Jump to content

2006 - Mazda3 50.000 km bakımı

olker444
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

Mustafa hocam ben sana özelden attım mesajımı:)... kapayalım geriyo bu konu beni aklıma geldikçe...

Ben unuttum sen de unut gözlerim şarkısını bilir misin? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Senin müzik zevkine güvenmiyorum abi :D

Sana burdan bi Tut-i Mucize-i Guyem çıkartırım var ya feleğin şaşar. Peşinden de Akşam Oldu Yanıyor Volanın Işıkları gelir. Birde bu iki şarkıyı sessiz sinemada anlatma görevini veririm sana, tam olursun o zaman :D

Konuyu iç etmeden kaybol şimdi ortadan. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:),,Maşallahı var... zaten bu site varmış eskiden....Mustafa hocayı onun etrafına dizayn etmişler:))))))))))),, Az Cem Yılmaz dan çaldım ama idare edin:)))
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

:),,Maşallahı var... zaten bu site varmış eskiden....Mustafa hocayı onun etrafına dizayn etmişler:))))))))))),, Az Cem Yılmaz dan çaldım ama idare edin:)))

Tek tek gelin :D

Araban tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana burdan bi Tut-i Mucize-i Guyem çıkartırım var ya feleğin şaşar. Peşinden de Akşam Oldu Yanıyor Volanın Işıkları gelir. Birde bu iki şarkıyı sessiz sinemada anlatma görevini veririm sana, tam olursun o zaman :D

Konuyu iç etmeden kaybol şimdi ortadan. :D

canım fasıl çekti :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol Tamercim; tampon ve lastik işini halledersek aracın gidişi çok hoşuma gitti,,, bide şu arka park sensörü açılıp kapanan bişey mi yada aracın orjinalinde var mı onu bilemedim, ses falan vermiyo nasıl anlarız onu sorcaktım sana,, bi telefon numarası yazarsan heç fena olmaz saol varol Dr. İlker,,,,Edirne

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siyah Mazda 3 Dynamic Sport Triptronik...Dün arabamı alıp Evo Mazda da öncelikle check up ardından lüzum gördükleri bazı parçaları yenileyip Edirneye geldim. Ön iki amortisör biri patlak olduğundan ve durumun esneme farkı olmasın diye ikisinide değiştirdik, arka denge çubuğunun biri ve ön fren diskleri balataları değişti, hiç hesapta olmayan sağ ön motor kulağı ön plakalık değişimi, hava filtresi değişimi, arka stop lambası keçelerinin değişimi, ön tampon yan tutucusunun değişimi.. yedekte de bir yağ filtresi aldım... %10 mazdaclub indirimiyle 1758 tl....:))).... burda en baba parça motor kulağı ve işçiliği....405 tl...Parça fiyatları belki benim Practicanın parçalarını yan sanayi bulabildiğimden bana tabiki fazla geldi:)..yağını Edirnede değişmeye karar verdim:))...Serviste Cem,Doğan,Tamer, Muhammed ve iki arkadaşla  daha tanışma olanağım oldu.. Cem Bey 1Mart olsada bize indirim uyguladı:)...Genel olarak servisteki elemanların yaklaşımı olumluydu... Tamer bize yaptığı işleri anlatarak ve kanaatimce özen göstererek  yaptı....Extradan bizim ve kendinin gördüğü ufak tefek işleri halletti. Genel olarak Servis anlayışından memnun kaldım. Tek kötü olan Bonus haricinde diğer kartlara taksit olmaması:). Servisin yerini bulmak isteyen arkadaşlar zümrüt sokak (g-40)  dereboyu cad. yazarlarsa Evo satış birimine kadar gidiyorsunuz ordan size servisi gösteriyolar zaten... Şimdi uygun fiyatlı  205-55-16 lastik arıyorum, yüksek hızda lastiklerin 2005 yapımı ve dişlerinin bitmiş olduğu çok belli oluyor...Genel tercihim Michellin......uygun fiyatlı bir yer bilen arkadaşlar temasa geçerse sevinirim....Bu arada arabanın yakıt ortalaması 10.2 görünüyor umarım düşürmeyi başarabilirim. Herkese selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok laf atmak istemiyorum ama arabayı bir bayanın kullandığının en büyük kanıtı bu sanırım:))  sağ ön amortisör sağ arka denge kolu sağ motor kulağı...:)) dikkatsiz ve hızla geçilen bir kasis, çukur vs.. fren diskleri içinse ölçülen değer sınırın altındaydı yanlış hatırlamıyorsam 22mm olmalıydı; sanırım benden önceki abla freni epey kullanıyormuş:)... aracın ortlama hızı 29 km Semavi,, km 54.000 tam şu an...kendiside mini cooper almış yeni.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizde çok bişey demedik; aracın içi sıfır gibi zaten...ne yapmışsa dışardan...Sigara içilmediği için döşemelerin panellerin maşallahı var:)... profilimize 2 aracı nasıl yazıyoz bu arada semavi,, denedim sadece bir tane yerleştirebiliyorum da...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağlık olsun, ben astinamı ve vaneomu bayandan aldım... Allah razı olsun diyorum her ikisinede...

Ben de bir bayandan aldım ve 40 binde disk değiştirmek zorunda kalmıştım. Sonrasında da kulak ve birkaç aksam da değiştirdim kısa sürede :) Her bayan bir değil malesef

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bu araçta soracağım bişey var... p-r-n-d vites kolunda ışıklandırmasız mı acaba.. bende sadece göstergede değişsen vites yazıyor...serviste ilk alınırken park sensörü takılmış o da çalışmıyor sanırım, oto elketrikçi değişecek dedi her nedense tatmin olmadım:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Mazda 3 Triptronik kullanan yok mu bre hiç? Bişey sorduk dönen olmamış? P-R-N-D-M vites konsolunda gece ışıklar açılınca lambaları yanıyor mu yoksa sadece ön ekrandamı vites konumunu görebiliyoz? Hele bi zahmet el atın..:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Mazda 3 Triptronik kullanan yok mu bre hiç? Bişey sorduk dönen olmamış? P-R-N-D-M vites konsolunda gece ışıklar açılınca lambaları yanıyor mu yoksa sadece ön ekrandamı vites konumunu görebiliyoz? Hele bi zahmet el atın..:))

Vites konsolunun orada, vites harflerinin alt kısmında park lambaları yandığında yanan aydınlatma ışığı bulunmaktadır.

Sadece göstergede hangi vites de olduğunu görebilirsiniz.

Yanmıyorsa ampulunü kontrol etmek gerekebilir.

Müsait olduğunuzda gelirseniz halledebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cem Hoca sanırım sen Evo Mazdadaki Cem sin:)),,, emin olamadık o ışıklandırmadan kaldı o gün haliyle... benzer bir durum park sensörü içinde geçerli, daha önce kullanmadığımdan sonradan farkettim ki hiç çalışmıyormuş neyse kısmet artık, vites konsol lambası varsa burda halledebilirler sanırım ayrıca park lambasının biride yanmıyor belide sigortaları ortaktır. Cevabın için Teşekkürler.. İlker

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

taktık o vitese girmedi devreye:)) ben sesini falan kısmışlar sanıyordum,,,,zaten alıp direkt gelmiştim, hele bi elektrikçi daha görsün, araba alınırken serviste takılmış bu,, sistemle oynasınlar istemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...