Jump to content

Mazda Hikayeleri

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi mazda öyle sıradan bir marka deil adamlar yapıtlarına ruhlarını katıyorlar ben hep derim japon malı sağlamdır özelliklidir zevklidir bunu mazda kullanmamış biri bilemez anlayamaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazdalar , araba yapıp satalım kazanç sağlarız  diye yapılmış araçlar değil... Hepsi sürüş keyfi verme amacı doğrultusunda maliyet, güvenlik, ekonomi, performans, çevrecilik gibi genel kriterlerin üst düzey mühendislik ve teknoloji ile harmanlanmasından oluşuyor. Skyactiv ile bu özelliği daha da belirginleşti Mazdanın ve  bunu yalnızca prim markaların gerçekleştirebildiğini  görüyoruz.. Çoğusu ya ekonomik, ya güvenli, yada güzel tasarımlı oluşları ile ön plana çıkıyor...

Mazda'yı anlamak için Hiroşimalıları tanımak lazım, onların yeniden doğuşları akabinde ki azmi markayı bugünlere getirdi.. Japonlar , hata yapmayı onur meselesi yapıyor, bu nedenle hata yapmamak için ellerinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar, Hiroşimalılar da Japonların dibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet körfez geçiş köprüsünde kopan halat yüzünden kendine onur yapan japon mühendis intihar edmişti gerçekten bu adamlar onurları için yaşıyorlar yaptıklarıda bunun ispatlarıdır haklısın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Adıyaman'a gittik geldik. Arkadaşın astra 136hp dizel aracı var. Benim araçla gittik. Yoruldum bir ara verdim, bir daha alamadım

[emoji12] o güzelim virajlı , yokuşlu yollarda bayıldı araca. herşey hp değil . Sürüş zevki candır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ama keyf alabilmek için gaza bastığında motorun yola verdiği ivme az ise sürüş keyfi deil işkence oluyor ☺ gaza bastığında güzel hızlanıyorsa keyf ordadır yerine göre 😊

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ama keyf alabilmek için gaza bastığında motorun yola verdiği ivme az ise sürüş keyfi deil işkence oluyor ☺ gaza bastığında güzel hızlanıyorsa keyf ordadır yerine göre [emoji4]

270 tork var müsade et de gitsin :) dört çekeri bile hissediyorum. Yokuşta çok iyi kaçıyor araç. Benzinli olsa ağlaya ağlaya 5bin devirde çıkacağın yokuşları gayet keyifli tırmanıyor. Hiç 105hp gibi davranmıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah diyorum ☺ keyifle bin herzaman [emoji4]

Amin sağ olasın daha güzelleri size inşallah :) nazar büyük problem [emoji12] sekil 1a göreceğiniz turuncu metal kapak rüzgarda uçup arabaya kafa attı mesela :) hafif de değil tabi. Kapıda 4 göçük [emoji1]a11e9cf72b15e99043d3a70ace5e26ea.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah korusun senin arsbayamı çarptı

Evet görünmez kaza oldu tam, güvenlikçiye bakıyordum görmedim üzerime uçarken [emoji1] gerçi kaçacak yer yoktu fark etmezdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nazara çok inanırım ben, arabamın resimlerini otomobillerimiz bölümünde paylaştım 3 gün geçmedi kaza yaptım oyüzden daha hiç bir yere fotosunu koymıycam karar aldım ☺ avatarım hariç 😊

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun @fotifoti sana nazar biraz fazla mı deyiyor ne ? 

Biraz [emoji12] Eskişehir'de bir bayan "aa ne güzel araban var" dedi ertesi gün ilk nazarlığı yaptık :) buraya geldim çukura düştüm neredeyse takla atacaktı, çok derinmiş [emoji1]

2dfc3ae574d0991d10b2b7113cece844.jpg

Araba yüksek olmasa çıkacak masrafı düşünemiyorum :) sonra gecen cuma önce bir araç sıkıştırdı jantı kaldırıma fena sürttüm. Bir saat sonra da kapı kafa attı [emoji1] onda da araç alcak olsa cam gitmişti beni bile yaralayabilirdi. Şükür deyip devam ediyoruz ne yapalım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nazara çok inanırım ben, arabamın resimlerini otomobillerimiz bölümünde paylaştım 3 gün geçmedi kaza yaptım oyüzden daha hiç bir yere fotosunu koymıycam karar aldım ☺ avatarım hariç [emoji4]

Çok cektim çook [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğrudur ilk aracım renault trafic ti fulüydü minibüstü nasıl bir hevesle aldıysak o arabayı ozaman neyin kafasını yaşıyodum bilmiyorum ilk arabamdı neyse bir gün arabayı tertemiz yaptım öyleki arabanın altına girip çamur toz pislik vs varsa temizlerim diye o gün de kardeşim iş yerinden hasta olduğu için izin alıp taksiyle eve geldi iş yerinin anahtarı kardeşimde kalmış abi bu sen geri götürürmüsün dedi tamam deyip yola çıktım ben ana yolda giderken 3.viteste sağ tataftan bir fiat palio son sürat geliyo öyleki yol bağlantı yolu kasisler var palio atlaya zıplaya geliyo kadın sürücü.mimarmış bi iş icabı hızla gidiyo neyse kaşla göz arasında geldi benim sağ ön camurluğa gömdü ben arabaya daha yeni alışıyorum pişkin şoför deilim frene filan basana kadar sağ tatafı pert etti kadın arabada 2006 da oluyo kaza ozamanın parasıyla 20 küsür milyar hasar var eirbegler filan patladı neyse burnum kanamadı ama içim gitti arabadan indim kadına koştum bağrıyorum.kadın inemiyo arabadan onun önüde mahvoldu tabi hemen gorenler geldi filan bi bardak su ikram.eddiler sakinleştim olan oldu kadının sigortasindan yapıldı 1 ay kadar serviste kalmıştı araba soğudum hemen sattım hemde arabayı aldığım adam geri satın aldı ardahana babasına köye yolladı arabayı işte allah.korusun kaza da oluyo her şey insanoğlu için var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...