Jump to content

Mazda3 Logolu, Işıklı Kapı Eşiği ( Resimli Montajı )

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• S.Halilduru

9

• honuuu

25

• İlhan

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Montaja başlıyorum.bismillahhh  :dua:

20130419112607.th.jpg

kolay gelsin, o konnektörü oradan çıkartmak bir zulüm, ben çıkaramadım, az daha uğraşsam kıracaktım. çareyi, konnektör takılıyken kabloları lehimlemede buldum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende çıkaramadım.Bir tane ara kablo lehimleyip çift çıkış aldım.Biri kapı eşikleri için,biride karşılama ışıkları için.Kapı eşikleri bitti,şimdi karşılamaları takıyorum.Bu arada hepinize teşekkür ederim yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için.Elektrikçiye sormuştum malzemeler var montajını yaparmısın arabaya öle tuhaf tuhaf baktı direkleri sökmek lazım falan dedi şema var dedim öle baktı kalsın ben yaparım dedim geçtim işte başına.Guzuyu sökerken karnıma biraz ağrı girdi kıyamadım ama panel sökmeye başlayınca alıştım dağıttım :D bittiğinde foto yada video atarım artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soketi sökmek için özel başlık açacam  bu gidişle :geyik:

Bana da ızdırap olmuştu ama çıkıyor işte bir şekilde  8)

Hadi bakalım hayırlı ve geçmiş olsun  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşımın civicinde görünce beğenmiştim, Mazda 3'te görünce bayıldım. Modifiyeyi çok sevmiyorum, daha doğrusu abartılı olanını. Ben xenon, kapı eşiği aydınlatması ve olursa da navigasyon taktırmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayirli olsun, cok sik durdugunu herkes soyluyor zaten gule gule kullan. Maliyeti dusuk montaji kolay bi modifiye daha; aluminyum alasimli mazda 3 logolu pedal seti ve sol ayak dayama;

http://www.ebay.com/itm/Aluminum-MT-Pedal-Pad-Brake-Gas-Foot-Rest-MAZDA-3-from-2009-New-/300717688303?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item46042bc5ef&vxp=mtr

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Evet havalar düzelince dün gece kötü de olsa bir çekim yapabildim :) Sıra multimedia'da :D

55282210151525876151855.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Merhaba,

Eşik ve karşılama ışığının her ikiside herhangi bir kapı açıldığındamı yanıyor?

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Eşik ve karşılama ışığının her ikiside herhangi bir kapı açıldığındamı yanıyor?

Teşekkürler

Aynen öyle tavan lambasıyla eş zamanlı yanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Bende sadece ayak aydınlatma düşünüyorum ancak sizin araç yeni kasa

kabloyu tam olarak en kısa nerden çekebiliriz tavan lambası ile aynı anda yansın sönsün istiyorum?

direklerdede airbag olduğu için oralardan kablo çekme ihtimalimiz yok nasıl yapabiliriz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

formdan acaba eski kasalar için bu ürünü alıp montajını yapan oldumu..

insanın canını çektiriyorsunuz vallahi..gerçekten cok hoş duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Arkadaşlar ben de Alibaba'dan 40 $ a kapı eşiği aydınlatması aldım. 2 gün önce de arkadaşım olan elektrikçiye takdırdım. Yalnız onun içine sinmediği için baya uğraşarak kapı direkleri ve tavandan kablo döşeyerek tavan lambasına bağladı. Sigortalara hiç müdahale etmeyelim sonradan oksitlenme yapabilir dedi.

Tabi bu çok daha uğraş gerektiren bir olay ama çok daha sağlıklı sanırım....

post-10310-1416952989_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanın. Ama keşke etrafında ki led çerçeve ışık olmasaydı da, sadece Mazda 3 yazısı ışıklı olsaydı. Bu hali ile ışıklı tabela gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...