Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dördüncü yıldızın yukarıya konulması benim gözümü rahatsız ediyor, sırada dursalar daha güzel olacak sanki? Şimdilik tabii,  5-6 olunca farklı bir çözüm gerekir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çakalca yapılmış haberlerden birisi daha. bunu gören beşiktaşlılar gerilecek, ortalık karışacak. ne kadar lobin, medya gücün, hakemler üzerinde baskın olursa olsun, şampiyonluk işleri oynanan güzel futbola bakar. şu ortamda, çok çok kötü futbol oynayan fenerbahçe'yi bu kasıtlı haberler bile şampiyon yapamaz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Selman :

Dördüncü yıldızın yukarıya konulması benim gözümü rahatsız ediyor, sırada dursalar daha güzel olacak sanki? Şimdilik tabii,  5-6 olunca farklı bir çözüm gerekir...

Aynen katılıyorum Selman abi. Aynı sırada olsalar çok daha güzel gözükecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bizim kurşunlanma olayı ne oldu Rize'deki? Senesi dolmak üzere? Bakın kanlı bıçaklı olduğumuz Rusya'ya gittik geldik, en ufak bir şey çıkmadı...

Neydi bu işin aslı? Neler ortaya çıktı, bunun üzeri örtüldü, olan bizim şampiyonluğa oldu bedavadan....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fenerbahçemiz Beşiktaş’ı Konuk Ediyor

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 23. hafta kapanış maçında Beşiktaş’ı konuk ediyor. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma 29 Şubat Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Ligde geride kalan 22 haftayı; 15 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle geçen Vitor Pereira’nın öğrencileri 50 puanla ikinci sırada bulunuyor. 1 maç eksiği bulunan Beşiktaş ise 16 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle elde ettiği 51 puanla ilk sırada.

Bu sezon kalesinde gördüğü 19 golle ligin en az gol yiyen takımı olan Fenerbahçemiz, 22 hafta sonunda rakip kalelere 37 gol attı. Beşiktaş ise 49 gol attı, 20 gol yedi.

Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında ligin ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşma ev sahibi takımın 3-2 lehine sonuçlanmıştı. 

Bu sezon Fenerbahçe, Kadıköy'deki 11 lig maçından 9'unu kazandı, 2'sinde berabere kaldı. Beşiktaş ise 9 deplasman maçından 7'sini kazandı, 2'sinde eşitliği bozamadı.

340. Randevu

Fenerbahçe ile Beşiktaş bu maçla 340. kez karşı karşıya gelecek.İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 92 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 339 maçta Fenerbahçe 128, Beşiktaş 123 galibiyet aldı, 88 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.Rekabette Fenerbahçe'nin 466 golüne, Beşiktaş 429 golle karşılık verdi.

Lig maçları

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 119 kez karşılaştı.Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 44, Beşiktaş 38 galibiyet aldı, iki takım 37 maçta da eşitliği bozamadı.Sarı-lacivertlilerin ligdeki 131 golüne, siyah-beyazlılar aynı sayıda golle yanıt verdi.

Fenerbahçe, son yıllarda Kadıköy'deki lig derbilerinde Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı yenilgiyi unuttu. Sarı-lacivertliler,  sahasında lig karşılaşmalarında Galatasaray'a 17, Beşiktaş'a ise 11 maçtır mağlup olmadı. Fenerbahçe, Kadıköy'deki lig maçlarında Galatasaray'a karşı son yenilgisini 22 Aralık 1999, Beşiktaş'a ise 17 Nisan 2005 tarihinde aldı.

Kaynak : http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=49290

27.02.2016 at 12:41, Selman :

Bizim kurşunlanma olayı ne oldu Rize'deki? Senesi dolmak üzere? Bakın kanlı bıçaklı olduğumuz Rusya'ya gittik geldik, en ufak bir şey çıkmadı...

Neydi bu işin aslı? Neler ortaya çıktı, bunun üzeri örtüldü, olan bizim şampiyonluğa oldu bedavadan....

Her şeyin unutulduğu bir ülkede bunun da unutulması ve üzerinin kapatılması normal değil mi ? :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük maç gerçekten..

Ligin iki güzel top oynayan takımı bir arada. Fenerbahçe'de Emre olmayacağından ötürü bizim maçı 11 kişi bitirme ihtimalimiz yüksek. :geyik:

Bu maçta kalecilerin yapacağı hatalar, maçın durumunu değiştirebilir.

Skor ne olursa olsun, şampiyonluk konusunda hiç bir şeyi netleştirmez. Ligin bitmesine daha uzun zaman var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhanAbi beşiktaş yenerse bence şampiyonluk konusunda rahat olur. Bizimkiler saçma sapan puan kayıpları yaptıkları için bu gün çok stresli olacağımız sahada görülecektir. Beşiktaş bize göre rahat oynar ve ilk golü atarsa zaten maç fena bir hal alacaktır. Benim gönlüm fener kazansın yoksa ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yolu bana görünecektir :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

31 dakika önce, Ali :

@İlhanAbi beşiktaş yenerse bence şampiyonluk konusunda rahat olur. Bizimkiler saçma sapan puan kayıpları yaptıkları için bu gün çok stresli olacağımız sahada görülecektir. Beşiktaş bize göre rahat oynar ve ilk golü atarsa zaten maç fena bir hal alacaktır. Benim gönlüm fener kazansın yoksa ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yolu bana görünecektir :D 

Yok artık Ali...abartmayalım yahu..Ne yenilgide nede beraberlikte hiç bir şey kaybedilmiş değil. Sen böyle düşünüyorsan, Gs ve Ts'lu arkadaşlar ne yapsınlar. :D Bir an önce lig bitsin diye dua ediyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan abi tamam hani halen daha belli değil vs. ama yenilgi durumunda iç açıcı değil bizler için. Bu arada Galatasaraya mazdaclub ailesi olarak yardım toplamamız gerektiğine inanıyorum. :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan abi tamam hani halen daha belli değil vs. ama yenilgi durumunda iç açıcı değil bizler için. Bu arada Galatasaraya mazdaclub ailesi olarak yardım toplamamız gerektiğine inanıyorum. [emoji3] 

cedb6b219b6eef81914e2acc293829c9.jpg

İş kalecilere kalmış ali rahat ol :) alacağız maçı. Kadıköy orası :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Ali :

@fotifoti Fenerbahçemiz alsada biraz @İlhan abiyi kızdırsak :D

Tebrikler arkadaşlar. :)

Bu maça verilebilecek en iyi hakemi verdiler. O bile her iki taraf içinde tuhaf tuhaf kararlar vererek, bir otorite gösteremedi. Gerçi şu da var hakemlerin üzerinde inanılmaz büyük baskılar var. Aman hata yapmayın, aman kartlarınızı dikkatli gösterin... Cüneyt hoca bile böyleyse, diğer hakemlerimizin vay haline. Bu söylediklerimden sakın ola hakeme filan mal ettiğimi düşünmeyin. Dün Fenerbahçe iyiydi, top bizi istemedi ve hak ederek kazandınız. Ben ama hakem hatalarını olmadığı maç izlemek istiyorum artık...

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@fotifoti İşlem tamamdır :D 

@İlhan Teşekkürler abi ama hakem konusunda haklısın. Ben ne kadar fenerli olsam da Canerin saçma sapan hareketleri beni geriyor. Atsaydı akıllanırdı ama işte hakem onu atamadı neden diye kendine sormak lazım. Fakat Volkanın sırtına gelen tekmenin bir farklısını Alves galatasaray maçında yaptı ve kırmızı kart vermişti? Uzun lafın kısası yendik çok aşırı mutluyum :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...