Jump to content

Satılık MazdaSpeed Pedal Takımı

Dude

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracıma taktırmaktan vaz geçtiğim için satıyorum.

Pedallar hiç kullanılmamıştır. Paslanmaz Alüminyum üzerine MAZDASPEED yazlıdır.

Fiyat 120 tl'dir

Arzu eden telefonla da ulaşabilir: 0532 526 99 69

Fotoraf0298-1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

baya uzun zamandır ben bu ilanı görmememe ve başka bi başlıkta da bu ilanı bana öneren bi arkadaş olmasına rağmen yorum yapmıyordum ama dün dayanamadım yaptım. niye pahalı olduğunu düşündüğümden ziyade (ki isteyene açıklayabilirim), niye pahalı olduğunu burada yazma gereği hissettiğimi söylersem art niyetli olmadığım anlaşılır sanırım. ilan uzun süredir açık olmasına rağmen altına yazılan tek yorum "mevren"den gelmiş ve o da fiyatla alakalı. bence satıcı arkadaşın da ilanın hakkında yanlış olan bir şeylerin farkında olmasını istedim ve fiyatını pahalı bulduğumu tamamen iyi niyetimden yazdım. yoksa art niyetimden olsa  kötülerim ve insanlara başka bi kaynak gösteririm... forumda ki böyle bi uygulamadan da haberdar olmadığımdan yorumu yapmıştım... uygun bulmayan moderatör arkadaşlar silebilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben pedal takımını zaten 150 liraya aldım neresi pahalı anlamadım! Orjinal MazdaSpeed ürünü. Tunning, aksesuar dükkanlarına gittiğinizde en kıytırık ürün 60 70 liradan aşşağı değil!

Ürünle ilgili tek kişi yazdı evet ama özel mesajla ulaşılabildiği için insanlar buraya yazmaktan sa direk olarak bağlantıya geçiyorlar! Size pahalı gelmiş olabilir buna bişey diyemem ama bana zaten 150 liraya gelen ürünü de 50 liraya satamam kimse kusura bakmasın! Öğrenciyim ve paraya sıkışık olduğum için aracıma taktırmaktan vaz geçtim ve beğenen olursa alsın kendi aracında kullansın diye ilan açtım. Sahibinden'e de koymadım!

Her ürün yazıldığı fiyattan satılsaydı bu işi yapan herkez çok mutlu olurdu!

Servisteki fiyatları çok iyi biliyorum o yüzden servisten almayı tercih etmemiştim. Size pahalı geldisye bir de servisinize danışın!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik vites için olsaydı alabilirdim belki..

Fren pedalı küçük o yüzden uymaz. Ben aldığımda otomatik vites için olan versiyonu da vardı isterseniz yardımcı olurum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal mazdaspeed ürünleri Türkiye'de var mı? Yurt dışından mı getirttin?

Türkiye'de yok malesef. Yurtdışından getirttim. Amerika'dan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben pedal takımını zaten 150 liraya aldım neresi pahalı anlamadım! Orjinal MazdaSpeed ürünü. Tunning, aksesuar dükkanlarına gittiğinizde en kıytırık ürün 60 70 liradan aşşağı değil!

Ürünle ilgili tek kişi yazdı evet ama özel mesajla ulaşılabildiği için insanlar buraya yazmaktan sa direk olarak bağlantıya geçiyorlar! Size pahalı gelmiş olabilir buna bişey diyemem ama bana zaten 150 liraya gelen ürünü de 50 liraya satamam kimse kusura bakmasın! Öğrenciyim ve paraya sıkışık olduğum için aracıma taktırmaktan vaz geçtim ve beğenen olursa alsın kendi aracında kullansın diye ilan açtım. Sahibinden'e de koymadım!

Her ürün yazıldığı fiyattan satılsaydı bu işi yapan herkez çok mutlu olurdu!

Servisteki fiyatları çok iyi biliyorum o yüzden servisten almayı tercih etmemiştim. Size pahalı geldisye bir de servisinize danışın!

neden pahalı dediğimin sebebini yazmak istemiyorum. keşke özelden atsaydım mesajı bu kadar tantana olmazdı... neyse size hayırlı satışlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence artık yazmalısın, olay bu noktaya geldi ise... zaten mesajlar temizlenir bir süre sonra...

Ama ben Ebayden bakıyorum 67 dolar Amerika içi fiyatı var...

TR kargosu ve bekleme+riski hesaba katınca 120 lira hiç bir şey bence...

kimsenin satışına taş koymak gibi bi niyetim olmadığının anlaşılması için yazmamamın daha iyi olacağına inanıyorum. herkese iyi günler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence artık yazmalısın, olay bu noktaya geldi ise... zaten mesajlar temizlenir bir süre sonra...

Ama ben Ebayden bakıyorum 67 dolar Amerika içi fiyatı var...

TR kargosu ve bekleme+riski hesaba katınca 120 lira hiç bir şey bence...

Aynen öyle. Çok yakın bir arkadaşımın abisi California'da yaşıyor onun yardımıyla aldım ben bu ürünü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kimsenin satışına taş koymak gibi bi niyetim olmadığının anlaşılması için yazmamamın daha iyi olacağına inanıyorum. herkese iyi günler...

Taş koymazsınız merak etmeyin. Ben bu işi yapan biri değilim. Sadece Mazda sever biriyim ve kendi aracımı özelleştirmek için aldığım bu ürünü paraya sıkışık olduğum için aldığım fiyatın altına ki o fiyatın üzerinden de özel msj veya telefonla ulaşıldığı takdirde pazarlığa açığım. Dediğim gibi ben bu işin ticareti yapan biri değilim ama salak da değilim! Beğenen parası olan alır alan olmazsa da kendi aracıma taktırırım. Sonuçta bu üründen bir tane daha Türkiye'de görmedim!

Saygılar!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taş koymazsınız merak etmeyin. Ben bu işi yapan biri değilim. Sadece Mazda sever biriyim ve kendi aracımı özelleştirmek için aldığım bu ürünü paraya sıkışık olduğum için aldığım fiyatın altına ki o fiyatın üzerinden de özel msj veya telefonla ulaşıldığı takdirde pazarlığa açığım. Dediğim gibi ben bu işin ticareti yapan biri değilim ama salak da değilim! Beğenen parası olan alır alan olmazsa da kendi aracıma taktırırım. Sonuçta bu üründen bir tane daha Türkiye'de görmedim!

Saygılar!

size salak olduğunuzu ima edecek birşey söylediysem kusura bakmayın yanlış anlamışsınızdır zira hiç öyle bir niyetim yok, tekrar ediyorum hayırlı satışlar...  :hi:

Bu kuralin neden oldugu anlasilmistir sanirim :) Satana da alana da hayirli olsun :)

anlaşıldı merkez! :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatiğe göre pedal varmı arkadaşlar bu tip, baya beğendim...

Var. Onların fiyatları da 100 lira civarı. YunusAkdeniz'in verdiği linkteki pedalın aynısı, fakat o linkteki fiyatla 140 liraya geliyor ayrıca Amerika'dan 1 ayı aşkın sürede geliyor. Farklı aldığım şeylerden bu süreyi biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

USPS ile gonderildiginde 7 gunde gelen kargom var bir ay uzun bir sure

Amerika'dan 3 haftadan önce gelen hiç bir ürünüm olmadı. tabi göndericinin sağladığı değişik gönderim seçenekleriyle söylediğiniz süre mümkün fakat normal gemiyle gelen postaların hiç biri 3 haftadan önce Türkiye sınırlarına girmiyor. Gümrükten de posta dağıtım merkezine gelmesi 1 haftayı buluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim stoplar 20-30 gün arasında gelmişti... Göndericiye bağlı

Gndericinin değişik gönderme seçenekleriyle alakalı. normal orta ve hızlı seçenekleri olabiliyor ama çok nadir özellikle oto parçalarında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...