Jump to content

Spoiler (Arka Rüzgarlık)

mazdamx-5
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

13

• Mücahit

15

• mazdamx-5

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abimin Ankara daki öğrenciliği boyunca şimdiye kadarki bütün ev arkadasları Kıbrıs lıydı, hepsi ilk iş İngiltere ye kacıyor okulu bitirince_nasıl işse Türkiye dekiler kalkıp orda okumaya gidiyor ordakiler buraya geliyor :(_maddi destek alıyorlar Türk hükümetinden sanırsam ve evet pek sevmezler bizleri aslında rahat bırakılmak istiyorlar :-X_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kıprıs bir basamak zaten galiba 5 yıl ikametten sonra İngiliz vatandaşı hakkı kazanıyorlar,ben sevmiyorum kıprısın insanını bizlere öçü gözüyle bakıyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kıprıs bir basamak zaten galiba 5 yıl ikametten sonra İngiliz vatandaşı hakkı kazanıyorlar,ben sevmiyorum kıprısın insanını bizlere öçü gözüyle bakıyorlar

Bence doğaldır Mücahit Abi, yani barış harekatı sırasında yaşamış, aklı eren kişiler tabi ki seviyor bizi ama yeni nesil için Türkiye KKTC'nin AB'ye girişini ve gelişmesini engelleyen, hiçbir söz hakkı vermeden KKTC'ne sanki İzmir, İstanbul tarzı kendi iliymiş gibi davranan bi ülke...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

cam üstü spoyler yaptırmayı düsünen bi eleman;;

PIC-0003.jpg

[img width=800 height=600]http://img.photobucket.com/albums/v245/sh1bby69/PIC-0002.jpg

[img width=800 height=600]http://img.photobucket.com/albums/v245/sh1bby69/PIC-0001.jpg

bu fikre uygun olarak diger bi elemanın tavsiyesi, fotoşlanmış fotolarla birlikte_

eleman ya spoiler ı da gövde rengine boyat diyor;

wherestehwife.jpg

ya da tavanıda siyah yap diyor..arac sahibide bende zaten öle yapcaktım diyor :D_

blackroof.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yüzünü niye saklamış? Utanmış mı?

Fotoğraf çeken istememiş onu :) Yolda geçerken bir tutarmısın şunu resmini çekicem demiş tutuşundan belli :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...