Jump to content

Tüplü ve Öfkeli

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yazılanlara bakılırsa benimde alacağım araç Mazda 3 Imp. araç sanırım bende forumdaki Benzinciler safında kalacağım bakalım ne kadar direneceğiz birde tabiki Onur taktırdığı Brc tüp ile yaşadığı izlenimleri aktarırsa fikrim kesinleşecek  ;D

Yazılanlara bakılırsa demişsiniz ama yaptığımız en karamsar hesapla bile 50000 km.de 2500 tl kardan bahsettik. Her türlü felaket senaryosunu hesaba katmaya çalıştık. Siz yılda 10000 km biniyor olsanız bile 500 tl minimum karınız var. Ben de sizin gibi düşünme aşamasındayım ama durum sanki gayet net gibi...  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 76
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• Murat b

6

• honuuu

27

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Hesaplamada hertürlü lpg ye çıkıyor yollar ama ilk başlarda işte insanın içi elvermiyor sıfır canım arabanın orjinalliğini bozup lpg takılır mı diye... Benzine dayanabildiğin kadar dayan sonra lpg ye geç uygulamasını yaptım bende ama biz dayandıkça zamlarda dayanıyor habire...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır alsaydım ben de kıyamazdım herhal LPG taktırmaya ama sıfır alma taraftarı değilim. Yeni kasa alacak olsam bile 5000-10000 km'de temiz kullanılmış bir araç alır cebime kalan parayla LPG, Navigasyon ve ses sistemi taktırırdım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır alsaydım ben de kıyamazdım herhal LPG taktırmaya ama sıfır alma taraftarı değilim. Yeni kasa alacak olsam bile 5000-10000 km'de temiz kullanılmış bir araç alır cebime kalan parayla LPG, Navigasyon ve ses sistemi taktırırdım. 

bu da mantıklı tabi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Offfffffffffffffffffffffffff  :kafa: arkadaş ya taktıracağız muhtemelen inşallah  :dua: şu kronik sübap yatakları sorunu ile karşılaşmayız herhalde bundan da tüp montajında temiz işçilik ve gaz kalitesi ile kurtulacağız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben arabayı durdurmadan önce kısa süre benzinde kullanma uygulamasını yapıyorum artık ama sabahları eşim aldığında tüpe geçmeyi akıl edebiliyordur inşallah :D Akşam geldiğimde sorunca geçtim tabi canım diyor ama bilmiyorum artık ne kadarı doğru D:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz önce arabayı son 500-1000metre benzinde kullanma olayını yaptım. Kontağı çıkardıktan sonra aklıma geldi acaba düğmeye bassam sabah kendiliğinden tüpe geçer mi diye deneyim dedim, düğmeye basınca bip sesi geldi. Gece gece tekrar kontağı çevirip denemeye üşendim, sabah görücez bakalım durumu, eğer bu sistem tutarsa hatuna sabah tüpe geç, unuttu mu acaba, becerebildi mi acaba teranesi de bitmiş olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stop ettikten sonra kontağı açıp LPG düğmesine bastıysan geçer. Yani sistem tutar. Ancak bir de yenge düğmeye basılacaktı deyip bir daha basarsa hazır tüpe geçmiş araç bu sefer benzine geçer. Sen gereken uyarıyı yap:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kontağı açmadan bastım ama aynı ikaz sesi geldi, yarın sabah araba bende bakalım ilk deneme bende olacağı için ikaz etmeye gerek duymadım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kontağı açmadan bastım ama aynı ikaz sesi geldi, yarın sabah araba bende bakalım ilk deneme bende olacağı için ikaz etmeye gerek duymadım. :)

Tabi öyle de olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır aldım, haftaya 6 ay bakıma sokuyorum ardından da LPG taktırıyorum. Benzine para verecek kadar zengin değilim maalesef. arabama doya doya binmek istiyorum.

Sadece BRC servisine karar veremedim. Ankara MOCAN ya da MAVİ DENİZLER???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ikisinin de adini bolca duydum ama lpgyi mocan da taktirip ilgi alaka ve sorunsuzluklarini belirten arkadaslarin cogu mocan da yaptirmisti diye hatirliyorum sanki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MOCAN olacak... bu manifold delinme olayını bilen var mı? arkadasın civic var mocan da lpg takmışlar. manifoldu delmiyorlar dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arkadaş da civicine deldirmeden taktırdı ama ona delmeden takan usta seninki delmeden olmaz dedi sonra gittim izmir merkez bayiisine onlarda olmaz dedi bende iyi tamam dedim ama forumda delmeden taktıran bi kaç arkadaş vardı diye hatırlıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...