Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kupayı alacağız :) dün ligtv Web'de Fenerbahçe taraftarından çok Benfica taraftarı vardı :D çok korkuyorlar kupayı alacağız diye :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hepsini bir seferde atmayalım, portekiz'e de kalsın :) Herkesin aksine final basel-fb olur diyorum :P

Nasıl yani Basel Chelsea'ye iki fark mı atacak İngiltere'de ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben 25 Mayıstaki Münihin oynayacağı finale kilitlendim.

Münüh sokaklarında kurulacak sebillerden bira içme planlarım var. :D

İnşallah aynı akşam Fener içinde bir galon içerim. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Fenerbahçeli 21 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürenleri, bir GS taraftarı olarak lanetliyoruım...Önemli olan;FB nin GS yı yenmesi-yenilmesi değil.Önemli olan 21 yaşındaki genç ve ailesi.Arkadaşlar spor bu mu?Sportmenlik bu mu?

Ayrıca;Volkan ve Emre bunlardan sporcu olmaz,ancak eşkıya olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçeli 21 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürenleri, bir GS taraftarı olarak lanetliyoruım...Önemli olan;FB nin GS yı yenmesi-yenilmesi değil.Önemli olan 21 yaşındaki genç ve ailesi.Arkadaşlar spor bu mu?Sportmenlik bu mu?

Ayrıca;Volkan ve Emre bunlardan sporcu olmaz,ancak eşkıya olur...

Hepsine canı gönülden katılıyorum. Her ne sebep olursa olsun bir kişinin canını almaya, bir anne babanın yüreğini yakmaya kimsenin hakkı yok. En ağır şekilde cezasını bulmalı ama burada ortamı gerenler de kendilerine dönüp sormalılar bu işte suçları olup olmadığını.

Ek olarak, ne bir FB'li gencin öldürülmesinin suçu tüm GS camiasına yüklenebilir ne de onun öldürülmesi bu işin bir GS'lı tarafından yapıldığını kanıtlar.

Bir iddia, henüz cevaplanmadı ama öldürülen gencin Aziz Yıldırım'ın bir gün önce hedef gösterdiği  GFB lideri veya onlardan biri olduğu söyleniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili ve sorumlu herkes devekuşu olduğu sürece bu ülkede biz bu konuları konuşur/üzülür sonra yine tekrar başa döner bir daha konuşup üzülürüz...

Kanun koyucu o gencin ailesinin yerine kendini koymadığı sürece, ortamı her maç öncesi gerenler hak ettiği cezayı almadığı sürece, sahaya yabancı madde atanlar bir dahaki maça daha çok yabancı madde soktuğu sürece, saha içerisinde sokak kavgası yapan futbolcular kallavi ceza almadığı sürece... Konuşur üzülür geçer gideriz. Ateş her zaman düştüğü yeri yakmaya, devekuşları da kıçlarını bize doğru dönmeye devam eder...

>:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili ve sorumlu herkes devekuşu olduğu sürece bu ülkede biz bu konuları konuşur/üzülür sonra yine tekrar başa döner bir daha konuşup üzülürüz...

Kanun koyucu o gencin ailesinin yerine kendini koymadığı sürece, ortamı her maç öncesi gerenler hak ettiği cezayı almadığı sürece, sahaya yabancı madde atanlar bir dahaki maça daha çok yabancı madde soktuğu sürece, saha içerisinde sokak kavgası yapan futbolcular kallavi ceza almadığı sürece... Konuşur üzülür geçer gideriz. Ateş her zaman düştüğü yeri yakmaya, devekuşları da kıçlarını bize doğru dönmeye devam eder...

>:(

Katılmamak elde değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazıklar olsun, böyle futbola, taraftara, emniyete, kanunlara, görevlilere....Allah rahmet eylesin o genç kardeşime. Allah geride kalanlarına sabır versin. Önemlimi bir galibiyet yada bir şampiyonluk, bir insanın canından. Tarihe kara leke olarak geçen bu izi ne silebilir yada unutturabilir ki..Daha öncede yazmış idim, ne zaman öğreneceğiz futbolun bir spor branşı olduğunu. Ne zaman medeni bir ülkenin, medeni insanları olabileceğiz. Bu konuda çok ama çok ümitsiz ve karamsarım..

Aynı keza Beşiktaş maçında çıkan olayları da kınıyorum. Sadece Beşiktaş taraftarının olduğu bir maçta, olayların çıkmasının en büyük sorumlusu Polis'tir. İkinci büyük hata aynı gün Recep Tayyip Erdoğan'ın Beşiktaş'ta bir otel açılışına katılmasıdır. Oteli açacak başka bir gün mü bulamadınız yahu. Hem maç kalabalığı, hem başbakanın orada oluşu tam bir kaos idi. Polisin havaya ateş açması, çoluk, çocuk kadın demeden biber gazı ve orantısız güç ve hatta şiddet kullanmıştır. Şu Polisimiz ne zaman nerede, nasıl hareket etmesi gerektiğini nasıl ve kimden öğrenecek....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazıklar olsun, böyle futbola, taraftara, emniyete, kanunlara, görevlilere....Allah rahmet eylesin o genç kardeşime. Allah geride kalanlarına sabır versin. Önemlimi bir galibiyet yada bir şampiyonluk, bir insanın canından. Tarihe kara leke olarak geçen bu izi ne silebilir yada unutturabilir ki..Daha öncede yazmış idim, ne zaman öğreneceğiz futbolun bir spor branşı olduğunu. Ne zaman medeni bir ülkenin, medeni insanları olabileceğiz. Bu konuda çok ama çok ümitsiz ve karamsarım..

Aynı keza Beşiktaş maçında çıkan olayları da kınıyorum. Sadece Beşiktaş taraftarının olduğu bir maçta, olayların çıkmasının en büyük sorumlusu Polis'tir. İkinci büyük hata aynı gün Recep Tayyip Erdoğan'ın Beşiktaş'ta bir otel açılışına katılmasıdır. Oteli açacak başka bir gün mü bulamadınız yahu. Hem maç kalabalığı, hem başbakanın orada oluşu tam bir kaos idi. Polisin havaya ateş açması, çoluk, çocuk kadın demeden biber gazı ve orantısız güç ve hatta şiddet kullanmıştır. Şu Polisimiz ne zaman nerede, nasıl hareket etmesi gerektiğini nasıl ve kimden öğrenecek....

İlhan'ım sen işe giderken yağmur yağarsa, aracınıda yeni yıkatmışsan kirlenir mi?

EVET !!

O zaman bir halt yerken kanunlar çerçevesinde nerede duracağını, nerede yürüyeceğini bilmen gerekir... Yoksa; suçladığın polis gelir kendince o kanunları öğretmeye çalışır... Başarabilir mi?

HAYIR !!

Başarabilse zaten biz bunları konuşmuyor olurduk... Ülkenin adı da daha farklı bir şey olurdu...

Norveç gibi İsveç gibi İsviçre gibi.

;)

Bizim ülkemizin temel üç sorunu var;

Eğitim-Kültür-Para

:tey:

Gerçi bazılarına bu üçünü soksan da; durmaz ama neyse...

Sağlıcakla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...