Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Allah Fenerbahçelilere sabır versin  , kombine alanlar sahaya gidemez, direktör maçları okuyamaz galibiyeti hediye eder yok o oldu bu oldu, Fenerli olmak harbiden zor zanaat arkadaş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın ilgili ve yetkili, şimdi maç öncesi röportajları izliyorum da aklıma geldi, daha doğrusu görüyorum, bir tek yabancı dil bilmeyen ve Türkçe'yi de düzgün konuşamayan insanların Lig TV muhabiri yapılmasının sebebini merak ediyorum, ben bunu yıllardır merak ediyorum, kısmet bugüneymiş....:)

Kuyt'ın İngilizcesi bozuk, bizim tercüman Samet'in kimbilir kaçıncı dili, onunki de mükemmel değil, sizin muhabir o kadar bile mi konuşamıyor? Şansal'ın nesi oluyor bu arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oyunu okuyamayan ve yönetemeyen bir tek.direktör istemiyoruz aykut git artık! şöförlükte nasıl trafiği okuyamazsan kaza kaçınılmazdır,oyunuda okuyamazsan okuturlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konuyu güzel dağıtmışsın salman abi. Gündem böyle değiştirilir :D Aykut gidici bence

Ben o mesajı maçtan önce yazmıştım Yavlum.... :D Zaten ilk cümlemi dikkatle okursanız "maç öncesi" ifadesini görürsünüz... :D

Sizin konu dediğiniz şeye gelelim o zaman, Aykut'u yolladık, faturayı 2-3 futbolcuya kestik, onları da şutladık devre arasında, diyelim ki Fatih geldi, Selman geldi takımın başına, bu senenin gidişatının daha iyi olacağını mı düşünüyorsunuz kalben?

Bu noktadan sonra bu takım ne şampiyon olur, ne kupa falan alır, ne de Avrupa'da gruptan çıkar, Alex dinamitledi takımı son senesinde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aziz yıldırım ordu spor teknik derektörü ile görüşmelere başlamış/Asparagas haber..

Haberi maçtan önce uydurmuştum,içime doğmuş demek'ki . )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorun topyekün; ne tek suçlu Aykut nede Alex, teknik heyetten idareye sahadaki futbolcuya kadar herkesin bir payı var. Her allahın günü Alex üzerinden haber yapanların(haber değeri olanları yayınları hariç tutuyorum) ve tv de 3-5 goygoycuyu oturtarak yaptıkları spor programlarında emeklerini!! yadsımamak gerek. Yani oturup yapılması gereken bu işten nasıl çıkacağızı düşünmek yerine, herkes kendini nasıl kurtaracağını düşünüyor.

Aykut hoca hakkında şahsi görüşüm; Türkiyede başarılı olabilir ki geçmiş iki yıl hiçde fena değil, ama Avrupada başarılı olamaz çünkü vizyonu buna yetersiz....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek bir gerçek var, o da bu krizin iyi yönetilemediği. Bu işte de an başta Aziz Yıldırım ve teknik ekip sorumludur bana kalırsa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alex'in gönderilmesi doğru ama şekli ve zamanı yanlış oldu bence. Her ne kadar biraz olayları kendi hazırladıysa da Alex'in böyle gönderilmeyi hak ettiğini düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 Ay önce heykelini dikelim dikmeyelim tartışması daha bitmeden, Alex'in takımdan çok çirkin şekilde gönderilmesi çok acı verici. Bir Bjk taraftarı olarak Alex hayranıydım. Gelmiş geçmiş takıma en çok faydası olan futbolcudur kendisi. Bu kadar vefasızlık olmaz, ayıp ve yazık gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alexi gönderen ilk önce Aziz Yıldırım sonrada herzamanki gibi MEDYA dır.. Bu medya nasıl birşeydir ki bu devlette sonuca hep en büyük etki ....Valla açık söyliyim Fenerli kardeşlerime Alexsiz TT Arena'ya gelmeyin söyliyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aykut rekorunu kırdırmadan göndertti Alex i

Bugün Hürriyet yayınlamış istatistikleri, şehir efsanesi bu, kırmadığı rekor pek kalmamış Alex'in, bir tek ligde atılan golde geri, toplam gol ve maç sayısında geçmiş Aykut'u..

Gidiş pek hoş olmadı tabii ama başka çıkar yol kalmamıştı, bu işler prensip olarak böyledir, memur ile müdür takışırsa memur gider, müdür değil, diğer şekilde o şirket veya klüp yönetilemez hale gelir...

Şimdi sırada Aykut Kocaman var, onu da göndermek gerekir ki Fener 2 yıl aradan sonra iyi bir kadro kurmuşken huzura kavuşamasın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu anda Aykut'u yönetim bırakmaz ama birkaç maç sonra ne olur bilemiyorum. Adam istifa ettim diyor yönetim izin vermiyor. İstifa bile edemeyen bir TD futbolcusuna nasıl laf geçirir dediler dün Telegol de ben de hak verdim valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazık oldu fenere. bu işler hep zico ile başladı. zico havalandı ,aziz havalandı. fener kaybetti, yine fener kaybediyor. çok üzücü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...