Jump to content

Spoiler (Arka Rüzgarlık)

mazdamx-5
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tabi böle sadece arkaya bunu yapmayla bırakırsan bu arac için yapacagımız yakıstırma belli zaten yazmıyorum artık yukardaki diyalogda da var zaten :D_onu diyodum işte böle bi spoiler yapan adamın arabasının etrafını ceviren body kit te ona göre olur kanımca_büyük hava girisleri olan ön ve arka tamponlarla hoş durabilir aslında bu spoiler :(_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

13

• Mücahit

15

• mazdamx-5

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

şimdik body giydirilmiş halini buldum ve gözü ısırır bi yanı kalmamıs kanımca :(_işte bahsettiğim olay bu :)_

feb8th00006.jpg

l_5440cbea166e30bcd9e7ae85a15eb414.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugatti Veyron kılıklı Mazda 3 olmuş beyaz olan :D 2. örnek body kitli biraz daha güzel ama yine de spoiler çok abartı.. Utanmasalar F1 tipi birşey takacaklarmış :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyaz M3 deki spoileri ben beğendim.Türkiyede satılan orjinal spoileri beğenmiyorum.Spoiler dediğin kendini göstermeli.Türkiyedeki orjinal spoiler çıkıntı gibi duruyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyaz M3 deki spoileri ben beğendim.Türkiyede satılan orjinal spoileri beğenmiyorum.Spoiler dediğin kendini göstermeli.Türkiyedeki orjinal spoiler çıkıntı gibi duruyor

Katlıyorum. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Spoiler sedanın nesine gerek bir kere? :P

Haklısın Abi, hatchback gibi orasını burasını güzelleştirmek için bişeyler takmaya gerenk yok :):D:tey::D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın Abi, hatchback gibi orasını burasını güzelleştirmek için bişeyler takmaya gerenk yok :):D:tey::D

Bende buna katılıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan seni şiddetle kınıyorum bunları gıcık olsun diyemi koyuyon siteye  :) zevksizmisin  :D

abi ne buluyorsam cogunu ekliyorum, sadece begendiklerimi eklemeye kalksam konu cıkmaz benden :tey:_filmli stoplarıda ben begenmemistim ama begenen cıktı abi işte :P:D_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi doru düzgün sedan parcası gelmiyoki Türkiye ye istenilsede takılamaz zaten :tey:_sedan cok ama arka sport tamponu bilene yok :geyik:_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...