Jump to content

2004 Mazda 3 1.6 İçin DENSO Iridyum Buji Kodu Nedir Acaba?

kursadnart
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Neden bu kadar alınganlık gösterdiğini anlamış değilim burak abi,bunu neden güvensizlik olarak algılıyorsun ki, açıklamasını yaptım bunun mesajda...Ayrıca uğraşlarının samimi ve içtenliğininde farkında olarak bir kaç defa teşekkür de ettim...

Benim sana tavsiyem bunu güvensizlik olarak algılama lütfen.

Piyasa yoklamasını daha başka nasıl yapabilirsinki; ayrıca 4 site yi 14-24-44 rahatlıkla yapabilirsin , ben sadace örnek olarak rastgele birkaç sitenin adresini verdim, yoksa konuyu inceleyecek insan bu kodu yazdığında rahatlıkla bu bilgilere ulaşabilir.

Sektörde böyle bir kullanım yok gibi kesin bi ifade yerine tercih edilmiyor yada yaygın değil demeyi tercih ediyorum ben.Bundada bir yanlışlık görmüyorum hala..

Mesajımın bahsettiğin kısımlarınında seni neden bu kadar rahatsız ettiğine anlam verememekle beraber, isteğini memnuniyetle yerine getirip, hatta mesajımı tamamen kaldırıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• Fotifoti

4

• unutulmayanlar

9

• kursadnart

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bahsedilen mesaj komple silinmiştir, ancak şu yanlış anlama  ve algılamalar gerçekten keyfimi kaçırdı. Emeği geçen herkese teşekkürler tekrar. Bu konuda artık benim için heyecanını ve faydasını tam anlamı ile yitirdiğinden kapanmıştır.

Türkçe ile verdiğimiz yanlış anlamalar neticesinde dil değişikliği belki işe yarar ; THE END...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin mesajın tümünü silmen gereksizdi. Ben sadece bir bölümünü kasdetmiştim . Bu durumda 39. mesaj ve sonrasının hiççbir anlamı kalmıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...