Jump to content

2011 Mazda Bahar Servis Kampanyası Bakım Fiyatları...

SalihÇakmakçı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• SalihÇakmakçı

8

• Fotifoti

6

• S.Halilduru

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Yukarıdaki faturada 2.54 yazıyor.

Senin itirazına sebep olan fiyat ne kadardı? :)

Ben fiyatına değil varlığına itiraz ediyorum :D Yoksa fiyat değişmez 2-3 TL dir her zaman :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest titanyumazda3

Bana sorulan bütün sorulara sağolsun Burak Admin cevap vermiş. Gerçi ben cevapları bilmiyorum, sadece araba kullanıp, serviste çıkan faturayı ödemekten anlıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar, bu sarf malzemelerinin parasını almayan servisler mutlaka işçilikte bunu hesaba katarlar. ayrıca artık birçok servis atık filtre bertaraf bedeli dahi alıyor. bunlara gerçekten para almayan yerler varsa ki sanmam, camınıza suyu çeşmeden koyup geçiyordur, bunu da istemzsiniz sanırım. ayrıca bu kalemi görmek istemeyen kullanıcılar servise aracını teslim ederken sarf malzemesi kullanılmasın derlerse, ne balata spreyi, nede cam suyu-saf su vs. kullanılmaz. bu, araç sahibinin en tabii hakkıdır... ayrıca öyle ürünler var ki, cam temizleme suyu olarak 10TL+kdv ye servislere mal oluyor, tabi 1-1,50ye maledip 3 e, 5 e satanlar da yok değil...

yeterki araç sahibi istemediğini belirtsin, kimse zorla koyup parasını alamaz bunların...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet arkadaşlar uzun zamandır (4 yıl) servis yüzü görmeyen guzu EVO'daydı bugün. İşte fiyatlar;

- Tapa tahliye...................................................................................................5.07

- Radyatör hortumu ( LPG'ye ait bir hortum deforme olmuş) .................................25.00

- Element Air filter...........................................................................................29.50

- V-Belt (6PK2010)..........................................................................................84.70

- Avara kasnak................................................................................................82.48

- Tensioner belt V..........................................................................................328.52

- Ampul ( Torpido gözü).....................................................................................1.70

- Fren hidroliği dot 4........................................................................................25.00

- Cam suyu katkısı.............................................................................................3.12

- ATF M-5 Dexelia.............................................................................................29.90

- Motor yağı ( Mobil 5W/30 4 lt)..........................................................................88.00

- Sarf Malzeme...................................................................................................6.50

- Dişli Yağı 75W90 ( Şanzıman Yağını da değiştirdim)..............................................39.60

- Conta...2.63

- Night break H7 ( Farların gece görüşünü beğenmiyordum).....................................45.42

- Yağ filtresi kartuşu.............................................................................................9.00

- Bujiler...21.52

- Silindir-Debriyaj ayırma ( Debriyaj alt merkezi yağ kaçırıyordu.)............................124.93

- Polen filtresi...28.48

- Arka balatalar...................................................................................................75.82

- Ön Balatalar...................................................................................................102.87

- Coolant Mixed 4.5 L...........................................................................................35.00

- Ön fren diskleri ...............................................................................................299.96

- Arka fren diskleri..............................................................................................171.92

- Fren diskleri değişim işçilik..................................................................................72.00

- V Kayış değişim işçilik.........................................................................................66.00

- Debriyaj alt merkez ve hidrolik değişim işçilik........................................................40.00

- Bakım işçiliği...................................................................................................112.00

- Toplam tutar................................................................................................1.956.64

- İndirim tutarı..................................................................................................428.17

- KDV Tutarı...275.12

- Fatura Toplamı..............................................................................................1.803.59

Hazır gitmişken komple yeniledim aracı. V kayışını önceki sahibi dışarda değiştirdiğini söylemişti ve içim rahat değildi. Bunların dışında direksiyondaki düğmeler zor basılıyordu. Onları söküp temizlediler. Baskı balata, alt takım vs'ler kontrol edildi. Motorun çok iyi olduğunu ve LPG'den kaynaklı bir sorun gözlemlemediklerini söylediler.

Aracım 126.000 km'de.

Cem Bey ve diğer çalışanlar çok yardımsever insanlar. Hepsine teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun arkadaşlar. Araç 126.000 km'de. 70.000 yapmıştır LPG ile. Ama ben sürekli LPG kullanmıyorum. Özellikle şehir içinde hiç açmıyorum LPG'yi. Uzun yol dönüşlerinde de mutlaka benzinde bırakıyorum aracı. Yüksek devirden de kaçınıyorum tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada bitti mi sıkıntı. Tabiki bitmedi. Bir de far belası var. Önceden de başlık açtığım gibi sol farın içindeki metal halka yerinden çıkık vaziyette dolaşıyorum aylardır. Tabi buna müteakip far ayar tutmuyor. Bugün ne olduysa direksiyonun yanındaki düğmeden de inip kalkmamaya başladı. Ya çıkma bulacağız bir adet. Ya da gözümüzü karartıp yeni bir tane de far alacağız. Bak yine canım sıkıldı.

Çıkmaya da güvenemiyor ki insan. Yenisini alalım desek en az 350-400 TL.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de farda yukseklik ayar motorlarim arizali idi, cikma, yurt disindan getirtme felan hepsini arastirdim hicbiri orijinalinden oyle ahim sahim ucuz degildi, bu arada ufak bir kaza gecirdim, ikisi de kaskodan degisti :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Far sorunu halloldu arkadaşlar. Burada (Silivri) bir usta dün farı açtı, içini yaptı ve yerine taktı. Toplam maliyet 40 TL işçilik ve 10 TL silikon. ( Fiyakalı Elektronik)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Far sorunu halloldu arkadaşlar. Burada (Silivri) bir usta dün farı açtı, içini yaptı ve yerine taktı. Toplam maliyet 40 TL işçilik ve 10 TL silikon. ( Fiyakalı Elektronik)

Geçmiş  olsun, fazla karamsar olmamak lazım heralde, bazen aksilikler üst üste gelince insan hep öyle devam edecek sanıyor ama işler tekrar birşekilde yoluna giriyor. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla iyi masraf etmişsiniz, kazasız belasız sorunsuz güle güle kullanın inşallah... En çok frenlerle alakalı fiyatlar dikkatimi çekti, disk değişiminin işçiliği v kayışının işçiliğinden fazla tutmuş, bu işlerden anlamadığımı bir kez daha farkettim, motor aksamında yapılacak işlemler daha kompleks olur daha fazla adam/saat işçilik çıkarır diye düşünüyordum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...