Jump to content

Cruise Control - Araçta Dalgalanma

emreir02
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla bana göre problem teşkil ediyor... ben hiç memnun değilim aracın silkelenmesinden...

Ya ben ne denmek istendiğini tam anlayamadım.Silkinme ya da dalgalanma dediğiniz sanki araç birden kendini öne atıyormuş gibi bir his uyandırması mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

9

• bunk

7

• honuuu

14

• emreir02

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ayağını gazdan çekip çekip basıyormuşsun gibi bir hissiyat uyandırıyor, ama çok hafif....

Bugün denedim ama bende bu tip bir sorun gözlemlemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

yazılım...

Okan, bu araçlar üretildiğinden beri yeni bir yazılım güncellemesi çıktı mı yoksa aynı yazılım mı kullnanılıyor ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çıkmıştır mutlaka... bi bizim araca yeni yüklemeye çalışayım bakayım sonuç ne olacak...

hadi bakalım inşallah düzelir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...

Arkadaşlar aracım 2009 yeni kasa mazda 3. hız sabitleyicisinde sorun var. hız sabitleyiciyi aktif ediyorum artı tuşuna baslı tuttuğumda gazı kesip bırakarak hızlanıyor. arabada belirğin şekilde tekleme yapıyor. hızı hafızaya aldığımdada aynısı oluyor. 120 km hızla giderken hafızaya aldığımda 100 düşüyorum res tuşuna basınca aynısını yapıyor sanki yakıtı kesip tekrar veriyormuş gibi neden olur acaba servisteki ustaya söyledim pek olumlu cevap alacağımı zannetmiyorum :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...