Jump to content

2011 Mazda3 Impressive Aklıma Takılanlar..

agahs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

cok sükür aracımı teslim aldım,

aklıma takılanlar,

araçta ayna kontrol dügmeleri ve cam acma kapama dügmeleri aydınlatmaları herkeste mi yok ? karanlıkta zulüm gibiydi dügmeleri bulmak.

ikinci anahtar herkeste, kumandasız mı ?

araclarımızda cd changer var mı yok mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

japoooonnnnn japon japon... herşey mükemmel tamam, ama niye 2006 mazdamda dügmelerin hepsi aydınlatmalıydı bun da yok:(((

böle basit şeyleri unutuyorlar mı bilerek mi yapiyorlar anlam vermek cok zor. mazdamızın en güzel japonlardan ayrılan yanı kornasının alman arabası gibi calmasıydı.

japonların ya vardır bi bildikleri, honda civiclere hala bagaj acma dügmesi koymamaları gibi. arkadasımın arabası var anahtarı sokup acmak zorunda kalması bagajını şahine biniyormuş gibi oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeş o arabayı kullandım 2006 da :) dedigin gibi changer var, ikinci sustalı...

onunda eksikleri yok değildi, sunroof acıkken yüksek süratteki uğultu sesi, yeni kasada giderilmiş gibi, bagaj acmak icin elinin gireceği bir boşlugun olmaması gibi sacmalıklar vardı...

kuzularımıza Allah kaza bela vermesin.

bu arada korno olayında ben tam tersine memnunum tok sesli olmasına, japon bip kornoları sadece dolmuş sollarken işe yarıyordu, adamlar yanından bir dolmuş geçecek diye yol veriyorlardı :) hele birde üst üste basınca bip biiip die:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni kasalarda sadece otomatik camları ışıklı yapmışlar, dolayısı ile sürücü tarafındaki cam kumandasında ışık var. ilk parti benim aracım 4 cam da otomatik ve 4 cam kumandasında da ışık var. Yani bilerek yapılmış birşey.

ne yapılabilir ?

kumanda düğmelerini değiştirirsiniz ışıklı olanları ile sürücü tarafındaki ışıktan elektriği çekersiniz olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne kadar küçük ayrıntılara takılıyorsunuz :) ben 3 aydır kullanıyorum aracı ve cam açma düğmelerinin ışıklımı ışıksızmı olduğunu düşünmek aklıma hayalime bile gelmedi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lpg , xenon, alarma, cam film, kaput film, alt izolasyon falan derken, arabaya + 3950 tl baydım.

bundan sonra cöp alacak halim kalmadı. el yordamıyla biraz gezdirince eli buluruz artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kücük ayrıntı tabiki, insan ikinci mazdasını alınca acaba bunda neyi akıl edip neyi akıl edememişler diye manyakca bakıyon heryerine arabanın. ama içine oturunca sanki bir mercedes bir bmw sürüyormuş gibi keyif almak bambaşkaydı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Abi yaa, gerçekten de çok kötü bir korna.. Hele ki hayatı boyunca hep ince sesli Japon kornası kullanmış biri olarak, alışamadım ben.. Bi ara babamın arabadan sökmeyi bile düşündüm.. :D Çok kaba geliyor bizim kornalar.. Bi Japon arabasına yakışmayacak kabalıkta üstelik..

bence korna çok iyi ..çaçat korna mı diyorlardı aynı onun gibi .. yanlış hatırlamıyorsam bmw de aynı sesi çıkarıyor  ..hayırlı korna çalmalar :) (bir de el alışkanlığı ..da da dat diye çok ahenkli bir şekilde çaldırdığınızda hiç kimse rahatsız olmaz .. daaattt diye çaldırmamak lazım yani )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok sükür aracımı teslim aldım,

aklıma takılanlar,

araçta ayna kontrol dügmeleri ve cam acma kapama dügmeleri aydınlatmaları herkeste mi yok ? karanlıkta zulüm gibiydi dügmeleri bulmak.

ikinci anahtar herkeste, kumandasız mı ?

araclarımızda cd changer var mı yok mu ?

Hayırlı uğurlu olsun

Bugün gördüm impresive otomatik 47.314 olmuş metalik farlı ile 48.000 oluyor iyi zam gelmiş siz kaça aldınız acaba?Csınıfı araçlarda ülkemizde hayal olmak üzere bu nedir yahu!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun

Bugün gördüm impresive otomatik 47.314 olmuş metalik farlı ile 48.000 oluyor iyi zam gelmiş siz kaça aldınız acaba?Csınıfı araçlarda ülkemizde hayal olmak üzere bu nedir yahu!

şu boya farkını da anlamıyorum hepsi metalik veya mika artık. hala ne farkı bu.

ben aracı alırken fark mark vermedim. liste fiyatı üzerinden indirim yaptırtıp aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...