Jump to content

2012 Mazda3 Facelift (Skyactiv)

emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Gökhan

12

• okkko

20

• emregc

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

farlar, jantlar, iç aydınlatma rengi, tamponlar, stoplar vs.vs...

Ön tampon, farlardaki ufak değişiklikler, jantlar, iç gösterge aydınlatması dışında bir fark yok gibi. Tabii bir de SKYACTIV motor.

Bu arada bişey dikkatimi çekti: sağ kapının içinde, açma kolunun önünde bir tuş var gibi. O ne acaba?

Arkadaşlar, tüm bunları bu videolardan mı gördünüz? Maşallah size. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben yeni kasa mazda6 yı, mazda3 ü, mx5 i hepsinin bitmiş hallerini gördüm. yazdıklarıma dikkat!... facelift değil, yeni kasa diyorum. hatta dünyada üst yönetim mazda çalışanlarından sonra ilk görenlerden birisiyim. önümüzdeki 5 yıl çok güzel olacak...

mazda avrupa COO philip waring gösterdi bunları... şişşt aramızda... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben yeni kasa mazda6 yı, mazda3 ü, mx5 i hepsinin bitmiş hallerini gördüm. yazdıklarıma dikkat!... facelift değil, yeni kasa diyorum. hatta dünyada üst yönetim mazda çalışanlarından sonra ilk görenlerden birisiyim. önümüzdeki 5 yıl çok güzel olacak...

mazda avrupa COO philip waring gösterdi bunları... şişşt aramızda... ;)

:o vat???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 te kullanilacak motor daha lanse edilmedi, F/L yeni motor ile nasil gelecek ?

1.5lt 100hp

1.5lt 120hp

türkiyeyi ilgilendiren motorlar bunlar. bunlar mazda3 e konacak sky motorlar. ama f/l ye koyarlar mı bilmiyorum. ben yeni kasanın teknik özelliklerinde görmüştüm... :o

ilk etapta f/l ile 2.0 sky-g kullanılacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan iyice abondone oldum.

Yani benzinli motorlar 1.5 olacak doğru mu?

Dizeller?

aynen canım abicim.. dizeller 1.6lt. ve 2.2lt

ayrıca 1.6lt dizelin emisyonu 99gr/km.co2, tüketimi zaten söylemiyim... i-stopla 3.8l at nin altında...

kulağa hoş geliyor dimi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...