Jump to content

spoiler almak istiyoruum yardım

joys_eftelya
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bagaj üstü spoyler

astarlı

Uygun olan modeller: 4 kapili sedan

Boya gerektirir

Parça Numarası: BBP3-V4-920

Fiyat bilgisi için bölgenizdeki bayi ile görüşün.

Merhabalar

Turkiyedeki  dostlarimdan  bunun  fiyatini  ogrenmenizi  rica  edecektim ,

Ordan mi  alsam burdan mi alsam  karar veremedim ......

Tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende burada sordum servise ,  spoiler  +  boya  +  montas  480 euro  fiyat verdiler ,

Benim niyetim  Spoiler +  boya seklinde  TR den  almak  ...

Makul  tekliflerinizi  bekliyorum  :)

iyi aksamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşım burdada en az 400 -450 euro isterler boya montaj dahil birde kargo ücreti aynı hesaba gelir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bagaj üstü spoyler

astarlı

Boya gerektirir

Merhabalar

Tesekkurler

ben yarın bakıp cevap vereceğim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan abi buralar çok yağmurlu bir süredir arabamda sanki kayış sürtünmesi gibi bir ses geliyor herhangi bir yere su girdiğinden olabilir mi?Tehlike arz ediyormu acaba malum servis uzak gidemiyomda napacam şaşırdım valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okan abi buralar çok yağmurlu bir süredir arabamda sanki kayış sürtünmesi gibi bir ses geliyor herhangi bir yere su girdiğinden olabilir mi?Tehlike arz ediyormu acaba malum servis uzak gidemiyomda napacam şaşırdım valla

bakım zamanı çok geçmediyse, gaz verince kesiyorsa sesi, servise acil gitmenize gerek yok diyebilirim. ama yine de müsait olduğunuzda göstermekte fayda var. kayış ıslanınca kaydırıyordur muhtemelen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaydırıyorsa kuruduğunda gecer mi yani havalar iyi olana kadar beleyeyim kuruduğunda geçiyorssa sorun yok değil mi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaydırıyorsa kuruduğunda gecer mi yani havalar iyi olana kadar beleyeyim kuruduğunda geçiyorssa sorun yok değil mi

aslında ıslakkende kaydırmaması lazım. ıslakken kaydırması daha kolay oluyor.

1.ya değişim zamanı gelmiş.

2.ya gergi gevşemiş

hertürlü bi baktımakta fayda var. kayışın durumuna bakılır. iyiyse gergi biraz gerginleştirilir. kötüyse değiştirilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son soru abi en yakın haftaya gidebilirim büyük bi sıkıntı çıkarır mı haftaya yani servis 100 km zaten ben bu arada 150 km daha yaparım 250-300 km bu şekilde sürsem büyük sıkıntı çıkarırmı öle ise hiç yerinde oynatmayım.Bu arada  10000km bakımı yaptıralı daha 1000 km oldu yani yağ falan değişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

son soru abi en yakın haftaya gidebilirim büyük bi sıkıntı çıkarır mı haftaya yani servis 100 km zaten ben bu arada 150 km daha yaparım 250-300 km bu şekilde sürsem büyük sıkıntı çıkarırmı öle ise hiç yerinde oynatmayım.Bu arada  10000km bakımı yaptıralı daha 1000 km oldu yani yağ falan değişti.

şimdi taktir edersinizki sadece kayış sesine benzer bir ses var belirtisiyle aracınızı sürmeye devam etmenizde mahsur yok dersem hatalı olurum. servise hemen gitmeniz mümkün değilse bir tamirhanede şifahen baktırın. kayış sesi bu tamam derlerser istediğiniz kadar sonra gidin servise. yok başka birşey derlerse ihmal etmeyin hemen gidin. ama ben şimdi ne desem boş aracı görmeden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bagaj üstü spoyler

astarlı

Boya gerektirir

Merhabalar

Tesekkurler

kdv falan herşey dahil 650TL ye boyayıp göndereyim. romanyaya da birşeyler satmış olalım... :D

295€ falan eder...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konunun bu mesajla alakası nedir ? Lütfen bu tür konuları ilgili yerde dile getirelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...