Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlı oldu netekim...:D

74-85........... Net 3-1 öndeyiz...:D

Net 4-2 lik skorla şampiyon olduk.....:D

İşi tamamlamak için erkek basketbol takımını bekliyoruz, beşte dört şimdilik...:D

Tarih yazılacak, yaz üleyyn....:D

Net 5-0 skorla da tarih yazdık...:D Böyle bir başarı dünya üzerinde var mıdır bilmiyorum ama bizde olmadığı kesin...:D

Yalnız iki lafım var, biri GS seyircisine, yahu takımınızın kapasitesi belli, ligi bilmemkaçıncı tamamlayıp yüreğiyle buraya gelmiş takımınız, inanılmazı başararak Fener'den iki de maç almış son saniye basketleriyle de olsa, şampiyon olmayı mı bekliyordunuz da o kadar terbiyesizlik yaptınız, başkanınızı konuşturmadınız, kupayı verdirmediniz, ne geçti elinize?

Diyeceksiniz ki tersi olsa sizin seyirci ne yapardı? Bizim seyirci defalarca görüldüğü üzere başını öne eğer çıkardı, kalıp alkışlamazdı tabii, ama başkanını da ıslıklamazdı, oldu çıkmadılar, başkan mikrofonu eline alınca susup sözünü dinlerlerdi, çok ayıp ettiler daha üç günlük adama, nasıl bir gömlek giydiğini görüp, anlamıştır... En çok başkanın o durumuna üzüldüm...

İkincisi Spormax-Digitürk her neyse, yahu yarı finalleri-finalleri seyrettik, bir kere bile maçın başında, ortasında, sonunda ne kadroları, ne toplu istatistikleri göremedik, oyuncu sayı atınca ya da faul yapınca aşağıda o oyuncunun istatistikleri, sallamasyon iki saniye görünüp okuyana kadar kayboluyor, o kadar, yazıklar olsun diyorum böyle yayıncılığa... Spikerlere röportajlara hiç girmeyeyim, iki kelime ingilizce konuşamayan adamları bu işe alırsan ne beklersin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

GS'li olarak, FB erkek basketbol takımını ve değerli taraftarlarını şampiyonluklarını kutluyor ve başarılarının devamını dilerim... :clap:

Sahaya yabancı madde atan Galatasaray taraftarı olmayan mahlukları da buradan kınıyorum... :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki takımı da tebrik ediyorum. Tamam bazı olaylar oldu ama GSlıların protestoları daha çok kendi takımlarınaydı. Bursa Trabzon gibi takımlarla mücadele edince lig ağlama duvarına dönüyor. Her  taraf çamura bulanıyor. Bu yüzden GS ile mücadele etmek FB açısından daha zevkli geçiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Bu taraftarı çileden çıkaran bu basın Selman abi dün maçta bende vardım kimse maçı izlemeye gelmedi gibi bir durum vardı bana pozisyonları sor bilmiyorum Haberturk ve taraf gazetesi, erman toroğluna baya sövüldü Hükümet istifa sesleri vs gibi çok gergin bir ortamdı bence biz bu sene daha çok ceza yeriz herkes emin olsun bundan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu işin sonu kötü, boktan bir hazırlık maçı için 2 maç seyircisiz alacakmışız, böyle gidecekse bu sene seyircili maç oynayamaz Fener..

2 maç ???:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Diyordum bunlar neden hiç ses çıkarmıyorlar diye ;

SPK Başkanı’ndan “küme düşelim” diyen Fenerbahçe’ye uyarı: Halka açıksınız, unutmayın!

FENERBAHÇE HALKA AÇIK OLDUĞUNU UNUTMASIN

Başkan Akgiray Fenerbahçeli yöneticilerin kendilerini ligden düşürme söylemleriyle ilgili olarak "Futbolda rekabet aklın önünde gidiyor. Herhangi bir sektörde yöneticiler böyle aşırı duygusal lafler etseler başları derde girer. Biz de Fenerbahçe, Galatasaray ailemizin parçası. Büyük kulüplerin yöneticilerimizden işin sermaye piyasalarına etkilerini dikkate alsalar daha iyi olur. Biraz daha profesyonel yönetim istiyoruz. Kendi ve halkın menfaatleri var" dedi.

Kaynak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi de hisseler halkın elinde mi? Ya da yüzde binde kaçı gerçek yatırımcının elinde acaba? Bana sorarsanız halka açık FB hisselerinin yüzde doksanı FB ileri gelenlerinin elindedir zaten, geri kalanlar da kulüp üyelerindedir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...