Jump to content

Yeni Mazda 3 İmpressive Manuel Vites

Belash

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

2009-2010-2011 Yeni Kasa Mazda 3 İmpressive (2009 tercih sebebidir) Manuel vites ve sedan olursa süper olur. Renk önceliğim yok ama mavi kesinlikle olmaz.

Çevrenizde satmayı düşünenler varsa haberdar edin lütfen. Sahibinden.com'da ilanlara bakıyorum her gün ama yakın illerden denk gelemedim henüz.

Ya da uygun fiyatlı 2008 ve üstü Mazda 6 Dynamic+ ' da olabilir.

Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler, ilanı gördüm ama fiyat çok ekonomik değil... Gidiş gelişi dahil edersek buradaki bayimizin verdiği fiyatla aynı rakama denk geliyor. 2011 Mazda 3 Sedan İmpressive + Metalik renk için 42 Bin fiyat verdiler çünkü.

İlginiz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence 2.000 lira koyar 0 alırım neticede 2011 hatta 2 ay sonra 2012 olacak

abi aslında 2011/2012ler 2009/2010lardan daha zayıf donanımda, ben olsam bunu alırdım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım üzülerek Mazda'ya bir süre veda edeceğim. En azından 2012 modelleri gelene dek.

Mitsubishi Lancer önerdiler, ayak üstü alım satım yapan bir arkadaştaymış. 2009 model, invite modeli, lpg'li, garanti kapsamında ve 40 Bin km'de, otomatik vites. 27 Bin lira istiyor ama 40 Bin bakımını ve lastiklerini yenilemem gerekecek... Yarın sabah bir de ona bakacağım artık.

N'apalım, bir türlü kısmet olmadı. Satmakla kötü ettiğimi şimdi daha iyi anladım; 1000-1500 lira üstüne bile eşdeğerini bulamadım.

Mazda'nın ikinci eli hakikaten yokmuş. Ama insanların bildiği kötü şekilde değil; kimse satmak istemiyor ki ikinci eli olsun :)

39 Bin TL fiyat aldığım 2011 Touring'in 2010 model, 40 Bin km kullanılmışına 37.800 yazıp; en son 35.500 e yaparım diyen adamın satmak gibi bir gayesi yoktur bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...