Jump to content

Performans

sadi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

:tey:

slm bana yardimci olursaniz  sevinirim benim problemim bende 94 model 626 mazda var sorunlarim ise arabanin cekisi ile ben nevsehirdeyim ve arabayi burada kullanýyorum gecenlerde 1 aylina antlaya gittim ve burda arabanýn cekisinde inanýlmaz bir artis var veyakýtta da inaýnýlmaz bi dusus var ayni sekilde istabnula gidiyorum ordada ii cekiyoo ankarada da ii cekiyoo nevsehire gore

2. sorum ise hava filtresine giden borunun agzini 3 te 2 si kadar darattmýstým cook daha onceden ve borunun icine bant yapistirmistim ve cekiste artis

oldu ve gecenlerde tekrar bi cikartayim dedim araba hic cekmiyoo diyebilirim bunun sorunlari ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadi şehir dışına çıkarken oradanmı benzin alıyorsun.Nevşehirdeki benzindede bir halt olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar arabamda lpg var ama aynı lpgy le dolasıyorum ve 2. soruyada cevap yazabilirseniz sevinirim ben hava filtresne giden borunun azini 3 te 2 si kadar daralttım ve cekişte inanlılmaz bi artis var kaldırdımda ise yerinden kalkmıyooo araba neredeyse benim sanırım ya hava akis metresinde bi bozukluk yada dispiritorde bi problem var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

arkadaslar arabamda lpg var ama aynı lpgy le dolasıyorum ve 2. soruyada cevap yazabilirseniz sevinirim ben hava filtresne giden borunun azini 3 te 2 si kadar daralttım ve cekişte inanlılmaz bi artis var kaldırdımda ise yerinden kalkmıyooo araba neredeyse benim sanırım ya hava akis metresinde bi bozukluk yada dispiritorde bi problem var

servise baktırsana bi en garantili cevabı orası verir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg varsa az hava almasını sağlıyor gazı takanlarda zaten hava filitre borusuna bant yapıştırıyorlar.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

bende lpg taktırıyorum sen memnunmusun dostum lpg den bır sorun olusturdumu bu gune kadar.

vede aracın lpg de ne yakıyor soyleyebılırmısın.

Selim, Sadi Mayıs ayından beri pek siteye uğramadığı için yanıt alamama ihtimalin var bilgin olsun ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...