Jump to content

Elektrik Sistemi Arızası

tuğrul gündoğan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tuğrul gündoğan

arkadaşlar dün aracımı enjektörleri temizletmek için özel servise verdim adamlar akünün bağlantısını sökmüşler aracı aldığımda sürücü tarafındaki diğer camları açma kapama düğmelerinin çalışmadığını, cd çalarınnda cdleri algılamadıgını ( cd alıp vermiyo) ve hoperlörden benim sürücü tarafı haric çalışmadığını gördüm. servise geri götürdüm ama adamlar anlamıyo biz bişey yapmadık diyo. arkadaşlar beyin resetlemiştir diyolar yeniden yükleme yapılması gerekiyo diyolar. bunla ilgili bilgisi olan varmı acil cevap bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle geçmiş olsun, cam kontrolu için site içerisinde birşey olması gerek ama aku bağlantıları söküldüyse yetkili servis tarafından tekrar yapılması gereken programlama var, bu duruma sebep veren servis sorumlu olduğundan bence aracınızı bıraktığınız özel servis yetkilisyle yetkili servise gidip gerekenleri yaptırın derim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tuğrul gündoğan

tşk işin kötüsü burda  yetkili servis yok en yakın antep oraya gidecem artık maliyeti ne olur acaba

bu olay başka sorun çıkarımı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam araç şuanda çalışıp yürüyor ise hemen yüksek maliyetler verip başını ağrıtma.sorunun için yardımcı olacak olanlar var biraz sabret.camlar sadece ana kumandadanmı açılmıyo yoksa kendi düğmelerindendemi açılmıyo.sorunu detaylı anlatırmısın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tuğrul gündoğan

abicim arac çalışıyo yürüuo onda sonrun yok şöför kısmındaki diğer camların kontrol düğmeleri çalışmıyo. her kapının kendi cam kontrol düğmesi çalışıyo şöför kısmınınkide ama. şöför kısmındaki düğmelerden diğer kapı camları açlılmıyo ama ışıkları yanıyo kilit sistemide çalışıyo. ve bide diğer dediğim sd çalar ve hoparlör sorunu var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracı çalıştır yada kontağı on konumuna getir-açılmayan camın tuşuna basılı tutarak aç-kapa yap.yani açmaya başlayınca 5-kapatmaya basınca 5 saniye basılı tut.bunu tüm camlarda dene.teyp için 3-5 günde kendiliğinden düzeldi diyenler vardı biraz bekle bakalım.sonuçta çalışıyo diyosun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tuğrul gündoğan

valla uğraştım ama sizin dediğiniz ginide uğraşırım inşallah olur ben bu işten bişey anlamadım bu ustalar bu kadarmı işten anlamaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun cam olayının çözümü basit (2010 larla aynıdır diye düşünüyorum) ama teyp olayını bilmiyorum, bende bi kaç aksesuar takarken aküyü ayırmıştım ama sadece camlar, teyp ayarları, yakıt ve km  sayaçları sıfırlanmıştı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bende çocuk kilidini kitlediğimde önden de açıp kapatamıyorum arka camları daha önceki arabamda kontrol ediliyordu bu bi sorun mu mazdalarda böle mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

arkadaşlar bende çocuk kilidini kitlediğimde önden de açıp kapatamıyorum arka camları daha önceki arabamda kontrol ediliyordu bu bi sorun mu mazdalarda böle mi?

94 model 323 mde kontrol edilebiliyordu.

97 model 323 mde kontrol edilemiyordu.

90 model 323 mde kontrol ediliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tuğrul gündoğan

teşekkürler söylediğiniz şekilde sorunu çözdüm gerçekten beni büyük bir yükten kurtardınız teşekkür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ee arkadaşım dediğim şey sende nasıl çocuk kilidini kitlediğinde diğer camları şöför mahalindeki koldan kontrol edebiliyormusun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler söylediğiniz şekilde sorunu çözdüm gerçekten beni büyük bir yükten kurtardınız teşekkür.

bu işlemi aküyü her söküp takma işleminde tekrarlamalısın sistemin nasıl olduğunu artık biliyosun.şimdi cd çalar ve çalışmayan hoparlör için bir fikir vericem lakin bir ara bendede böyle bir sorun olmuştu tekrar kutup başını çıkartıp 5-10 dakika bekledikten sonra geri taktım ve sorun düzelmişti lakin bende artı olarak teyp kendiliğinden açılıyor ve son seste çalıyordu volume tuşu devre dışı idi.birde sen dene bakalım.eğer olmazsa en son çare aracı yetkili serviste bilgisayara bağlat lakin çok büyük bir problen değil.hem araçtaki arıza kayıtlarınıda sildirmiş olursun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benm sorunumu çözecek yok mu

diğer mazda3 kullanıcıları kendi araçlarında denesin bakalım.duruma göre cevap verirler.ben hiç çocuk kilidini kulanmamıştım o yüzden buna yabancı kaldım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benm eski aracım 2001 seat leon du onda çocuk kilidini kapatsanız bile kendi kumandamdan kontrol edebiliyordum ama mazda 3 ümde çocuk kilidini kitlediğimde kendi konsolumdan da kontrol edemiyorum diğer 3 camı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...