Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fenerbahçe transfer konusunda çok agresif ve heyecan verici adımlar atıyor. Bakalım sene başında nasıl bir kadro kurulmuş olacak. Bekliyoruz merakla :)

Şampiyonlar Ligi'ne kalmaya kesin kararlılar gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

nani fenerbahçeye hayırlı olsun :) biz de pektemek'i satarsak sansasyonel bir transfer de biz yapmış oluruz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

NANİ'DEN İLK AÇIKLAMA:

"Çok mutluyum şu anda. Kariyerimde yeni bir fırsat olarak görüyorum bunu. Başarılı olmak istiyorum. Taraftarları gördüm, çok mutlu oldum. Kendimi göstermek istiyorum bu taraftarlara. Burada olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe'yi iyi tanıyorum. Her zaman bildiğim bir takımdı. Hep yüksekleri hedeflemiştir. Alves ve Meireles gibi milli takımdan tanıdığım oyuncularla beraber olacağım. Kendimi aile arasında gibi hissedeceğim. Gerçekten çok mutluyum. Umarım takım arkadaşlarımla da kısa sürede hızlı bir uyum yakalarız. Türkiye Ligi'nde ilk sıraları hedefleyen bir takımdır Fenerbahçe. Bu hedeflere hep birlikte ulaşmak istiyorum."

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi de bize daha stoper lazım, iki tane aldılar diyeceksiniz, üç tane de gitti, Alves'in durumu belli değil, bir de Kadlec var... Stoper gibi bir mevkide dört sağlam adam olması lazım..

Bunlar forvet alıp duruyor, daha da Robben falan diyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Robben değil Selman abi Van Persie :) Bence bu yıl bu takım uçacak. Dediğin gibi Alves giderse yerine biri daha gerekiyor. Umarım kalır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O sınırın kaç olduğunu söyleyecek var mı? :D Ben de merak ediyorum, sanki bir 11 lafı dolanıyordu o zaman, yakınlarda 15 diye de duydum....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alsınlar bu sene bizim senemiz olsun :)  :tey:  Nerede o 4 yıldızlılar transfer haberlerinden dolayı sesleri de çıkmıyor   :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Persie'yi aldık sayıyorlar zaten, üstüne Robben var, Başkan çok istiyormuş, bütün spor sayfalarını okurum her sabah.... :D

Robben olayını bilmiyordum abi bak. :) Bence yeterli bu kadar transfer, biraz da rakiplerimize kalsın. :):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alsınlar bu sene bizim senemiz olsun :)  :tey:  Nerede o 4 yıldızlılar transfer haberlerinden dolayı sesleri de çıkmıyor   :fiuw:

Biz olmasak ne olacak sizin haliniz ? :D Kendi konunuzda bile bizi anmadan edemiyorsunuz. Başkanınız da kongrede saatlerde bizden bahsetmişti. Büyüklüğümüzden sanırım :D

Neyse siz takıma yıldız doldurmaya çalışın biz göğsümüze taktık bile :D

Hatırlatırım, siz daha hayal bile edemezken biz Drogba - Sneijder ile takım kurduk :D Şimdi de Podolski'yi 3'te bir fiyatına aldık ;) Podolski'yi transferden saymıyorsan onu bilmem :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka bir yana Alex benim gözümde bugüne kadarki en iyi transferlerinizden biri. Bir Galatasaray'lı olarak bize attığı goller hariç izlemekten hoşlandığım bir futbolu vardı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla şaşkınlıkla Fenerbahçe transfer haberlerini izliyorum  :ohmy:

Var mı bir istediğin transfer alalım  :D  Fakat bu kadro patlarsa var ya elde düşünemiyorum  :kafa:

Şaka bir yana Alex benim gözümde bugüne kadarki en iyi transferlerinizden biri. Bir Galatasaray'lı olarak bize attığı goller hariç izlemekten hoşlandığım bir futbolu vardı :D

Abi samuel johnsonun golünü hatırlar mısın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Var mı bir istediğin transfer alalım   :D  Fakat bu kadro patlarsa var ya elde düşünemiyorum  :kafa:

Abi samuel johnsonun golünü hatırlar mısın :D

Johnson la resmim var dönem ödevimdi hoca fanatik fenerliydi ingilizce röportaj yapmıştım ahahah .. 

Olum bu kadar yeter lan sizin forvetiniz var. Fernandao , Emenike Sow . Van Persie yi alın bize kiralayın paramız yok..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...