Jump to content

Hangi Multimedia Markasını Tercih Edersiniz

toronaga77
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hepsi tercih edilebilir ama servislerdeki fiyatları da değerlendirmek lazım. Aralarında fazla fark olmuyor çoğu zaman. Eski kasa ( 2006 Dynamic) aracıma ben de bugünlerde ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bakalım ne olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

bu multimedyalardan ebayda da var fiyatları 400-500 dolar civarı ama nasıl getirtilecek biraz zahmetli gibi.bende kesin alıcam,bakalım nerden olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

ben necvox marka aldım 1490 tl esse gruptan süper bir alet tavsiye ederim.içindekiler(navi-blut-tv-dev-vcd-radio-aux-ıpod-ıphone girişleri-geri görüş kamerası-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben necvox marka aldım 1490 tl esse gruptan süper bir alet tavsiye ederim.içindekiler(navi-blut-tv-dev-vcd-radio-aux-ıpod-ıphone girişleri-geri görüş kamerası-)

nerden aldınız< çok güzel fiyat...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

yazmıştım esse grup tan aldım amabireysel  direkt satış yapamıyorlar herhangi bir şirket aracılığı ile alabilirsiniz ona fatura edebilirler bilginize..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazmıştım esse grup tan aldım amabireysel  direkt satış yapamıyorlar herhangi bir şirket aracılığı ile alabilirsiniz ona fatura edebilirler bilginize..

Montajı da onlar mı yaptı? Başka yerde mi yaptırdınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesin 250kms hızın üzerine falan çıkıyor, Alonsonun yanakları sündü, aynı şey motor ile kasksız veya kaskın önü açık 200ün üzerine çıkınca oluyor... :D

bizim izmirdeki rollercoasterdan kralını tanımam. bugüne kadar yapılmış en yavaş rollercoaster...

Edit: araştırma sonuçları:

Acceleration: 0-240km/h in 4.9sec, 0 -100km/h in 2sec

Maximum acceleration G-Force: 1.7Gs

Lowest elevation: 1.5m

Sharpest turn 70º

2.07 km track

Roller coaster cars are designed to resemble the Ferrari Formula One car, down to the exact “Rosso Scuderia”

http://www.ferrariworldabudhabi.com/en-gb/attractions/formula-rossa.aspx

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...