Jump to content

Autogas Italy vs Lovato LPG arasında secim

gokhan8562
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

339 km şehir içi değil sanırım. 10 lt yakmış kabaca. gayet iyi :)

Lovato lpg ile 2.22 tlden 140 tl.lik gaz ile 770 km. yol yaptım. Kmde 18 kuruş civarı yakıyor karışık kullanım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lovato lpg ile 2.22 tlden 140 tl.lik gaz ile 770 km. yol yaptım. Kmde 18 kuruş civarı yakıyor karışık kullanım.

sizin araç düz vites mı?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet düz vites aracım. Yakıt verileri bir kaç kez ölçülmüş değerlerdir. Son verilerimi yazdım. 40 litre gazla 100-110 km/h civarı ortalama ile ankara-erdek arasında 530 km. , dönüşte daha sert kullanımda 430 km. yaptım. Yani araba üzmeden kullanılırsa ekonomik sanırım  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankarada LPG ucuz . Burada 2.46'dan alıyorum ve 25 kuruş yakıyorum. Yazın klima açık ve birazda seri kullanınca 11-12 lt arası yakıyor . 27-28 kuruş ediyor oda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gökhan 8562 ve hvsvn arkadaşım bende lovato taktıracağıma ncak sizden şunları öğrenmek istiyorum.

bana mazda 3 olduğu için o.b.d 2 sistemini takmak gerekir dediler.

bu sistem 1650 tl.diğeri zannedersem  esy smart bunlar 1300 tl.

siz aracınıza obd 2 mi yoksa diğer versiyonmu taktınız.

bu obd 2 denilen sistemde motor arıza lambası yanmıyor ve subaplara zarar

vermediğini söylediler.bu konuda yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum

saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg taktırmayı ben de düşünüyorum.. 2004 mazda3'e en uygun hangi markadır diye yazılanları dikkatle okudum.. bir çok alternatif var gibi duruyor. fazla vakit kaybetmeden tercih yapıp taktırmalı  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gökhan 8562 ve hvsvn arkadaşım bende lovato taktıracağıma ncak sizden şunları öğrenmek istiyorum.

bana mazda 3 olduğu için o.b.d 2 sistemini takmak gerekir dediler.

bu sistem 1650 tl.diğeri zannedersem  esy smart bunlar 1300 tl.

siz aracınıza obd 2 mi yoksa diğer versiyonmu taktınız.

bu obd 2 denilen sistemde motor arıza lambası yanmıyor ve subaplara zarar

vermediğini söylediler.bu konuda yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum

saygılar.

slm ziya arkadaşım.ben lovato obd 2 sistemini peşin 1400 tlye taktırdım ankara damla otogazda. şu ana kadar her hangibir problem yaşamadım. tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

slm ziya arkadaşım.ben lovato obd 2 sistemini peşin 1400 tlye taktırdım ankara damla otogazda. şu ana kadar her hangibir problem yaşamadım. tavsiye ederim.

hvsvn, cevabın için teşekkür ederim.

kocaelide peşin 1600 tl fiyat istiyorlar.yıl sonunda bitecek kredi borcum var,kısmet olursa

ocak ayında taktıracağım.fiyatlar o zamana kadar ne olur bilemem tabii.

önceki aracımdada lovato vardı hiç sorun yaşamamıştım o sebeple kafamda yine lovato vardı.

ama yinede bu yeni sistemi kullanan sizlerin yorumları çok önemli tabiiki.

hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...