Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Rakip için, kendi sahasında çok daha iyi deniliyor. Fener Bahçe Emre'yi çok arayacak sanırım bu sezon. Mehmet Topal, Emre'nin yerini doldurabilirmi ? bence çok zor, bir takımı sırtlayabilecek o ışığı görmüyorum o adamda.

Tabi henüz daha çok erken, alışma süreci var. Ama bu süreçte umarım telafisi olmayan hatalar olmaz.

Fener Bahçe'ye avrupa yolunda başarılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rakibi iyi analiz edip önlemlerin almazsan evinde iyi olmasada kaybedersin. Ligi başlamış bu ekibi hiç izlemediklerini düşünüyorum. Dedim ya angarya hazırlık maçı kafasındaydı takım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

O nasıl baytardır , o nasıl hakemdir. Kötü oynadık ama gs de çirkef oynadı. Kadıköy'de görüşecez artık :/

Baytar aynı Baytar da... Hakem tanınmaz haldeydi...

Kuyt'a yapılan hareketi faul olarak kabul etmedin, gitti gol oldu... E aynı hareket nasıl penaltı çalabildin...

:sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortiden iki gol buldunuz , doğru dürüst top oynamadınız şimdi de vay anam :D

Baytar a lafım yok, hem takımdan hem de TFF den en ağır cezayı alıp akıllansin akılsız . 11 kisi olsak farklı olabilirdi son 20 dakika

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Engin Baytar denen. Futbolcu bile demeye, dilimin zor vardığı bu adam kolay kolay akıllanmaz. Bu ne ilk nede son olacağını zannediyorum. Adam kesinlikle hasta, öfke kontrolü filan yok. Kesinlikle ve kesinlikle tedaviye ihtiyacı var. Adam pimi çekilmiş bomba gibi her an patlayabilir.

Ben adamada kabahat bulmuyorum, bu adamı futbolcu/sporcu diye oynatan adama hesap sormak lazım.

Sevdiğim bir sözü paylaşmadan geçemeyeceğim.

Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim... Mustafa Kemal ATATÜRK

Gs'lı arkadaşları tebrik eder, Fb'li arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortiden iki gol buldunuz , doğru dürüst top oynamadınız şimdi de vay anam :D

Baytar a lafım yok, hem takımdan hem de TFF den en ağır cezayı alıp akıllansin akılsız . 11 kisi olsak farklı olabilirdi son 20 dakika

Bizim goller amortiyse sizinkiler büyük ikramiye. Volkan sakatlanacak da Mert daha ısınmadan gol yiyecek. Faulün babasına hakem devam diyecek oradan gol olacak. GS rüyasında görse inanmazdı herhalde maçtan önce.

Bunun yanında doğruya doğru FB futbol adına ortaya bir şey koyamadı. Attığı goller de hikaye. GS daha derli toplu bir takım. Kazananı tebrik ediyoruz.

Baytar'a gelince; adam bildiğin çamur. Emre ile karşılaştırıyorlar. Emre de tersti ama hiç hakemin yakasına yapışma cüretini göstermemişti. Üstelik rakipler Emre'nin agresif olduğunu bildiği için taktik olarak onun üzerine giderlerdi. Baytar'a karışan da olmadı. Böyle adamlar sporun hiç bir dalında olmamalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pastadaki çilek Bekir'miş.... Şaka bir yana Vaslui maçındaki hatasının üstüne istikrarla devam ediyor. Maç öncesi kadroda adını görünce eyvah demiştim. Korktuğum başıma geldi. Bu mağlubiyetten gerekli çıkarımların yapılıp Spartak maçlarına gerekli tedbirler alınır umarım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hakikaten yazik eger haber dogruysa.. Bu arada GS li olsam da Spartak-FB macina gitmeyi dusunuyorum. Tek korkum fanatik Spartak taraftarindan dayak yemek )))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar, nedir bu Alex ile Aykut'un derdi ben anlayamadım. Bir futbolcu bir maç yedek kaldı diye bu kadar olay çıkartır mı ? Bir TD böyle önemli bir oyuncuyu neden takımdan kesmek ister ?

http://www.htspor.com/futbol/haber/772487-ya-ben-ya-alex-

Şahsen bir GS lı olarak Alex'in oynamasını isterim ama bize karşı oynamazsa da sevinirim :D

Edit : Link vermeyi unutmuşum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim basınımızda bazı şeyleri abartıyor..... Yalan yanlış şeylerde çok yazılıyor çiziliyor. Resmen ateş olmayan yerden duman çıkartıyorlar. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazık oldu valla fenere . Boş yere kupadan elendi . O bisey değil bir de benim kuponu yatırdı bir tek fenerden yattım  :kafa: Bir gs li olarak o kadar fenere inandım güvendim ama beni mahçup etti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, nedir bu Alex ile Aykut'un derdi ben anlayamadım. Bir futbolcu bir maç yedek kaldı diye bu kadar olay çıkartır mı ? Bir TD böyle önemli bir oyuncuyu neden takımdan kesmek ister ?

http://www.htspor.com/futbol/haber/772487-ya-ben-ya-alex-

Şahsen bir GS lı olarak Alex'in oynamasını isterim ama bize karşı oynamazsa da sevinirim :D

Edit : Link vermeyi unutmuşum :D

Alex- Aykut çekişmesi olmasa sütunları ne dolduracak. Ödleri kopuyordur ya barışırlarsa diye.

Başkanda başarısız bu konuda; birine yazdıklarına dikkat et hocan hakkında düzgün konuş, diğerine kulübün futbol tarihinin en önemli oyuncularından birisiyle ilişkilerini düzgün tut diyemiyor. Yani yönetemedi süreci. AAA uyumsuzluğu yüzünden şampiyonlar ligi kaçtı, yazık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...