Jump to content

2004 Model Comfort İçin Arka Cam Otomatiği...

zem76
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu konuyu bulamadığım için açmak zorunda kaldım umarım gözümden kaçmamıştır...

mazda'nın orta sınıftaki 4. aracını yeni aldım seri tamamlandı.

aracım mazda 3 comfort 2004 model

çok beğenerek aldım heryönden içime sindi.

tek eksiği bana göre 92 model ilk mazda'mda bile olan arka cam otomatiği

4.mazda'da arka camların otomatik olmaması beni çok şaşırttı

bunu çözmem için ne önerebilirsiniz?

bi kaç parçacıya mesaj attım cevap gelmedi,servis çok ister,önerilerinizi bekliyorum...

teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ebay üzerinden 2 tane arka cam otomatiği ve 2 tane elektrik düğmesi alıp güvenilir bir oto elektrikçisinde yada yetkili serviste montajını gerçekleştirebilirsiniz. Parçaları siz temin ediceğiniz için fiyat daha uygun çıkıcaktır.

Sahibinden vb sitelerde hasarlı araçlar oluyor ordaki kazalı mazda 3 lerden birinden de temin edebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cam otomatiğinin olmamasının nedeni aracınızın Comfort modeli olması. Bunun için 92 modelde var benimkinde yok gibi bir kıyaslama yapmanıza gerek yok. Dynamic modellerine bakarsanız arka camların otomatik olduğunu ve bunun yanında sizin aracınızdan daha fazla özelliği olduğunu görebilirsiniz. Her marka fiyattan düşürmek için böyle modeller koyar. Ör: Skoda Octavia 1.6 Ambiente ve bunun daha dolu olan modeli Elegance.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Comfortların hiç bir modelinde arka cam otomatiği yok mu? Bizim arkadaşta 2005 var Comfort, sanki arka camlar elektrikliydi... Belki de ben yanlış hatırlıyorumdur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...