Jump to content

Mazda 3 farlar

tncyoo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımla ilk gece yolculuğunu dün İstanbuldan dönüşte yaptım, kısa farların yönleri ve ayarı bozukmuş 3 metre ileriyi ancak aydınlatıyor uzunları yaksam başkalarının gözü gidecek zorda olsa geldim, diğer aracımda xenon var ve çok büyük rahatlık Mazda 3 için en uygun xenon marka ve modeli nedir arkadaşlar fazla pahalı olmayacak ne tavsiye edersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben internetten Sun-Part diye bir markanın aldım 6000K olanını. 150 TL civarıydı fiyatı. İsmini hiç duymamıştım bir arkadaş tavsiye etmişti.

Montajını falan kendim yaptım, 5-6 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam fiyatından anladığım sizin aldığınız iyi bir marka olsa gerek, ben açıkcası sahibinden ve gg'de 65-70 TL fiyattakilere bakıyorum ama nasıl çıkacakları konusunda emin degilim, bu ucuzlardan kullanan arkadaşların yorumlarına göre davranacağım kötü ise far ayarını yaptırıp kullanmaya devam edeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende geçenlerde taktım TNT marka; işin özeti piyasadakilerin çoğu çin malı, yapılabilecek en matıklı hareket size yakın bi yerden daha sonra bozulduğunda bu bozuldu bak arkadaş al değiştir diyebileceğiniz bi yerden almak. Ya da gidip philips almak :)

Şu başlıkta baya bi kovalamıştım bu xenon olayını ben buyrun inceleyin isterseniz;

http://www.mazdaclubtr.com/21541/anket-hangi-marka-xenon-kac-kelvin/msg406943/#msg406943

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bakacağın tek şey garantisi olsun bazılarında 1 yıl garanti bazılarında 2yıl honuu abimin dediği gibi dükkanda değişim yapacak yani elinde olcak gittiğin anda çıkarıp yenisini takacak ucuz olanların hepsi sanırım aynı fabrikadan çıkıyormuş

ben Cylone 8000k aldım 120tl verdim montajıda onlar yaptı montajı basit zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin söylediğinizi yapmak en mantıklısı ucuzda olsa garantisi olan ve anında değişimini yapacak biryerden yaptırmak en mantıklısı, dikmende evin yakınında 2 oto aksesuarı, film vb yapan yer var onlara bi sorayım bakalım fiyat ve garanti konusunu. Ankarada daha önceden yaptırdığınız tavsiye edebileceğiniz biryer var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...