Jump to content

Elektrik Sistemi Arızası

tuğrul gündoğan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu işlemi yapınca cd çalar ve hoparlörlerde düzeldi..

hadi gemiş olsun.yanlız hangi şlemi yaptın benim yukarıda yadığım mı? yoksa başka işlemmi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar dün aracımı enjektörleri temizletmek için özel servise verdim adamlar akünün bağlantısını sökmüşler aracı aldığımda sürücü tarafındaki diğer camları açma kapama düğmelerinin çalışmadığını, cd çalarınnda cdleri algılamadıgını ( cd alıp vermiyo) ve hoperlörden benim sürücü tarafı haric çalışmadığını gördüm. servise geri götürdüm ama adamlar anlamıyo biz bişey yapmadık diyo. arkadaşlar beyin resetlemiştir diyolar yeniden yükleme yapılması gerekiyo diyolar. bunla ilgili bilgisi olan varmı acil cevap bekliyorum.

ya olayın hallolduysa iyi de adamların şu tavrı kaldı benim aklımda... şeref fakirleri!  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eftalya hocam bende aracı ilk aldığım zamanlar senin dediğin gibi olacağını düşünüyordum, (düğmeye basınca kumanda bende olacak) ama mazdalarda sanırım bu olay öyle olmuyor. geçen gece düğmeye bastığımda sol ön cam hariç diğer bütün camların düğmelerinin aydınlatması söndü ve kumanda gitti. araç 2010 model.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tuğrul gündoğan

hadi gemiş olsun.yanlız hangi şlemi yaptın benim yukarıda yadığım mı? yoksa başka işlemmi

sizin söyledeğiniz işlemi yaptım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tuğrul gündoğan

ya olayın hallolduysa iyi de adamların şu tavrı kaldı benim aklımda... şeref fakirleri!  :sopa:

abi sen ne diyon adam yumruk vuruyo düzeltmek için sonrada ustayız diye geçiniyolar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benm eski aracım 2001 seat leon du onda çocuk kilidini kapatsanız bile kendi kumandamdan kontrol edebiliyordum ama mazda 3 ümde çocuk kilidini kitlediğimde kendi konsolumdan da kontrol edemiyorum diğer 3 camı

ben 90 -92 - 98 626 ve 93 ve 97 famılıa kullandım hıc bırınde boyle bır durum yoktu sureklı kılıtlıdır benım cocuk kılıdı ama sofor tarafındakı kumandadan hepsı calısır zaten mantık olarakta oyle olması gerekıyor yenı 3 ve 6 da sıstem nasıl  bılmıyorum ama bence camları kumanda edebılıyor olmanız gerekır bır problem olabılır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...