Jump to content

Mazda 323 1.6 gtx orjinal turbo motor

arifkonuk

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar motorun tüm malzmeleri üzerinde ortalama 140 150 pc b6 motorlara uyumlu tamam orjinal turbo motordur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-mazda-323-1-6-gtx-turbo-motor-alko-otomotiv-50257562/detay/

0532 508 7114

0224 215 8130

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sağolun arkadaşlar bundan sonra kısmet olursa gtr modelinin motor ve yürüyen aksamını getirmeye çalışıcaz 4x4 olarak ama bulmamız için baya zamana ihtiyacımız var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adet olarakda çok üretilmediği için zor olucaktır diye düşünüyorum ama herşeye rağmen güzel bir başlangıç olmuş :) Sanırım faturası mevcuttur motorun ruhsata işletilmek istenirse

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normal 323 lerle blokları aynı motorun faturası yok ama bu motorun üzerindeki tüm parçalar normal bir 323 sedan veya hb e aktarılabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bence Mustafa abi bunu alıp swaplamalı :D

Aklımdan geçmedi değil.

Fakat bu rakam benim için çok yüksek.

Bu motorun satınalması, montajı, ayarları v.s. derken altından kalkamam. Zaten arabanın şuanki hali bile evden kovulmama sebep olacakken bir de bu işe girişirsem, gelin/kaynana bir olup beni kaynar kazanlara atarlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

sana özel fiyat veririz abi sorun değil :) ama evdekilerle aran bozulacaksa yok kalsın abi vermem :)

Benimkinin üzerinden çıkacak motor ve şanzımanı kaça sayacaksınız?

Üste kaç para ödeyeceğim? Motor ve şanzımanda bir sıkıntı yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor b6t . Bu manifold 1.8 e uymaz. İlk seri bf kasadaki turbo motor bu. Güzel motor ancak b6 sochdan çok farklı blok dahil içi dışı kapağı farklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hayırlı işler..

Edit: Yeterli zaman geçmesi ve ilan sahibinin güncellememesi nedeniyle bu ilan kilitlenmiştir.

İlgili Moderatöre yapılacak başvuru sonrası ilan aktif edilecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...