Jump to content

Elektrikli Mazda 2 geliyor

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

gelirse de evde şarj edemeyeceğiz

ne anlamı kaldı o zaman :)

Benzini sanki evde dolduruyoruz, gün gelecek gidecez şarz istasyonuna 30 dk çay içip gaste okucaz alıcaz inş. aracı...Duyduğuma göre 5 tane istasyon açılmış bile  istanbulda ama nerde acep görmedim benim güzergahta..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzini sanki evde dolduruyoruz, gün gelecek gidecez şarz istasyonuna 30 dk çay içip gaste okucaz alıcaz inş. aracı...Duyduğuma göre 5 tane istasyon açılmış bile  istanbulda ama nerde acep görmedim benim güzergahta..

aylık ücreti olacak veya gündelik doldurma karşılığı ücret ödeyeceksiniz. Bunları da hesaba katın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri bizim evde.. Ben aşağı bi üçlü uzattım.. İsteyen olursa şarj edebilirim.. :D

Üçlü varsa ütüyüde getiririm bak hatta cep tel de arada kaynar sonra demedi deme  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elektrikli Mazda2 Avrupa için üretilecek diye bir duyuru olmadıkça ne talep edebilir ne de heveslenebiliriz :) Yoksa ona bakarsanız Hidrojenle çalışan RX-8 var ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koyacakları vergilerle hiç bir çekiciliği kalmaz arkadaşlar. Bizim devletimiz diğer ülkeler gibi elektrikli araç kullanımına teşvik etmez insanları. Pişman olursunuz aldıktan 2 ay sonra

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elektrikli Mazda2 Avrupa için üretilecek diye bir duyuru olmadıkça ne talep edebilir ne de heveslenebiliriz :) Yoksa ona bakarsanız Hidrojenle çalışan RX-8 var ;)

Daha bunun testleri var desenize, baktımda Japonyada bile herkese değil de Devlete yada Filo Alım yapan müşterilerine vereceklermiş araçları ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...