Jump to content

Anket; Hangi marka xenon, kaç kelvin??

honuuu
 Paylaş

Hangi marka xenon kullanıyorsunuz/tavsiye ediyorsunuz ?  

27 oy

1. 1. Hangi marka xenon kullanıyorsunuz/tavsiye ediyorsunuz ?

• Space
      0
    • Cylone
      3
    • Z Tech
      0
    • Modacar
      2
    • Carup
      0
    • Philips
      9
    • Monza
      3
    • Dijital
      0
    • Dreamcar
      0
    • Carspeed
      0
    • Type-R
      1
    • Mtec
      6
    • BT Car
      0
    • HID
      1
    • CarTech
      0
    • Rota Car
      0
    • Prolice
      0
    • Betamax
      0
    • Auto Vision
      1
    • Car Speed
      0
    • Double Eye
      0
    • Kamasonic
      1

Tavsiye Edilen Mesajlar

evet bana aitti. cem abi sağolsun çok fena yamulttu beni 2271 türk lirası ile çıktı araba servisten...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet bana aitti. cem abi sağolsun çok fena yamulttu beni 2271 türk lirası ile çıktı araba servisten...

çok güzel bir araç aldın hayırlı olsun keyifle kullanmanı dilerim

yamultmak demesek  :'( aracın uzun zamandır ağır bakımdan geçmemiş olması ve problemlerin birikmesi desek    ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok ikimizinki de H1, hadi eski yeni diyeceğim, benim farlar sıfır olmasına rağmen aynı problemi yaşadım. Ya ben hassasım, ya da MTEC ler Mazda ile uyumlu değil :)

makyajlının tek farkı rengimi?

hassaslık cep yakar abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün saat 3 gibi gittim xenon vs. almak için ama ellerinde olmadığı için merkez bayiiden bir iki saat içinden getirtebileceklerini söylediler bende tamam dedim. O sırada da yandaki elektirikçiden gelen bi arkadaş da montaj için arabaya bakıyodu. kısalara xenon montajı için 30 tl istedi ki tiripleri bir görseniz kafayı yersiniz. xenonlara bakıp bunlar haş kaç ??? tavan lambalarıba bakıp çıkçıkçık plakaya bakıp bıkbıkbık... ee dedim ne kadara takcan xenonları? 30tl alırım dedi. İlk başta hiç elimi bulaştırmayıp hepsini yaptırayım diye niyetlenirken; sanayi ortamında oraya göre lüks bir araba ve parlak bir müşteri görünce yolunacak kaz muamelesi uygulanmasına uyuz oldum ve eyvallah arkadaşım 30 tl olmaz o iş ben kendim yaparım hayırlı işler sana dedim yolladım arkadaşı. neyse akşam üzeri aradı arkadaşlar, ampüllerin ve xenonların geldiğini haber verdiler hemen bi koşu gidip aldım. yarın gündüz gözüyle takarım diye niyetlenirken dayanamadım ve balık için kullandığım kafa lambasını da alıp indim aşağıya. Torpido ve güneşliklerin arkasındaki aynaların lambaları hariç bütün lambaları toplamda yarım saatte değiştirdim ve çok da keyif aldım...

Xenonlar 6000K TNT marka 1 Yıl garanti direk değişimli

Uzunlar ve sisler Narva beyaz ampül

Dört adet beyaz dipsiz ampül

Dört adet tavan için 3lü led

Toplam:220 TL'ye geldi...

Xenonların rengi park uzunlar ve sislere göre bariz çok beyaz, insan keşke hepsi xenon olsa diye içinden geçirmeden edemiyor.

Tavana taktığım ledler görüntü olarak çok güzel içerisi bembeyaz oldu ama aydınlatma azaldı biraz. Daha kaliteli ledler olsa belki daha iyi aydınlatır ama bu görüntü de benim için gayet memnuniyet verici. Tavan lambalarıyla alakalı şöyle bi sorun var maalesef, piyasadaki ürünlerin hepsi oraya büyük geliyor klipsleri biraz açmak zorunda kalıyorsunuz. hatta orta tavan lambasının takıldığı yer dar olduğu için lamba sığmıyor oraya da bir şekilde uydurmam gerekti...

Plakaların beyazı da parklara takılan dipsizlerle aynı ampül, onlar da gayet hoş bi görüntü veriyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Onur Bey,

Ampül tiplerini hatırlıyorsanız yazabilir misiniz?

Harita lambası:

Orta lamba:

Ayna lambası:

torbido lambası:

Plaka Lambası:

Park lambaları:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...