Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dun nedense emindim seytanin bacagini kiracagimiza deplasmanda ama seytan 100 Dolarimi aldi gitti )))))  70.000 lira basan elemana Aziz Yildirim geri oder yahu ne olacak :) Gerci o elemanin derdi para degil fenomen olmakti. Reklamin iyisi kotusu olmaz misali.. Oldu da )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dun nedense emindim seytanin bacagini kiracagimiza deplasmanda ama seytan 100 Dolarimi aldi gitti )))))  70.000 lira basan elemana Aziz Yildirim geri oder yahu ne olacak :) Gerci o elemanin derdi para degil fenomen olmakti. Reklamin iyisi kotusu olmaz misali.. Oldu da )

70.000 TL eder mi fenomenlik ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Fenerbahçe bu sezon 1-0 kazandığı 5.Maçtı Başakşehir maçı.

Bu sezon 3 gol atabildiği tek maç Mesin İY maçındaydı 3-1 yendi.

Bir maçta yediği en çok gol 3-2 kaybettiği Beşiktaş maçı oldu.

4 Maçta gollü beraberliği var.

7 maçta 1 gol farklı galibiyeti var. Ya 1-0 yada 2-1 kazanmış.

Ve şu anda Fenerbahçe Ligin lideri. :fiuw:

1-0 olsun bizim olsun sözüyle acayip özdeşleşti Fenerbahçe artık. 

Bu akşam Beşiktaş - Galatasaray maçı var. 1-0 olsun Fenerbahçe'nin olsun...Pardon bizim olsun. :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
1 saat önce, Ali :

Şükür dün maçıda kazasız belasız atlattık. Şu markovici ne yapıp ne edip almaları lazım adamın futboluna hayran kalıyorum :)

Haydi hayırlı uğurlu olsun ve geçmiş olsun.

Dua ediyorum sizin için. İnşallah ve inşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmayıp.

Lig bitiminde inşallah 2. olmadı 3.olursunuz. Aminnnn . :dua:  :dua:  :dua:  :dua:  :dua:  :dua:  :dua:  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, İlhan :

Haydi hayırlı uğurlu olsun ve geçmiş olsun.

Dua ediyorum sizin için. İnşallah ve inşallah Allah emeklerinizi boşa çıkarmayıp.

Lig bitiminde inşallah 2. olmadı 3.olursunuz. Aminnnn . :dua:  :dua:  :dua:  :dua:  :dua:  :dua:  :dua:  

Duanın tersi çıkabilir abi sezon sonu kimin duası kabul olacak göreceğiz :D Dün güzel top oynadık ama ben kadıköy' de oynanacak beşiktaş maçını bekliyorum. Unutma siz kazanın diye abi kendi kalemize gol attık daha ne yapalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Ali :

Duanın tersi çıkabilir abi sezon sonu kimin duası kabul olacak göreceğiz :D Dün güzel top oynadık ama ben kadıköy' de oynanacak beşiktaş maçını bekliyorum. Unutma siz kazanın diye abi kendi kalemize gol attık daha ne yapalım.

Ben unutmam da sen unutuyorsun sanırım Ali'cim. O maçta farkı yakalayın diye Tosiç'de bize yani kendi kalesine gol atmıştı. :D

Eskiden'de Pancu kaleye geçmişti. :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Ali :

bizde o jestin altında kalmayarak kendi kalemize gol attık asıl biz daha nabalım;D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, İlhan :

Ben unutmam da sen unutuyorsun sanırım Ali'cim. O maçta farkı yakalayın diye Tosiç'de bize yani kendi kalesine gol atmıştı. :D

Eskiden'de Pancu kaleye geçmişti. :geyik:

Pancu deme bana abi o maça gittim hiç unutmuyorum. Halen daha o denizin ayağına gelip şut çekemediği pozisyon aklıma gelince sayıyorum. :D Olsun atın abi her şey karşılıklı lütfen kadıköy de sizden yine beklentimiz bu yönde olacaktır. 

8 dakika önce, bosphoruss9 :

bizde o jestin altında kalmayarak kendi kalemize gol attık asıl biz daha nabalım;D

:D İnsan iki tane atar bir nedir ? 

Not : Unutmamak lazım  https://www.youtube.com/watch?v=w-e1dO-u3sM  fernandao senin yanaklarından öpeyim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Ali :

Pancu deme bana abi o maça gittim hiç unutmuyorum. Halen daha o denizin ayağına gelip şut çekemediği pozisyon aklıma gelince sayıyorum. :D Olsun atın abi her şey karşılıklı lütfen kadıköy de sizden yine beklentimiz bu yönde olacaktır. 

:D İnsan iki tane atar bir nedir ? 

Not : Unutmamak lazım  https://www.youtube.com/watch?v=w-e1dO-u3sM  fernandao senin yanaklarından öpeyim :)

fernandao sade gol kaçırmadı,markovicin yılın asistinide harcadı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Selman :

Daha basit bir güzel asisti de dün akşam Joseph yuttu...

Selman abi bizim forvet konusuna el atmamız lazım. Markovic' de dün kalenin dibinde o şutu biraz daha sert çekip gol atsaydı çok isterdim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fenerbahçe, çok baskılı oynadı, kendi sahasında hep böyle benim takip ettiğim kadarıyla. sorunu deplasmanlarda. markovic iyi futbolcu gerçekten. satın alma opsiyonu belirlenmedi sözleşmesinde, yani liverpool bırakmaz bu çocuğu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

41 dakika önce, Mehmet Özdemir :

fenerbahçe, çok baskılı oynadı, kendi sahasında hep böyle benim takip ettiğim kadarıyla. sorunu deplasmanlarda. markovic iyi futbolcu gerçekten. satın alma opsiyonu belirlenmedi sözleşmesinde, yani liverpool bırakmaz bu çocuğu.

Fenerden ayrılacak olursa üzülürüm uzun süre beni bu şekilde heyecanlandıran bir adam olmadı fenerbahçe de. Ozan zaten saç baş yoldurma konusunda sağolsun çok iyi fakat bizim diego yerine ve forvete daha farklı bir adam almamız lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

On 12/29/2015 at 1:37 PM, Mehmet Özdemir said:

Bırakmaz tabii adamlar, keriz mi? 

Çok yıllar önce böyle bir futbolcu da Beşiktaş'a gelmişti, yanılmıyorsam QPR idi o zamanki takımı, Beşiktaş yalvardı satın alalalım diye vermediler..

Les Ferdinand.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Les ferdinand ismini hep duyarım ama izleme şansı olacak yaşta değildim. Bildiğim kadarıyla Türkiye'nin ilk kiralık futbolcusu da bu arkadaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mehmet Özdemir :

Les ferdinand ismini hep duyarım ama izleme şansı olacak yaşta değildim. Bildiğim kadarıyla Türkiye'nin ilk kiralık futbolcusu da bu arkadaş

Ferdinand bizdeyken ben 10-11 yaşlarındaydım. 

Şu golünü hiç unutmam.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Tebrikler Fenerbahçe...Büyük olasılıkla 2015-2016 sezonunun şampiyonluk puanıydı. Dolayısı ile şampiyonluğunuzda hayırlı uğurlu olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...