Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aziz Yıldırımla konuşmak lazım bu durumu :D Sizde pek konuşulan transfer görmedim ama sizinkilerde patlatacak diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıklar mısın şu ifadeni?

Anladınız abi işte yanlış yazmışım :) Stoper lazım bize durmadan hücum hattına adam alıyorlar...sow emenike nani van persie daha da alırlar :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçe yıldız oyuncu ile anlaştı

30292209.jpg

Fenerbahçe, Nani transferinden sonra Robin van Persie ile de anlaştı.

Transferin flaş takımı Fenerbahçe şu ana kadar Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Fernandao, Fabiano, Abdoulaye Ba'ya imza attırdı. Josef de Souza'yı imza için İstanbul'a getiren Sarı lacivertliler, Portekizli yıldız Nani'ye bugün Şükrü Saracoğlu'nda görkemli bir törenle imza attırarak gövde gösterisi yaptı.

Sarı lacivertliler uzun süredir anlaşmaya çalıştıkları Manchester United'in yıldızı Robin van Persie ile anlaştılar. 32 yaşındaki yıldız futbolcu ile sarı lacivertliler her konuda anlaştı. KAP bildiriminin yapılması bekleniyor. Van Persie transfere yanıt vermek için bu geceye (Pazartesi) kadar süre istemişti. Bu transferin ardından Nani'den sonra sarı lacivertliler ikinci Manchester United oyuncusunu kadroya katmış oldu.

Kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29476803.asp

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

bu gidişle yunanlar geçecek bizi,,seneye şampıyonumuzda ön elemeyle gidecek,olacağı o valla..bizde eleme gecemeyen milletiz zate.şamp ligini unuturuz artk :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

22:05 celtic- Fener maı var. ama tibivu veriyor :( nasıl izliycez?

Boş ver Beşiktaş maçını izle :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternetten veren verler oluyor. Geçen ki Beşiktaş Skenderbeu maçınıda Mehmet sayesinde izledim. Bana Youtube linki gönderdi, oradan canlı izledim. Görüntü fena sayılmazdıda..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boş ver Beşiktaş maçını izle :)

onu da izleriz [emoji1]

İnternetten veren verler oluyor. Geçen ki Beşiktaş Skenderbeu maçınıda Mehmet sayesinde izledim. Bana Youtube linki gönderdi, oradan canlı izledim. Görüntü fena sayılmazdıda..

aldım link bakalım :) ne güzel forum la burası [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçe 2 - 2 Akhisar Bld

Ne olacak bizim halimiz? Arkadaş bir maçı stres olmadan izleyemez olduk.

Al bizdende bir o kadar. Maç 80 dakikaya kadar 2-0 öndeyiz. Tek kale oynuyoruz, atak üzerine atak.. Sonra 2-1 son dakika direkte toplayan top..Az kalsın 2-2 bitiyordu....

Yani demem o ki tek başınıza değilsiniz. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...