Jump to content

Sustalı Yedek Anahtar Yaptırmak

agahs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2011 lerde sustalı bir tane bir tanede kumandasız yedek anahtar veriyorlar, araca mazda servisinde yan sanayi orjinalin aynısı olan alarm sistemi takıldı, fakat kumandasız anahtarla alarm devre dışı bırakılamadığı için ortda kaldı o anahtar.

önceden ford icin sustalı orcinalin bire bir aynısı olan yedek sustalı yaptırdıgım, carrefour da ki yücel anahtara gittim, mazda icin ellerinde sustalı sistem yoktu, kumanda dügmesi olan 3 dügmeli bir alete frekans kopyalama yapamaz mıyız dedim, onu da yapamadılar, ebay.com da ise, 30-40 dolar civarinda mazda 3 sustalı boş yedek anahtarlar var, Türkiye'de yan sanayi mazda 3 e göre, sustalı anahtar bulabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

3

• honuuu

8

• agahs

5

• tncyoo

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAZDA-CX-7-6-3-5-MPV-KEYLESS-REMOTE-FLIP-KEY-KEYLESS-08-_W0QQcmdZViewItemQQfitsZMakeQ3aMazdaQ7cModelQ3a3QQhashZitem45f4c595a3QQitemZ300459333027QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

bu linkteki ürünü sipariş ettim, malesef TR de yan sanayi mazda parcası bulmak cok zor, adamlar vw, opel, ford ve bu gibi cok satan ürünlerde ürün getirmişler, renoların akıllı kart sistemin bine yan sanayisi var anahtarcılarda, ama söz konusu mazda olunca yok, başka bir kumandaya frekanslarını kopyalayarak da yapamadılar. Mitsubishi electronic kumanda üreticisi, mitsubishi araçlarınında yan sanayileri yok :) o olsa belki mitsu kumandalarını kullanabilirdik.

ebay deki parca gelirde, yaptırabilirsem bizim için bi umut olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 model alacaktım son anda 2010 aldım, bazen iyiki 2010 almışım diyorum böyle şeyler okudukça

inşallah sorunsuz çalışır aldığınız ürün...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 2010 farklara bakın, adamlar iyileştireceğime kötüleştiriyorlar,

full otomatik camlar yok,

ikinci susta yok,

cam dügmelerinde aydınlatma yok,

anahtar ile cam sunroof kapama yok,

yok yok yok :S

alarma takdırdık arabaya, hanıma verdiğim yedek anahtar işe yaramaz oldu, alarmı devre dışı bırakamıyoz diye, amerikadan anahtar getirtmeye calışıyoz :S

seat leon almıştım 2009 da, ondada aynısı buldu,  makyajlı olmayan kasada olan güzelim özellikler, park,yağmur,far v.b. sensörler, esp gibi özellikler kaldırılmıştı.

ucuz araba getircez die herşeyi calıyolar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 2010 farklara bakın, adamlar iyileştireceğime kötüleştiriyorlar,

full otomatik camlar yok,

ikinci susta yok,

cam dügmelerinde aydınlatma yok,

anahtar ile cam sunroof kapama yok,

yok yok yok :S

alarma takdırdık arabaya, hanıma verdiğim yedek anahtar işe yaramaz oldu, alarmı devre dışı bırakamıyoz diye, amerikadan anahtar getirtmeye calışıyoz :S

seat leon almıştım 2009 da, ondada aynısı buldu,  makyajlı olmayan kasada olan güzelim özellikler, park,yağmur,far v.b. sensörler, esp gibi özellikler kaldırılmıştı.

ucuz araba getircez die herşeyi calıyolar...

Leonun makyajlı kasasını alan bi arkadaşım vardı, uzun süre bindik bu araca ama hiç şikayet etmemişti bu özellik kaybından... Demek ki ya bilmiyodu bu özelliklerin eksildiğini ya da pişmanlığını dışa vurmak istemiyordu... Her marka yapıyo bu işi zihniyet kötü yapacak bişey yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

leon da güzel arabaydı aratmıyordu dediğin gibi, ama bilen bir adam için koyuyor o kadar özelliğin calınmış olması, mazda 3 nerde leon nerde, virajlarda leon hep kıcını atacak gibi korkutur insanı, esp de olmayınca arabada korku daha da artıyor.

bizim kuzular asfaltı vakumluyor sanki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi kere yaşamıştık o kayma olayını antalya yolunda toroslordan aşağı doğru sallanırken artık hadi bitsin yol diye basmaya başdığımız yerlerdi tam yollarda kıvrım kıvrım virajlı olmaya başlamıştı... cruise controlü devreden çıkarmadan virajı alabilrmiyiz diye denerken kıçımız başımız ayrı tarafa gitmişti :D

leonun da bizim guzulara göre artıları yok değil ama yol tutuş konusunda arabama hergün biraz daha güvenim artıyor dediğin gibi maşallah yapışıyor resmen yere...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Daha önce Corolla aracıma yaptığım çakı anahtardan kurtulup sustalı anahtara çevirme işlemini bu sefer Mazda 3'ün bana kötü görünen kapı açma kapama düğmeleri ve anahtar için yapmayı planlıyorum. Yurtdışından sustalı anahtar kabı aldım bugün uzaktan kumandanın içini taşıyıp anahtarınıda açtırarak cebimdeki çakıyı  :) sustalı anahtara çevirmeyi planlıyorum, kasa gelip uygulamayı bitirince resimleri paylaşırım burada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlatımla açık olmadı galiba :) galeriye resim ekledim ne yapmaya çalıştığımla ilgili, Burak beyin söylediği gibi bendeki araçta kumanda ile anahtar ayrı ayrı yapacağım iş bu ikisini birleştirmek.

preview

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galeri için ekstra bir ayar yapmadım default ayarlarda herkez görebilir şeklinde gözüküyordu dokunmadım senin profille alakalı birşey olabilir yada resimler onay ile felan diğer üyelere açılıyorsa henüz onay verilmemiş olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben normal anahtarı ve harici alarm kumandasını Anahtarcıda 50 liraya Sustalı şekilde değiştirdim. Alarmıda sustalıya kopyalıdılar. ( Eski arabam içim yaptırmıştım ve İmmobiliser yoktu)

Sizin yaptığınız gibi bir işlemde yapılabilirdi aklıma gelmedi açıkcası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Immobiliserli araçlarda bu iş daha zor. Bir başka kullanıcı benzer birşeyi araştırıyordu ama yetkili servis kesin olarak kendi başınıza yapamayacağımızı söyledi. Bulmaya çalışayım o konuyu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ordaki durum daha farklı tabi ben mevcut kumandayı taşıdığım için kodlama gibi bir ihtiyaç yok. erdarguner arkadaşın söylediği alarm ve sustalı anahtarda mantıklı ekstradan alarm sahibi olunabilir, bana sadece anahtar ve kumandayı sustalıya çevirmek yeterli olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ordaki durum daha farklı tabi ben mevcut kumandayı taşıdığım için kodlama gibi bir ihtiyaç yok. erdarguner arkadaşın söylediği alarm ve sustalı anahtarda mantıklı ekstradan alarm sahibi olunabilir, bana sadece anahtar ve kumandayı sustalıya çevirmek yeterli olacak.

asıl kumanda kolay, anahtar zor.  :D sonuçtan lütfen haberdar edin bizi de...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...