Jump to content

Performans Sorunu Hakkında (1999-2001)

muzur_velet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Debriyaj baskı balata ve bilyalar hepsi set zaten bir kerede değiştir yıllarca bin.

+1 yukarıda olması gerekenler listelenmiş zaten bir kere yapın içiniz rahat yola çıkın :hi:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sitelerden okuduğum kadarıyla debriyaj bitmesi testini yaptım, şu 5. vitese alma meselesi, araba bocaladı ve stop etti.

önümüzde o zaman 2 seçenek var, bujiler ve debriyaj balatası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

debriyaj olayıdır aynı aractan bendede var devır olayın normal değil. yalnız benim araç yukarıdan kavrıyor kaçırma falan yok. bu 323lerde kurmalı debriyaj mi var yoksa bilgisi olan var mı arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

debriyaj olayıdır aynı aractan bendede var devır olayın normal değil. yalnız benim araç yukarıdan kavrıyor kaçırma falan yok. bu 323lerde kurmalı debriyaj mi var yoksa bilgisi olan var mı arkadaşlar

Hidrolik debriyaj olması lazım telli değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

*Hidrolik depriyaj

*depriyaj pedalinin ust kisimlarinda iki tane civata var ordan asagi yukari ayarini yapabilirsin

*ilk depriyaji degistirdigimde arkadasim fark etmisti kacirdigini ordan ayarladi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yukarıdakı ayar yeri debriyaj boşlugunu almak için. Kavrama noktasında herhangi bir değişiklik yapmaz. Boşluğu fazla alırsanız debriyaj kaçırabilir.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...