geziyorsun, gözün ibrede olmadan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Of of of of diyorum abi....

Abi ben şahidim, Kadir'in (daha doğrusu Kadir'in Eşinin) Vaneo'su cidden değişti.. Kamyonet gibi değil artık..

Yapmayın, yapmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 dizellerde, Gökhan Abi'nin kılyoda, benim Vaneoda turbo dizel Fatih... Benzinli mazda3te bende denedim, 3-4 hp verdi dyno üzerinde, ama belli bile olmuyor gidişte.

turbo dizel motor ne ara cikti ya ? 6 ileri gelmiş fln .. Önceki versiyon alanlara yazık oldu desene :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

turbo dizel motor ne ara cikti ya ? 6 ileri gelmiş fln .. Önceki versiyon alanlara yazık oldu desene :(

abi ne demek istedin anlamadım önceki versiyondada turbo varki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

eski turbo dizeller vardı, 40-50 hp arası :D

Turbosu çalışmayan 1,5 dizel kangoo ile Adana İstanbul yapmak zorunda kalmıştım :D

Rabbim bir daha o duruma düşürmesin :D

Turbo gitti mi motor bir zaman sonra rektefiye istiyor. Nedense dizel kangolar 120-130.000'den sonra çoğunluğunda rektefiye oluyor bide.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...