Jump to content

2010 Mazda3 için yan cam yağmurluk / vizör

selimmiles
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Alacağınız zaman söyleyin honda tipinden bende alırım ;)

kasa farklı ama aynı satıcıda sizin kasa için de vardır muhtemelen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Konusu geçeli uzun zaman oldu ama her ay yavaş yavaş bişeyler alırken buna sıra ancak gelebildi :D Siparişi verdim bakalım, gelince resimler montaj vs burada olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merakla bekliyorum resimleri. Bu arada önceki sayfadaki link ile ulaşamadım ürüne. Aldığınız ürüne ait linki tekrar verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Geldı geldı yaptım montajını da 10 numara oldu, sıgara ıcen ıcmeyen herkese tavsıye ederım. Resımlerını paylaşmayı düşünüyordum ama hem fırsat bulamadım, hemde forumdakı bır arkadasın yaptıgı gıbı hepsını bır baslıkta toplamak ıstıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok merak ediyorum nasıl göründüğünü. Resimlere göre ben de o devasa kargo ücretine kıyıp sipariş etmek konusunda karar vereceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taksiye benzer, yapma etme...:D

selman abiye kesinlikle katılıyorum.(babam dan büyük ama kırılmaz sanırım)

bide eğer arabayı kendin yıkama gibi bir takıntın varsa,başka bir yere yıkatınca kirli kaldığını düşünüyorsan (benim gibi) hiç yaptırma.

komşumun arabasını yıkarken elimi yardım ben.kanıyan elime yanmıyorum,derin temizlik yapıyoduk cilasıyla felan 4-5 saat sürmüştü 2 kere arabanın dışını yıkadım ona yanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zevk meselesi tabi,  ama benim arabama bakıpta taksiye benzetebilmek için herhalde sarı camlı gözlük takıp en az bi 70lik devirmiş olmak lazım :D

tabi benimki sadece düşünce araba senin nede olsa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimleri bekliyoruz Onur :)

Abi gecem gündüzüm karıştı bu aralar, üstüne üstelik bi ara konusunu açmıştım foto mak. alıcam diye hatırlarsan, konu açma sebebim olan makine yine yokuş yapıyor bu aralar, canavar gibi fotoğraf çeken cep telefonumda bozuldu kaldım 2mp lik bb 9000'e. bununla çekeceğim fotoğraflarda bi cacığa benzemeyeceği için bekliyorum ama en kısa zamanda ekleyeceğim :D

Civic'lerdeki gibi güzel oldu mu Onur? :)

Bence 10 basar :D En güzel araba benim arabamdır herzaman :D:P

Şaka bi yana gayet güzel oldu, civiclerinki kadar geniş değil ama civiclerin ki gibi mugen style dediğimiz o kıvrımlı olayı acayip hoşuma gitti benim,  düzlerde güzel duruyor ama mugen daha bi spor oldu sanki.

tabi benimki sadece düşünce araba senin nede olsa

Saygı duyarım...Dediğim gibi zevk meselesi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...