Jump to content

Dikiz aynası ( iç )

zalad28
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkese selam..

bızım ufaklık arabada oynarken dıkız aynasını oldugu yerrden sokmus :) bılumum yapıstırıcıları denedım ama ıse yaramadı .. rizede yasadıgımdan servıs yada ısının ehlı bı ustaya ulasma ımkanımda kısıtlı.  soketınden soktum elımde dolasıyorum anlıycagınız :Dd 

japon,  derbı dısında yerıne yapıstırmak ıcın daha prof bı yapıstırıcı lazım sanırım.. yada tavsıyenıze.. şimdiden tesekkurler...

not : konunun uygun yerı burasımıdır değilmidir bilemiyorum...o yuzden ana mazda 6 yazan başlıga actım moderator arkadaslar uygun yere tasırsa sevınırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hem ayna tabanını hem de camda aynanın yapışacağı yeri, tüm yapıştırıcı kalıntılarını kazıyarak ya da aseton ile silerek, çok iyi temizleyin.

Sonra da, bir kere daha, bu sefer alkol ile temizleyin.

Bu arada, cam soğuk olmasın. Dışarıda iseniz ve cam soğuk ise, bir süre defroster çalıştırıp camı ısıtın. Camın dışına katlanmış havlu koyup, o bölgeyi ütü vs. ile de ısıtabilirsiniz.

Sonra, japon yapıştırıcı kullanın. Çok az sürün, birkaç saniye bekleyip yerine tek hamlede yapıştırın ve en az 30 saniye HİÇ kımıldatmayın.

Bir daha çıkmaz.

Derby türü elastik yapıştırıcıları SAKIN kullanmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

temızlık ve ısıtma tamam.. ama uzun sure tutmama ragmen cıkıyo yerınden.. sanırım oto camcı halletcek...derby konusunda kesınlıkle haklısınız , berbat etti... cevap için teşekkurler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japon yapıştırıcı denen bu mereti nereden alıyorsunuz?

Bakkal, market ya da işporta değil de, hırdavatçılarda satılanlar daha etkili oluyor.

Aklıma gelmişken..

Ayna ayağının taban kısmına çok az karbonat serpiştirin. (Çok az ama eşit dağılmış şekilde)

Yapıştırıcıyı sadece cama sürün, tabanı cama yapıştırıp bekletin.

Japon yapıştırıcı + karbonat harikalar yaratır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapı marketlerde satılan bir ürün var,bir adet sprey bir kutu da sıvı..sıvıyı bir yüzeye,spreyi diğer yüzeye uyguluyorsunuz sonuç inanılmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onun özel yapıştırıcısı var. metal+cam yapıştırıcısı. özellikle ayna için. başka türlü hepsi er yada geç koyuverir sarsıntıdan dolayı. ihtiyaçsa fiyatına bakayım da göndereyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ihtiyac tabıkı, fıyatını yazarsanız diğer arkadaslarında bılgısı olur.. dıkız aynasız arac kullanmak sıkıntılıymıs, yoklugunda anladım :Ş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o konuyla ilgilendim. 2 parçadan oluşuyor. 1er kullanımlık küçük tüplerde temizlik solusyonu ve kırmızı renkli 20 kullanımlık bir tüp yapıştırıcı. şimdi size 20 kullanımlık bir tüp göndersem pahalıya gelir. ama isterseniz yarın resmini çekip göndereyim, belki oralarda da bulursunuz. yoksa başka bir çara düşünürüz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...uzun zaman gecsede, oto camcısı arkadasa kimyasal yapıstırıcı kullanarak yapısttırdık.. sagolsun para bıle almadı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...