Jump to content

Fenerbahçe - VI

Gökhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de 3 ihtimalli demiştim bir arkadaşa. Bu açıdan benzer bir yorum yapmışız;

5-0, 6-0, 7-0! Seninle bir farkımız var yalnız, Veli. Ben tutturamadım....

:D

Galatasaray taraftarı olan Karşı komşu "maç ne olur" deme gafletinde bulunmuştu, üç ihtimalli maç demiştim de gözlerinin içi parlamıştı... Nasıl yani diye sorduğu soruya aldığı cevapla bütün parlaklık sönüverdi...

1-0

2-0

3-0

Olur demiştim... Oldu.

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de 3 ihtimalli demiştim bir arkadaşa. Bu açıdan benzer bir yorum yapmışız;

5-0, 6-0, 7-0! Seninle bir farkımız var yalnız, Veli. Ben tutturamadım....

Abi sen olabiliritesi  :P daha yüksek tahminlerde bulunmuşsun ama oyuncular fazla sıkmadı anlaşılan... Yoksa 6 kasımda Serhat maç sonu açıklama yapmıştı, "taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istedi zaman yetmedi" diye...

Bunlar futbolda olağan şeyler abi...

:D

Ama ben yeni Eleman olaydım senin ihtimali değerlendirir Kadıköy'e hiç gelmezdim... Varsın şimdi averajın eksi 1 avantajı olsun, senin yaptığın tahminlerin başa bela olabilme riski daha felaketmiş yoksam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Akşamki maç için şimdiden heyecan bastırdı  :clap: Güzel bir maç olmasını, sonunda Beşiktaş'ın galip gelmesini diliyorum. Maçta açılacak pankart için de tüm Fenerbahçe taraftarını kutluyorum, güzel bir düşünce olmuş..

fenerbahce_taraftarindan_tolgaya_pankart_1385820512.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ofsayt denilen gollerin sonuncusuydu sanırım, goldü, bir tane net penaltı vardı, Meireles ve Necip'in  kırmızı kartları ağırdı bence ama Cüneyt bu işte.. Bunların dışında seyretmesi çok zevkli bir maçtı...

Bizim Volkan son maçlarda geleni buyur ediyor, kulübede Mert beklerken biraz dinlendirmek gerekir sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan psikolojik olarak hazir degildi ki bir cok macta bu aralar boyle. Top gelmeden yatiyor, pozisyon hatasi yapiyor.

Mertin biraz kaleye gecmesi lazim ki Volkanda kendine gelsin. Ne hata yaparsa yapsin yine kalede oldugu icin maclara kendini cok iyi hazirlamadigini dusunuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsabetli şut sayıları şöyleymiş zaten, 4 ve 12

zaten o 4 şutun 3 tanesi volkan gayet güzel içeri aldı, volkanın dinlendirilmesi şart,

2 takımıda tebrik ederim, fenerbahçe böyle arzulu oynasın galip gelmesede olur, çüneyt çakırın zaten altından kalktığı bi maç hatırlamıyorum, yazıklar olsun onu elit hakem yapana.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir Fenerli olarak gurur duydum takımın mücadele azmiyle, inşallah sezon sonuna kadar bu şekilde devam ederler :tey: Beşiktaşı da tebrik ederim çirkinleşmeden oynadılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu adamlardan yedek bile olmazda neyse.... bu arada gs li arkadaşlar çok kıskanmış fethiye sporu adamlar kadıköyde hep galip beraberlikleri bile yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

bu adamlardan yedek bile olmazda neyse.... bu arada gs li arkadaşlar çok kıskanmış fethiye sporu adamlar kadıköyde hep galip beraberlikleri bile yok :)

Acaip kıskandım valla :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acaip kıskandım valla :D

maçı kız arkadaşımla beraber izledik, oda gs li, adamlar bizi yendiğinde şunu bi biz yapamadık diye yanımda hayıflanıyordu :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maçı kız arkadaşımla beraber izledik, oda gs li, adamlar bizi yendiğinde şunu bi biz yapamadık diye yanımda hayıflanıyordu :)

Böylece; kıskananların olduğu tespit edildi...  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bababm ben küçükken Cimbom cimbom dünyayı yener Fenere gelince fıs diye söner diyordu şakayla.. Şaka gerçek oldu Gsaray , Uefa Kupasını aldı, Süper Kupa yı aldı , Şampiyonlar Liginde iki kere Çeyrek Final oynadı , İki kere de gruptan çıktı ama bi Feneri Kadıköyde yenemedi arkadaş..Bu da beni sinirlendiriyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...