Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Balık baştan kokar, polis ne yapsın. Adamlar arada kaldırlar hepten. Eikıyayı sev diyorlar, seviyor. Protesto edene acıma diyorlar acımıyor. Bu günler de geçer sıkmayın canınızı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25445868

Eee ne olacak şimdi bu kadar zamandır Alex bile gözden çıkarılarak oluşturulan sistem ? Aykut Kocaman'ın aklındaki sistem işlesin diye yapılmadı mı bir sürü değişiklik ?

Yerine Ersun Yanal diyorlar ki bana hiç mantıklı gelmiyor..

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/848518-kocamanin-yerine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilakis bana çok mantıklı gelir, ya Yanal, ya Lucescu diyorum, sistem aynen devam eder...

Yanal, Hakan Şükür'ün altını oyması sonucu gönderildi milli takımdan, en başarılı milli takım teknik direktörlerinden biriydi, belki de en başarılısıydı istatistiklere göre...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye Ligi için zaten çok ahım şahım birine gerek yok. Önemli olan Avrupa'da başarı. Ersun Yanal bunu sağlayabilirse Türk futbolu için de büyük kazanç olur.

Sadece bir Türk isim bunu yapabilir mi o konuda şüphelerim var.

Fatih Terim de bir Türk ama onun bu konuda bir geçmişi var, onun için ayrı tuttum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilakis bana çok mantıklı gelir, ya Yanal, ya Lucescu diyorum, sistem aynen devam eder...

Yanal, Hakan Şükür'ün altını oyması sonucu gönderildi milli takımdan, en başarılı milli takım teknik direktörlerinden biriydi, belki de en başarılısıydı istatistiklere göre...

O dönemki Yanal-Şükür tartışması yüzünden çok iyi yerlere gelebilecek olan Milli Takım ve Yanal harcandı... Teknik ekibin tercihine bazı aklıevveller saygı gösteremedi, şimdi bu kişiler başımızda demokrasi/hoşgörü abidesi gibi zırvalamaya devam ediyorlar... Neyse.

Şahsen;

İlk tercihim Lucescu, ikincil olarak Yanal tercihlerinin düşünülmesini isterim.

Yılmaz Vural gerçeğini yabana atmamak gerekli, adam belkide Elazığ'ı sırf bu yüzden bırakmış olabilir...

:P

Şuda su götürmez bir gerçek ki; Aziz Yıldırım sözünü geçiremeyeceği teknik direktör getirmez.

8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetişkin bir aykut kocaman'ın yılda ortalama 2 kez istifa ettiğini,yetişkin bir aziz yıldırımında 2 yılda bir teknik adam kovduğunu biliyormuydunuz..

Güzel istatistik...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 yılda bir teknik adam değiştirmek son derece normaldir büyük takımlar için, kaldı ki son on yıla baktığında içinde 3 yıl Aykut, 4 yıl Daum var..

Bir de bu takım konuları daha çok kendi taraftarlarının görüşmesi için açıldı, dışarıdan gelecek provokatif mesajları hoş karşılamıyoruz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zamanlar futbol ile bu kadar alakalı değildim . Ersun Yanal ile Hakan Şükür çekişmelerini bilmiyorum ama Yanal deyince millet hemen bir "istatistiki bilgi" demeye başlıyor.

Habertürk de yazıyor Aykut'un bu 4. istifasıymış..

Not : Bu bağlamda cincon ve 6alatasaray terimlerini de hoş karşılamayacağımızı belirtirim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zamanlar futbol ile bu kadar alakalı değildim . Ersun Yanal ile Hakan Şükür çekişmelerini bilmiyorum ama Yanal deyince millet hemen bir "istatistiki bilgi" demeye başlıyor.

Habertürk de yazıyor Aykut'un bu 4. istifasıymış..

Not : Bu bağlamda Cimbom ve 6alatasaray terimlerini de hoş karşılamayacağımızı belirtirim :D

Ben en başta Terim'i hoş karşılayamadım ki, diğerlerine sıra gelsin...

:D

Yanal/Şükür çekişmesinin temelinde çok başka şeyler var... Belkide bu iki şahsiyetin aralarında hiç bir problem yoktu, bu başka şeyler yüzünden ülke gündeminde bolca yer ettiler... Kazanan tarafı olmayan bir çekişmeydi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niye, Cimbomlu değil misiniz? Vaz mı geçtiniz tarihi adınızdan? Haberim yok, ciddi olarak soruyorum...

Yok abi orada c i n c o n  yazıyordu ama ben siteye bu yazarsa cimbom a çevir demişim ondan dolayı düzgün çıktı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...