Jump to content

Yeni Mazda3 Landi Renzo

scrn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla zengin değilsen taktır kardeş. Keşke %65 vergi olmasada taktırmasak bu mereti ama 40 kr tan 25 kr a  inince yakıt giderim oh be dedim ki benzinlide 1 ay kadar kullandım :) Keşke simit değil de tüp olanından taktırsaymışım daha çok lt alırdım bagaj zaten dev gibi.

silindir ve simit tüp ihtiyaca göre tabiki farklılıklar gösterebilir mesala  benim diğer aracımda silindir tüp var bazen esya konusunda bunun zararını gördüm ve özellikle bu araçta simit istedim. dediğiniz gibi silindir tüpde daha çok lt tabiki bununda daha uzun mesafe gibi yararı var dediğim gibi ihtiyaca göre :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

aracım 2011  mazda 3 ımpr oto. sıfır alırken  opan tarafından landırenzo taktılar. 1000 km benzınde kullandım 1800 km dır lpg ıle kullanıyorum ılk baslarda sıkıntı var ıdı hatta motor arıza lambası yandı aracın fakat servıste ayarları yapıldıktan sonra sıkıntı kalmadı. otomatık kullandıgınız zaman cekıste biraz sorun oluyor özellıkle 2000 devırde araba hemen hızlanmıyor fakat manuel kullandığınızda sorun yasamıyorsunuz. 40 lıtre lpg ıle 410 km yol yapıyorum sehır ıcınde Ankara trafiğinde.... fakat mazdanın subabları magnezyum oldugu ıcın sıkıntı yasıyan arkadasım var onun lpg markası telefleks ama aynı arızayı landıranzoda yasıyan duymadım. landıranzoda tek sıkıntı cok seslı calısması.... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benzin ile lpg arasında ben performans farkı hissetmiyorum şahsen. eğer fark varsa ayarları kontrol ettirin derim . daha önce otomatik vites kullandınız mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu landi renzonun sesli çalıştığı ve çekişte düşme yaptığını düşünen başkalarıda varmı çünkü ben hiç duymadım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Tavsiye ederim 12.500 km oldu taktıralı bir kere arıza lambası yanı o da aldığım yakıttanmış.Bunun dışında hiçbir sorun yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

90'ı geçmeme olunca durum kesinlikle başka bir şey var demektir. Performans kaybı olur mu, olur ama bu çok azdır. Benzinde 210 yaparsa düz yolda LPG'de 205 yapar. En azından benimkinde durum böyle. Yaklaşık 70.000 km'dir LPG var aracımda. Şu an 124.000 km'de. En ufak bir sorunum olmadı ve yok. ( Milano var bende). Benim merak ettiğim arabayı alır almaz mı taktırdınız? Yani rodaj dönemi geçmeden mi?

Bende lovato obd sistem lpg takılı. aracı sıfır aldığımda taktırdım. rodajı beklemedim. şu ana kadar hiç bir sıkıntım yok geçen hafta ankara tokat arası yol yaptım. 19 kuruş yaktı. araç şu an 15000 km.de. aracın çekişi de benzin-lpg farkedilmiyor. kısacası iş ustalık da bitiyor. işilik ne kadar iyi olursa performans da o kadar yüksek oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

ben de aracıma landirenzo lpg taktırdım. özellikle bunu önerdiler. tam uyumlu çalışır dediler. montoj sonrası bilgisayara bağlayıp devir saatini üç bine kadar getirip tamam kapatabilirsin dediler. henüz iki gün oldu ancak araç bazen lpg de stop ediyor. sonra tırmanışa geçtiğimde tam yolun yarısında çekişi bir anda düşürüyor, gazdan ayağımı çekip bastığımda tekrar toparlıyor. yolda giderken hafif silkelenmeler oluyor. gerçi bana bin km sonra ayar için gel dediler ama bu sorunlar ayar yapılmadığı içinmi oluyor acaba, tecrübe eden arkadaşlar varsa lütfen yardım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de aracıma landirenzo lpg taktırdım. özellikle bunu önerdiler. tam uyumlu çalışır dediler. montoj sonrası bilgisayara bağlayıp devir saatini üç bine kadar getirip tamam kapatabilirsin dediler. henüz iki gün oldu ancak araç bazen lpg de stop ediyor. sonra tırmanışa geçtiğimde tam yolun yarısında çekişi bir anda düşürüyor, gazdan ayağımı çekip bastığımda tekrar toparlıyor. yolda giderken hafif silkelenmeler oluyor. gerçi bana bin km sonra ayar için gel dediler ama bu sorunlar ayar yapılmadığı içinmi oluyor acaba, tecrübe eden arkadaşlar varsa lütfen yardım..

Hayırlı olsun... Bu problemler lpg ile bonus verilen problemlerdir... Ancak; montajı yapan servis bu ve benzeri problemleri oluştuğu anda veya servise ilettiğin anda çözebiliyorsa ne mutlu sana...

Yoksa; kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun... Bu problemler lpg ile bonus verilen problemlerdir... Ancak; montajı yapan servis bu ve benzeri problemleri oluştuğu anda veya servise ilettiğin anda çözebiliyorsa ne mutlu sana...

Yoksa; kolay gelsin...

valla abi bunlar sıradan olan problemlerse bir nebze rahatladım. en azından kazıklanmamış olduğum için :) aracım bu gün itibarı ile de arıza lambası yaktı. üçel i aradım bunlar normalmi dedim normal olmadığını aracı ayar için getirmemi söylediler. ayardan sonra umarım herşey rayına oturur. aracı benzinli alıp lpg taktırmak daha acı vericiymiş, aracın can çekişmesine bizzat şahit oluyor insan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest serhat1299

Benim aracımdada landi renzo kit var araçta 3-4 senedir var ,ben 1 senedir kullanıyorum çok şükür tık ok.saat gibi ama lgg de biraz performans düşük tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu akşam apar topar üçel mühendisliğe attım kendimi, sorunları anlattım. araç teklemesi, aniden çekişten düşmesi, iki gün içinde rolantide dört kez stop etmesi, arıza lambası yakması. uzun testlerden sonra araca takılan enjektör kitinin araca küçük geldiği anlaşıldı. bir büyüğüyle değiştirildi. oradan alıp onbeş km düz ve yokuş yol geldim. aracı zorladım. banamısın demedi. eğer bu şekilde giderse bende süper bi kit diyebilirim landirenzo için : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu akşam apar topar üçel mühendisliğe attım kendimi, sorunları anlattım. araç teklemesi, aniden çekişten düşmesi, iki gün içinde rolantide dört kez stop etmesi, arıza lambası yakması. uzun testlerden sonra araca takılan enjektör kitinin araca küçük geldiği anlaşıldı. bir büyüğüyle değiştirildi. oradan alıp onbeş km düz ve yokuş yol geldim. aracı zorladım. banamısın demedi. eğer bu şekilde giderse bende süper bi kit diyebilirim landirenzo için : )

Bu yüzden hep şunu söylüyorum;

Markadan önce usta önemli diyorum... Geçmiş olsun, kolaylıklar.

Geçen gün tanıdığım lpg montajı işletmeye kendi aracım için gittiğimde, çoğu montaj işletmesinin  hangi motora (hacim olarak) ne tür kiti montaj yapacaklarını bilmediklerini anlatmıştı... Senin olayın bu hikayenin gerçek olduğunu perçinlemiş oldu.

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yüzden hep şunu söylüyorum;

Markadan önce usta önemli diyorum... Geçmiş olsun, kolaylıklar.

Geçen gün tanıdığım lpg montajı işletmeye kendi aracım için gittiğimde, çoğu montaj işletmesinin  hangi motora (hacim olarak) ne tür kiti montaj yapacaklarını bilmediklerini anlatmıştı... Senin olayın bu hikayenin gerçek olduğunu perçinlemiş oldu.

8:)

abi işin ilginç tarafı lpg yi cumartesi gün aynı yere taktırmıştım. tabi kiti takan usta ile o sorunu çözen usta farklı. iş bölümü yapılmış. lpg nin her parçasını ayrı bir usta takıyor. sorunları ise ayar yapan usta tespit ediyor. bana aracı ayar yapmadan vermişlerdi. o sebeple tespit edilemedi demekki ama şu an atlattık çok şükür. gayette güzel ilgilendiler. zaten bu nedenle seçmiştim üçel i : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...