Jump to content

Cruise Control - Araçta Dalgalanma

emreir02
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Farklı bir konu altında tartışmışlar arkadaşlar sağolsunlar.Ben o konuyu okuduktan sonra orda yazanları dikkate alarak denedim fakat sonuç hüsran oldu.çıkmadı deliğinden.Hasar varsa servis bir baksın,absürt bir rakam çıkarır mı diye tek endişem :S

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yanıt 86
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

9

• bunk

7

• honuuu

14

• emreir02

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Aynı sorun bende de var.Bende ne cevap vereceklerini merak ettiğim için serviste dillendircem bu mevzuyu.

Toplantıya gelmiş olsaydın, ilk ağızdan bir kaç bir şeyler öğrenirdin...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda bildiğiniz bir şey varsa açıklama bekliyoruz :)

Toplantıda Okan (okkko) bu sorunun yazılımdan kaynaklandığını ve çözümünün şimdilik olmadığını söyledi, daha sonraki modellerde ise; 110 km ayarlanan CC'nin 125 km hızlara kadar çıkarak daha sonradan 110'da sabitlendiğini söylemişti. Ben de pratik yorum olarak belkide ilk sorunu aşmak için daha sonraki modellerde böyle bir geliştirme yapılmış olabileceğini söylemiştim...

Ama,ama,ama :( Telafi etcem ben bunu.

Telafi edene kadar dilimdesin, gönlümdesin, aklımdasın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toplantıda Okan (okkko) bu sorunun yazılımdan kaynaklandığını ve çözümünün şimdilik olmadığını söyledi, daha sonraki modellerde ise; 110 km ayarlanan CC'nin 125 km hızlara kadar çıkarak daha sonradan 110'da sabitlendiğini söylemişti. Ben de pratik yorum olarak belkide ilk sorunu aşmak için daha sonraki modellerde böyle bir geliştirme yapılmış olabileceğini söylemiştim...

Telafi edene kadar dilimdesin, gönlümdesin, aklımdasın...

çözümünün olamaması saçma... Yani mazda ufacık bir yazılımın hakkından gelemiyor mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında tam olarak çözümü yok demedi. Belkide çözümü vardır bize henüz dönüş yapılmadı dedi. Gerekli yerlere gerekli şeyleri iletmişler bayi olarak üzerlerine düşeni yapmışlar.

Benim sözüm bayilere değil zaten... Bu sorunu mazda türkiye de okuyor, gerekli yerlere de iletilmiştir. Gerek bayiler gerekse mazda türkiye tarafından. Hala bir çözüm yapılmaması düşündürücü. Eğer bu konu japonyaya kadar gitmiş ve hala çözümü yapılmamışsa mazda türkiye ye çok da laf etmemeliyiz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...