Jump to content

Simit LPG yanlarına çözümleriniz.

gokhan8562
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ya iyi yapömışın da arabanın orjinal parşasına zarar vermek istemiyorum o benm de aklıma geldi yoksa ama neden keseyim güzelim aparatı

iyi de tankı koyunca o parçayı hiç kullanamayacaksın ki? haa bir gün kiti söküp parçayı yine koyarım dersen orası ayrı ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 yıl sonra ...

Xps var.  Oldukça serttir. Hatta 10mm’den 100mm’ye kadar istenilen kalınlıkta var. Tam koyacaktım bi arkadaş yanaştı şantiyeden. Abi sakın koyma dedi. Ben koydum, 2 ay sonra tesadüfen bi baktım altı hep böcek dolmuş dedi. Sonra başka biri de aynı şeyi söyleyince xps straforu bıraktım. 

Tanıdım bi döşemeci var. Ona bi gösterecem bakalım ne yapar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@ediz07 hoca tahtadan yuva yapmıştı hem içine eşyalarını koyuyor hem de tabanı yükseltmiş oldu.

Ben de stepne yuvasını vurdurarak düzelttim, 2 3 parmağa kadar düştü hiçbir şey koymuyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Mutlu Tekir :

@ediz07 hoca tahtadan yuva yapmıştı hem içine eşyalarını koyuyor hem de tabanı yükseltmiş oldu.

Ben de stepne yuvasını vurdurarak düzelttim, 2 3 parmağa kadar düştü hiçbir şey koymuyorum. 

9-10cm fark oldu bende. hafif olması lazım. şantiyede plastik takoz bulup üstüne laminat parke çaktırıp atına destek yaptırabilirim. esnemesin diye aralara da takoz atarım. uğraşmak can sıkıcı ama. xps böcek yapmasaydı on numara çözüm olacaktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lZbGEl.jpg

oV6WEo.jpg

bunun için başka çözümler de var. Sert köpükler vs. Xps nem sıcak ve dolayısıyla böcek yapar diye ben şantiyede böyle bi çözüm ürettim. TakozlarınHızlı yapıştırıcıyla da zemine yapıştırdım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, tansu87 :

lZbGEl.jpg

oV6WEo.jpg

bunun için başka çözümler de var. Sert köpükler vs. Xps nem sıcak ve dolayısıyla böcek yapar diye ben şantiyede böyle bi çözüm ürettim. TakozlarınHızlı yapıştırıcıyla da zemine yapıştırdım. 

Güzel olmuş da takozlardan oluşan birşey yaptırsaydın o hacmi de kullanırdın, küçük araç ile ilgili şeyleri koyardın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 dakika önce, Mutlu Tekir :

Güzel olmuş da takozlardan oluşan birşey yaptırsaydın o hacmi de kullanırdın, küçük araç ile ilgili şeyleri koyardın.

Abi gezmem lazım onun için. Vakit yok maalesef. Şuraya git yaparlar dersen gideyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
22.07.2018 at 11:35, tansu87 :

Xps var.  Oldukça serttir. Hatta 10mm’den 100mm’ye kadar istenilen kalınlıkta var. Tam koyacaktım bi arkadaş yanaştı şantiyeden. Abi sakın koyma dedi. Ben koydum, 2 ay sonra tesadüfen bi baktım altı hep böcek dolmuş dedi. Sonra başka biri de aynı şeyi söyleyince xps straforu bıraktım. 

Tanıdım bi döşemeci var. Ona bi gösterecem bakalım ne yapar. 

Bende 5 mm lık xps var mavi renk ıkı senedır kullanıyorum böcege denk gelmedım Santıyeden kesıp kendım yapmıstım montajını

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, ozgur35 :

Bende 5 mm lık xps var mavi renk ıkı senedır kullanıyorum böcege denk gelmedım Santıyeden kesıp kendım yapmıstım montajını

Şantiyede parkelerle yaptım ben de. Sağ sol arkaya 3 parke altına takoz. Güzel oldu. Parke altında 5-6 cm’lik boşluk kaldı. Oralara da arabada lazım olacak şeyleri saklıyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...